וואו! פורום סטארגייט!

Echelon

New member
וואו! פורום סטארגייט!

איזה כיף :) בכל אופן אני חדש פה. אני לא מסתכל בפרקים בערוץ 1 מזמן, אני מוריד אותם ישר מהאינטרנט, אני צופה עכשיו בעונה השמינית, אני מכיר מקום שממנו ניתן להוריד יום אחרי שיוצא הפרק בערוץ SciFi! צריך שמישהו אחר יקנה את הזכויות לסדרה כי ערוץ 1 דפוקים. אם למשל AXN היו משדרים את זה, זה היה הרבה יותר טוב. חוץ מזה, שאטלנטיס נראית נחמד :).

Echelon

New member
תוספת. קשור מאוד למשחק מחשב.

למי שראה את הפרקים של עונה 8, המשחק שבעזרתו קארטר עוקבת הוא בעצם חלק מהמשחק מחשב שנראה בשנה הבאה או משהו. לראיון המלא: http://www.chevronnine.com/index.php?board=11;action=display;threadid=523;start=0 רעיון מגניב של הבמאים :)

P e t e r P a n

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

זה תמיד כיף לראות אנשים חדשים בפורום המתפתח הזה.... שלום לך!!
ובנוגע למה שאמרת- בתור אחד שהיה מאוד פעיל בפורומים של AXN {תחת הכינוי דילן האנט}, אני יכול להגיד לך שסטארגייט זה לא לרמה של AXN. זאת סדרה מאוד אינטליגנטית ומורכבת, שלא כמו הרבה סדרות שמשודרות שם עכשיו ושודרו בעבר {ואני דווקא אהבתי את הערוץ, בהתחלה שלו לפחות}. למרות שגם אני לא הייתי מתנגד אם הם היו משדרים... מצידי שכל ערוץ אחר ישדר את הסדרה, כי ערוץ אחד בהחלט הזניח לגמרי את הסדרה....

Hakarpad

New member
ברוך הבא

וכרגיל אתר סטארגייט ישראל, הידיעה מופיעה
לא חייבים להתעדכן באתרים בחו"ל... יש גם סטארגייט כחול-לבן

[TNT]

New member
ברוך הבא

שב תירגע ותהנה מהכיבוד
תמיד נחמד לראות פנים חדשות. אאה ודבר אחד סעיקרון דיבור על הורדות אסור בפורומים של תפוז אבל בשביל זה כמובן יש את מערכת המסרים האשיים

[TNT]

New member
ברוך הבא

שב תירגע ותהנה מהכיבוד
תמיד נחמד לראות פנים חדשות. אאה ודבר אחד סעיקרון דיבור על הורדות אסור בפורומים של תפוז אבל בשביל זה כמובן יש את מערכת המסרים האשיים

Echelon

New member
טעים!

תודה רבה על הכיבוד ;). בכל אופן, מותר לדבר על הפרק עצמו, ללא קשר להורדה?

[TNT]

New member
כמובן, אבל יש להודיע על ספויילרים

כי לא כולם כאן ראוים את הפרקים שלא משודרים בארץ

Chelnak

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

אני אישית מעדיפה שערוץ 1 ישדר את זה. לא לכולם יש כבלים/לווין...

Echelon

New member
:\

טוב בקשר לזה אין לי ממש מה לעשות, גם לי לא היה כבלים הרבה זמן, אבל ערוץ 1 פשוט מזניחים את הסדרה לחלוטין. זה ממש עצוב. לפי הבטחות שלהם כבר שנה שעברה היה צריך להיות משודר עונה 7, אבל הם לא עשו את זה. אוף למה אף חברה לא מביאה את ערוץ SciFi לארץ :\

Oradea

New member
אף אחד לא יכול לעשות משהו בקשר לזה.

מלבד לשלוח בקשות חוזרות ונשנות לערוץ אחד שיואילו בטובם לרכוש כבר את העונה השביעית (ולא להקין אותה בשבת קודש- חשוב מאד).

Tollan

New member
נכון, וחוץ מזה

צריכים גם להחזיר את התוכנית של זוהיר באלול שהיית לפני סטארגייט פעם ביום שבת!

[TNT]

New member
נכון!!!

או לפחות להוסיף את הרולר של סיום התוכנית לפתיח של סטארגייט.

Chelnak

New member
בכלל, כשעדיין היו השידורים בערבית

בערוץ 1, הם היו הרבה יותר עקביים בשידור סטארגייט... אולי לזוהיר בהלול היתה השפעה טובה עליהם...

Chelnak

New member
נצל"ש:../images/Emo50.gif לכל חברי הפורום

שמתחילים היום את שנת לימודיהם!

למעלה