ראיתי כבר , והייתי שותף גם לזמנים טובים שהיו בפורום , עכשיו פשוט חבל שכשהתחיל להשתפר בזמן האחרון אז הגיעו כמה אנשים שפתחו סתם נושאים והלכו כמה שרשורים עמוסים לעמוד הקודם , אז אני רק יכול לבקש שלא תתרום לזה אבל אני מבין שלא הייתה לך כוונה רעה , ואתה צודק בהחלט הייתה פעם איכות שלא תחזור
אתם נשמעים כמו שני זקנים מתושלחים... תפסיקו כל הזמן לדבר על העבר. מה כבר שונה עם שניכם פה אתם עדין יכולים לדבר כמו לפני שנה! תפסיקו לרחם על עצמכם. כן הבנו שהיה יותר איכות אבל זה רק תלוי בכם... זה לא כאילו הפורום חיי ונושם. תזיזו עניינים אז יהיה מעניין. זקנות סורגות ממש יש פה בפורום.
הוא עוד פה מאז שפתאום לא ביקרת יותר בתפוז. הוא עוד פה, ועדיין יש ילדים קטנים שעושים ספאם. הוא עוד פה, אבל הפעם יש פה מנהל שנכנס לפחות פעם אחת ביום. וכו' וכו' ברצינות רוי, אם אין לך משהו נחמד להגיד, עדיף שתשתוק.
אחי נראה לי שכדאי תכנס למילון המונחים ואז לחברי הפורום ותראה שכתבת שם: מנהל הפורום יחד עם שלומי (קזבובו) אוהב לראות dbz, רואה מגיל 4-5. נמצא בפורום מיומו הראשון, ויהיה עד לאחרון.
עלקק יהיה עד לאחרון!! אתה עזבת עוד הרבה לפני האמצע!
אתה יודע למה הוא עזב? אתה יודע למה הוא הפסיק להשתתף? אתה יודע למה הוא הפסיק לנהל? לא... אתה לא... אז מה אתה מקשקש? אז הוא עזב לפני האמצע? מה עם כל שאר האנשים שכתבו פה והבטיחו שישארו לנצח? אנשים כמו גוגל או נבו או סאקורה או עוד מליון אנשים שאני כבר אפילו לא זוכר את השם שלהם... אתם צריכים כולכם להרגע.. הבן אדם בא להגיד שלום וכולכם תוקפים אותו