וואו, פאק.

gokussj2

New member
לא לפתוח סתם נושאים , חבל על

השרשורים שהלכו לעמוד הקודם

roychu

New member
אתה משעשע אותי, בחור.

סתם תהיתי שהזוועה הזאת שקמה פה אחרי שאני ושלומי עזבנו עדין קיימת. דפדף קצת בארכיון ותלמד קצת היסטוריה ואיכות מהי. ;)

gokussj2

New member
:) אני יודע אל תדאג...

ראיתי כבר , והייתי שותף גם לזמנים טובים שהיו בפורום , עכשיו פשוט חבל שכשהתחיל להשתפר בזמן האחרון אז הגיעו כמה אנשים שפתחו סתם נושאים והלכו כמה שרשורים עמוסים לעמוד הקודם , אז אני רק יכול לבקש שלא תתרום לזה אבל אני מבין שלא הייתה לך כוונה רעה , ואתה צודק בהחלט הייתה פעם איכות שלא תחזור

matan 18

New member
מה יהיה?

אתם נשמעים כמו שני זקנים מתושלחים... תפסיקו כל הזמן לדבר על העבר. מה כבר שונה עם שניכם פה אתם עדין יכולים לדבר כמו לפני שנה! תפסיקו לרחם על עצמכם. כן הבנו שהיה יותר איכות אבל זה רק תלוי בכם... זה לא כאילו הפורום חיי ונושם. תזיזו עניינים אז יהיה מעניין. זקנות סורגות ממש יש פה בפורום.

gokussj2

New member
../images/Emo10.gif זה לא יהיה כמו פעם

מה לעשות אין כבר מה לחדש אז פחות מדברים זה טבעי...

Matrix man

New member
../images/Emo45.gif

צודק. בראסמי נמאס כבר לשמוע את כל השטויות האלה כאילו אתם איזה בני 70 שמעבירים חוויות מתקופת הפלמ"ח... כולה פורום תרגיעו קצת...

FireZeroX

New member
../images/Emo45.gif במקום לדבר על כמה טוב היה,

תעזרו שהטוב גם יהיה....

gokussj2

New member
לפני כמה ימים

היה מצויין(שהתחיל כבר כמה שבועות קודם) אבל ב-3 ימים האחרונים התחילו פה לפתוח הודעות חסרות משמעות ודחקו את כל השרשורים הגדולים לעמודים קודמים.

gokussj2

New member
זה נכון

הוא צודק , זה מי שנמצא , הכל תלוי באנשים שמגיעים וראית רקהגיע מישהו לא מתאים וכבר הלך כל השיפור שהיה

Kingeh

New member
הממם...

דיבור של נובים משהו אש.... אם היית מבין בכלל מה היה הפורום הזה בשביל אנשים כמונו אז לא היית מקשקש...

ashkeloni

New member
יאפ

הוא עוד פה מאז שפתאום לא ביקרת יותר בתפוז. הוא עוד פה, ועדיין יש ילדים קטנים שעושים ספאם. הוא עוד פה, אבל הפעם יש פה מנהל שנכנס לפחות פעם אחת ביום. וכו' וכו' ברצינות רוי, אם אין לך משהו נחמד להגיד, עדיף שתשתוק.

dekel555

New member
פחחחח!!!

אחי נראה לי שכדאי תכנס למילון המונחים ואז לחברי הפורום ותראה שכתבת שם: מנהל הפורום יחד עם שלומי (קזבובו) אוהב לראות dbz, רואה מגיל 4-5. נמצא בפורום מיומו הראשון, ויהיה עד לאחרון.
עלקק יהיה עד לאחרון!! אתה עזבת עוד הרבה לפני האמצע!

Kingeh

New member
מה הנקודה שלך?

אתה יודע למה הוא עזב? אתה יודע למה הוא הפסיק להשתתף? אתה יודע למה הוא הפסיק לנהל? לא... אתה לא... אז מה אתה מקשקש? אז הוא עזב לפני האמצע? מה עם כל שאר האנשים שכתבו פה והבטיחו שישארו לנצח? אנשים כמו גוגל או נבו או סאקורה או עוד מליון אנשים שאני כבר אפילו לא זוכר את השם שלהם... אתם צריכים כולכם להרגע.. הבן אדם בא להגיד שלום וכולכם תוקפים אותו

למעלה