וואו:) - עדכון

tomeriko t

New member
וואו:) - עדכון

צהריים טובים ושבת שלום!!! רציתי לעדכן אתכם אז העתקתי לכאן רשומה שכתבתי בבלוג שלי:): "באנו לכאן מתחת לשמיים שניים כמו זוג עיניים יש לנו זמן מתחת לשמיים בינתיים אנו עוד כאן אתה ואני אתה ואני אתה ואני והמיטה רחבה לתת אהבה..." וואו.... אחד הלילות.... ודווקא הערב הזה לא התחיל משו בכלל. מהבוקר קמתי עם תחושה לא טובה, קובי התחיל לשדר פחות התלהבות. וכרגיל כשאני מרגיש שמשו לא בסדר משו באמת לא בסדר. אמרתי לו שאולי זה בראש שלי אבל אני מרגיש שינוי, התרחקות, פחות התלהבות. הוא אמר שהוא חושש, הוא מעולם לא היה בקשר רציני, שאני צריך להבין שאני הגבר הראשון אי פעם בחייו שהוא מייחס לו חשיבות כזאת גדולה. בקיצר הוא מפחד... אמרתי לו שיש 2 אפשרויות, או לקחת את הרגליים וללכת, לוותר, או לסמוך עליי ולבטוח בי ולנסות ללכת ביחד קדימה. שאלתי אותו אם הוא רוצה שנוותר על הפגישה הערב, הוא אמר שממש לא ושהוא רוצה לבוא. וטוב שכך עשה. אולי אני עדיין תחת השפעת הכיף של הערב אבל לדעתי זה היה אחד הלילות אם לא "ה"לילה, בה` הידיעה. עשיתי קצת קניות- קניתי חטיפים, שוקולדים ושתייה כולל פאנטה תפוזים שהוא כל כך אוהב. הבאתי איתי 3 שמיכות ומוזיקה ושמנו פעמינו לחוף ה"עיגולדים" באשדוד. החוף היה ריק וחשוך, תפסנו לנו פרגולה, פרסנו את השמיכות על החולות ופשוט נשכבנו לנו. ממש כמו מילות השיר, מתחת לשמיים.. שניים.. באיזה שהוא שלב הגיעו לחוף בחור ובחורה ונכנסו לתוך סוכת המציל והתחילו להשקיף עלינו. פעם ראשונה שלא היה לי אכפת שיסתכלו, אפילו שאני בתוך העיר שלי, מרחק 5 דקות הליכה מהבית שלי. אני חושב שבמשך ארבע וחצי השעות האלה התנשקתי יותר מאשר התנשקתי כל החיים שלי.. חיבוקים ונשיקות.. והקור העז שבחוץ רק גורם לרצות להרגיש אותו יותר קרוב אליי. קובי הורס. אתם לא מבינים איזה חיוך ואיזה עיניים ואיזה מבט. סקס לא היה לכל השואל... היה הרבה יותר מהנה מסקס. עשינו דברים בקטנה ממש ולדעתי אם היינו ממשיכים מעבר זה אולי היה רק מקלקל את האווירה שנוצרה שם באותם רגעים. למרות שהיה מדהים עדיין יש לי כמה סימני שאלה.. אני לא בטוח עד כמה הוא סגור על זה שהוא מחפש באמת קשר... הוא עדיין נשמע קצת מהוסס למרות שאמר בפירוש שהוא ממש נהנה והכל. לדעתי הוא מפחד להקשר, מפחד אולי שיהיה לו בן זוג. אני בשוק! תוך כדי כתיבת הפוסט...SMS: "תומריקו! רציתי להציע לך חברות: ) אבל התביישתי! אז רוצה להיות חבר שלי?" יואו אני בשוק... איזה חמוד הילד הזה:) עכשיו ללא ספק זה "ה"לילה... אז מסתבר שהוא כן מוכן לקחת את הסיכון ולנסות לחוות קשר... יואו אתם לא מבינים כמה טוב לי ברגע זה:) כמובן שעניתי לו שכן.... טוב, לאחר זמן דיי רב, תומריקו שוב תפוס!!! תומריקו וקוביקו חברים!!! שיהיה לנו בהצלחה!!!

../images/Emo24.gifבהצלחה

החיוך שלך, השמחה והאושר הצליחו לעבור כל הדרך מאשדוד עד אלי
שיהיה לכם רק טוב

deja vu 23

New member
בהצלחה תומר

אני רק מקווה שלא תיפגע. קח את זה באיזי, בלי יותר מדי ציפיות.

tomeriko t

New member
תודה דז'ה

ההודעה שלך באמת נשמעת קצת פסימית... לוקח בפרופורציות הנכונות:)

צ פ ע

New member
ואוו. ../images/Emo24.gif

איזה כיף. איזה יופי להתחיל את הסופ"ש, עם ההודעה המקסימה שלך. שיהיה לכם בהצלחה יקירים.

../images/Emo24.gif איזה כיף לכם!

ממש כיף לקרוא את זה, באמת מרענן לפני הסופ"ש.. רואים את ההתרגשות בצורה שאתה כותב ואיך היא מתגברת ככל שאתה כותב
שיהיה לכם מלא כיף ושכל פעם תהיה ההתרגשות הזו של ההתחלה

yosef 30

New member
ייווווווווווווווווווו איזה יופי

תומריקווווווווווווווווווווווווו איזה כייףףףףףףףףףףףףףף לשמוע כמה שאתה מרוגש. כמו שאיריס אמרה הצלחת להעביר את כל ההתרגשות שלך ואת השמחה דרך הנט. איזה מלך אתה ששיתפת אותנו ב-LIVE אני קורא את ההודעה והחיוך רק הולך ומתעצם. אני כלכך שמח בשבילך שאתה שוב תפוס - במובן החיובי
ותשמע בהצלחה זה מפחיד, זה מפחיד כי אני בטוח שהוא מתרגש לא פחות ממך, ולפעמיים כשפתאום כלכך טוב לנו, אנחנו נבהלים מזה - לא ברור לי למה...אבל..... זה לא משנה. ההתנהגות שלו ומה שהוא אומר מראים על התלהבות, אני מאחל לכם שתמשיכו להכיר ולהנות ביחד ולהתרגש, להתרגש, להתרגש ועוד פעם להתרגש. אל תשכח האביב הגיע יש באוויר עכשיו אנרגיה של התחדשות, של צמיחה, פריחה, יופי בעיניים והרבה בלב. כנראה שנדבקתם מותק
. חיבוק גדול ממני
בברכת אור ואהבה יוסף.

tomeriko t

New member
יוסף היקר:)

אתה אחד המלכים אין ספק.. חיכיתי לשמוע את התגובה שלך:) כן לפעמים דברים טובים וחדשים קצת מלחצים אבל אני שמח שבינתיים זה הולך לכיוון חיובי ובעיקר ש"ההצעה" באה ממנו. מבטיח להמשיך לעדכן, בתקווה שרק דברים טובים:) שבת שלום, אני חולה לך על הצורה, תומר:)

בופיק

New member
אין עליך תמוריקו שלי..

כמו שכבר חבריי צינו הצלחת להעביר בגדול את התחושות שלך, את החיוך את האושר
, את השמחה, את ההתרגשות, פשוט את הכל.... ישבתי וקראתי את ההודעה
ופשוט לא אפסקתי לחייך, לחייך כי היה לי כיף לקורא את ההודעה ולחייך כי אני פשוט שמחה בשבילך... שמחה שאתה מתרגש ומתלהב....שמחה שדברים מתסתדרים ככה.... פשוט מתה לחבק אותך, אבל אני אשאיר את זה לקובי... אני מקווה שדברים ישמיכו ככה, כולל הפחדים כי הם מראים לפעמיים כמה הבן אדם השני חשוב ורצוי... הפחד הוא פחד חיובי כל עוד הוא לא עוצר אותנו מלעשות את מה שאנחנו רוצים... יאללה שאהבה תמשיך לפרוח.... אוהבת אותך מלא בופיק

tomeriko t

New member
בופיקקקקק

מה שלומך אהובתי?:) מקווה שאת חורשת למבחן כמו שצריך!!! אכן יש הרבה חששות ופחדים בהתחלה אבל בינתיים זה הולך בכיוון הנכון:) מת עליך!!!

t o m a k

New member
מזל טוב מותק!

ככל שהמשכתי לקרוא התחלתי לחייך יותר ויותר! קודם כל ההשקעה שלך עבור פגישה שלישית! דבר שני על זה שהתנשקתם נשיקה שהיא יותר טובה מסקס (מעטות הנשיקות האלו)! על זה שלא היה לך איכפת מכלום רק שהוא איתך! על זה שאתם רשמית חברים! המון בהצלחה מותק! עשית אותי מאושר בשבילך!

tomeriko t

New member
היי תומר:)

לא כזאת השקעה לפגישה שלישית, כולה כמה חטיפים, שתייה, מוזיקה ושמיכות:) תודה רבה על התגובה ועל כך שאתה שמח בשמחתי:) תומריקו...

אתה חמוד ../images/Emo13.gif

אהבה צעירה יש גם לבני 60, אתה יודע... שיהיה לכם שבוע מלא אהבה.

אפילו דיוויד ברוזה ../images/Emo168.gif

לא חשב שמתחת לשמיים ייצאו בסוף שניים
תומריקו, איזה הודעה מרגשת. בהצ-לחה !

למעלה