tomeriko t
New member
וואו
- עדכון
צהריים טובים ושבת שלום!!! רציתי לעדכן אתכם אז העתקתי לכאן רשומה שכתבתי בבלוג שלי
: "באנו לכאן מתחת לשמיים שניים כמו זוג עיניים יש לנו זמן מתחת לשמיים בינתיים אנו עוד כאן אתה ואני אתה ואני אתה ואני והמיטה רחבה לתת אהבה..." וואו.... אחד הלילות.... ודווקא הערב הזה לא התחיל משו בכלל. מהבוקר קמתי עם תחושה לא טובה, קובי התחיל לשדר פחות התלהבות. וכרגיל כשאני מרגיש שמשו לא בסדר משו באמת לא בסדר. אמרתי לו שאולי זה בראש שלי אבל אני מרגיש שינוי, התרחקות, פחות התלהבות. הוא אמר שהוא חושש, הוא מעולם לא היה בקשר רציני, שאני צריך להבין שאני הגבר הראשון אי פעם בחייו שהוא מייחס לו חשיבות כזאת גדולה. בקיצר הוא מפחד... אמרתי לו שיש 2 אפשרויות, או לקחת את הרגליים וללכת, לוותר, או לסמוך עליי ולבטוח בי ולנסות ללכת ביחד קדימה. שאלתי אותו אם הוא רוצה שנוותר על הפגישה הערב, הוא אמר שממש לא ושהוא רוצה לבוא. וטוב שכך עשה. אולי אני עדיין תחת השפעת הכיף של הערב אבל לדעתי זה היה אחד הלילות אם לא "ה"לילה, בה` הידיעה. עשיתי קצת קניות- קניתי חטיפים, שוקולדים ושתייה כולל פאנטה תפוזים שהוא כל כך אוהב. הבאתי איתי 3 שמיכות ומוזיקה ושמנו פעמינו לחוף ה"עיגולדים" באשדוד. החוף היה ריק וחשוך, תפסנו לנו פרגולה, פרסנו את השמיכות על החולות ופשוט נשכבנו לנו. ממש כמו מילות השיר, מתחת לשמיים.. שניים.. באיזה שהוא שלב הגיעו לחוף בחור ובחורה ונכנסו לתוך סוכת המציל והתחילו להשקיף עלינו. פעם ראשונה שלא היה לי אכפת שיסתכלו, אפילו שאני בתוך העיר שלי, מרחק 5 דקות הליכה מהבית שלי. אני חושב שבמשך ארבע וחצי השעות האלה התנשקתי יותר מאשר התנשקתי כל החיים שלי.. חיבוקים ונשיקות.. והקור העז שבחוץ רק גורם לרצות להרגיש אותו יותר קרוב אליי. קובי הורס. אתם לא מבינים איזה חיוך ואיזה עיניים ואיזה מבט. סקס לא היה לכל השואל... היה הרבה יותר מהנה מסקס. עשינו דברים בקטנה ממש ולדעתי אם היינו ממשיכים מעבר זה אולי היה רק מקלקל את האווירה שנוצרה שם באותם רגעים. למרות שהיה מדהים עדיין יש לי כמה סימני שאלה.. אני לא בטוח עד כמה הוא סגור על זה שהוא מחפש באמת קשר... הוא עדיין נשמע קצת מהוסס למרות שאמר בפירוש שהוא ממש נהנה והכל. לדעתי הוא מפחד להקשר, מפחד אולי שיהיה לו בן זוג. אני בשוק! תוך כדי כתיבת הפוסט...SMS: "תומריקו! רציתי להציע לך חברות: ) אבל התביישתי! אז רוצה להיות חבר שלי?" יואו אני בשוק... איזה חמוד הילד הזה
עכשיו ללא ספק זה "ה"לילה... אז מסתבר שהוא כן מוכן לקחת את הסיכון ולנסות לחוות קשר... יואו אתם לא מבינים כמה טוב לי ברגע זה
כמובן שעניתי לו שכן.... טוב, לאחר זמן דיי רב, תומריקו שוב תפוס!!! תומריקו וקוביקו חברים!!! שיהיה לנו בהצלחה!!!
צהריים טובים ושבת שלום!!! רציתי לעדכן אתכם אז העתקתי לכאן רשומה שכתבתי בבלוג שלי