וואו מזמן לא כתבתי פה...

Tapuhi

New member
וואו מזמן לא כתבתי פה...

בכל מקרה, קראתי בפורום קצת בזמן האחרון ושמתי לב שאתם ממש בקטע של מועצת תלמידים וכו' אז הנה לכם רעיון ביום חמישי באים לביצפר שלי אנשים מארגון עזרה למלחמה בסרטן מצויידים בספרים 15 בנים מכל הביצפר התנדבו לגלח את הראש כדי להזדהות עם החולים, ואנשים מהביצפר תמכו בהם וכל אחד נתן סכום קטן ותמך במישהו אחד, וככה אספו מלא כסף שיתרם בסופו של דבר לאגודה הסיפור שלי קצת שונה אני גם אספתי כסף, אבל בגלל שיש לי שיער די ארוך, החלטתי שאני גוזרת 10 אינצ'ים (בערך 25 ס"מ) והשיער ינתן לאגודה ויעשו ממנו פאה לילד חולה סרטן שאיבד את השיער עקב טיפולים כימותרפיים אני חושבת שהדרך הזו הרבה יותר טובה מללכת בית בית במושבים ולאסוף כסף בשקיות, לא שאני מזלזלת אבל הדרך הזו הרבה יותר חזקה ומשפיעה יום טוב לכולם

glebRa

New member
נראה לי שגם ככה יש לנו 15 אנשים עם

קרחת. באופן קבוע. בשכבה שלנו לבד. אבל כל הכבוד על התרומה שלך. ותודה על הרעיון.

v i o L e T

New member
יפה על הרעיון אבל אפשר לעשות

פאות משיער לא אמיתי. לעשות קרחת להזדהות זה ממש לא במקום, כי זאת מחלה ולא הפגנה.

Tapuhi

New member
ברור שאפשר וזה עולה הרבה פחות

משיער אמיתי, ולכן יש חסך בשיער אמיתי זאת כן הזדהות, וככה מתרימים כסף בכל מקרה, קוראים לכל האירוע shave to save סתם נקודה למחשבה..

id0a

New member
וכדי להזדהות עם נפגעי פיגועים../images/Emo122.gif

אני צריך לכרות לעצמי איברים ? רק באמריקה ואולי כאן בארץ (מה לעשות, תודו אנחנו מיני אמריקה) כדי להזדהות עם חולי סרטן מגלחים את הראש..

Ms UnderstOod

New member
קראתי שוב

למי אכפת, הם הרוויחו הרבה כסף בשביל החולים, ואני לא חושבת שהחולים עצמם נפגעו מהאמצעים. ואם אתה תורם איברים - מה טוב :)

Weinstock

New member
../images/Emo6.gif- חבר'ה חבר'ה!, מחר הפסקה פעילה!

ב10:15- 11:00 (דרורה אישרה לי (חולת סרטן)). מכירת שערות שלי, ומכיוון שאין לי שערות על הראש אני מוכר שערות ערווה לצורך הכנת פיאות לילדים חולי סרטן (אוי מסכנים
). כמו כן יהיו עוד דוכנים ששם דסי, עידו, חפי, ועוד רבים וחולים (טובים
) יגלחו ראשים של אנשים לצורך הכנת פיאות לחזה לאשכנזים מסכנים עם חזה נטול שיער. שיהיה לכולנו בהצלחה
.

Ms UnderstOod

New member
אתה בעצמך חולה סרטן

אנחנו צריכים אותך כדי שתשב עם קופסת פח בכניסה לביצפר

id0a

New member
עד לאשכנזים נטולי שיערות חזה!

אני מוכן להיות שותף לתרמית!

למעלה