וואו מה לעשות?

pasglila

New member
וואו מה לעשות?

העלייה המטאורית שלי ממשיכה, ולאחר כמעט 5 עונות הגעתי מנאפולי הצנועה דרך וילאריאל ולבסוף לברצלונה. עכשיו בדיוק עונה אחר כך לקראת סוף העונה ה-6, קיבלתי הצעה לחוזה חלומי עם אינטר. הציעו לי 55 אלף אירו לשבוע (בתור בסיס, תאורתית אני יכול להתווכח על יותר), תקציב העברות לעונה הראשונה של 271 מיליון אירו (תקציב לא יאומן פי 2 ממה שהיה לי עם ברצלונה העונה) תקציב משכורות של 2.9 מיליון אירו לשבוע (לעומת 2.2 עם ברצלונה). ומעבר לכל זה קבוצה הרבה יותר חזקה, עם סגל הרבה יותר עמוק, אולם אם פחות כוכבים. ההתלבטות ברורה, עם ברצלונה אני מכיר את הקבוצה, אך עם סגל ממש קטן, קשה להאמין איזה שטויות עשו פה לפני. נשארתי עם משהו כמו 15 שחקנים. אומנם התקציבים גבוהיים, אבל העונה אני בטח אקבל משהו בסביבות 80 מיליון אירו העברות לפי הערכתי. מבחינת יכולות העונה יחסית בינונית לברצלונה. (העיפו אותי ברבע גמר ליגת האלופות, אני כרגע מקום שני בליגה, 5 מחזורים לסיום, 2 נקודות מולנסיה שבמקום הראשון. כאשר לשתי הקבוצות משחקים נגד ריאל, כולמר סיכוי סביר לזכייה באליפות, לא יותר מזה). והגעתי לגמר הגביע הספרדי, שיהיה נגד ולנסיה. לא הרשמתי, לא פישלתי. אני יודע בדיוק מה אני אצטרך לשפר בברצלונה, ואיך להפוך אותה לקבוצה יותר גדולה בעונה הבאה. אבל אם תקציב כמו שאינטר הציעו לי, אני אוכל לבנות את קבוצה בלתי מנוצחת לפי דעתי. נראה לי שהחלטתי להמשיך עם בראסה, אבל לשמור את המשחק בנקודה זאת, כלומר אני תמיד אוכל לחזור לנקודה ולקחת את אינטר. יהיה נחמד ביותר. מה אתם הייתם עושים?

Mano8

New member
טו

אחי אני בכלל לא הייתי מפסיק לשחק עם הקבוצה הראשונה- נאפולי עד שהייתי הופך אותה לקבוצה מהטופ האירופאי... אלא אם כן הקבוצה וההנהלה ממש שיגעו אותך או שהקבוצה ירדה ליגה... או שהתחלת בכלל בתור מובטל?

pasglila

New member
התחלתי עם נאפולי

ואני שיגעתי את ההנהלה. אומנם נשארנו ליגה במקום ה-16 בליגה האיטלקית הראשונה (אחרי שעלינו). אבל התקציבים שהם הציעו היו נמוכים, והקהל לחץ ליותר הישגים. נאפולי היא קבוצה מאוד קשה לאימון. אומנם התפטרתי אבל היו מפטרים אותי בטח. (הם היו לא מרוצים, הנחתי שהם יפטרו אותי, וראיתי שיש הרבה קבוצות בלי מאמן אז התפטרתי)....

למעלה