וואו לא תאמינו...

mey1235

New member
וואו לא תאמינו...

הצלחתי להדביק כתוביות לסרט לצמיתות בעזרת VDMOD ויצא לי קובץ בנפח של כמה GB טובים, כמובן שהמחשב לא מצליח לשמור את כל הסרט... איך אני יכולה לצמצם את נפח הסרט, לפני שאני שומרת את הקובץ? תודה, מיטל

Direct stream copy....

בלשונית VIDEO תוודאי שרשום Direct stream copy בלשונית stream תיכנסי ל stream least ותעשי קליק ימני עם העכבר על השטח האפור למעלה ותוודאי שרשום Direct stream copy

Ncoder

New member
אבל ב-direct הוא לא יצליח להטמיע ..

את הכתוביות, עבור זה הוא צריך לבנות את הקובץ מחדש. הוא צריך להשאיר על Full Processing mode ולגשת ב-Video ל-Compression על מנת לבחור קידוד לוידאו, אולי DivX או Xvid או אחר...

זו הכוונה.. לבנות מחדש..

במקום לעבוד על הסרט החדש.. לזרוק אותו ולא "לאכסן" (או "לאחסן" ?) אותו במחשב לך תדע איזו איכות תיהיה אח"כ לעבוד עם הסרט הגולמי... זו שיטה טובה להתאמן

mey1235

New member
לא הבנתי אתכם

אם אני אלחץ על Direct stream copy הסרט לא ישמר לי עם הכתוביות אז איך אני יכולה לשמור את הסרט עם הכתוביות ולצמצם את הנפח שלו? האם אני צריכה לשמור קודם את הסרט כ Direct stream copy ואח"כ להוסיף את הכתוביות?זו הכוונה שלכם?

nofar155

New member
את צריכה לעשות ככה...

תלחצי על הלשונית Video ואז Compression ותבחרי שם אחד מהמקודדים הכי חדשים שהתקנת (DIVX5.2.1 הוא הכי חדש אם יש לך תלחצי עליו או שתורידי מקישורי הפורום) ואז תלחצי על CONFIGURE ואם האודיו של הסרט הוא MP3 תלחצי על 800.. ואז תשמרי לפי המאמר... משום מה זה היה כתוב בעבר במאמרים וכרגע זה כבר לא שם...

mey1235

New member
הצלחתי אבל עכשיו יש עוד בעיה...

ככל שהסרט מתקדם הקול בדיליי קצת ז"א בהתחלה הסרט טוב ושומעים ורואים טוב, והדיגיטציה טובה אבל ככה שהסרט מתקדם הדיגיטציה נעלמה והקול מקדים את התמונה

nofar155

New member
חחחחח יו מסכנה גם לי זה קרה בדיוק..

ת'אמת אין לי מושגגגגג איך זה הסתדר זה היה לי בדיוק ככה עד שזה הגיע לסוף הסרט הקול בכלל פיגר בחצי שעה... אני זוכרת שיום אחד זה הסתדר לבד... תנסי אולי להדביק כתוביות לסרט אחר ותראי אם זה גם קורה...

mey1235

New member
לא אני בטוחה שיש משהו

שאפשר לעשות,... אני זוכרת שקראתי על זה באיזה מדריך אני לא זוכרת איזה

Ncoder

New member
בפתיחת הסרט ב-VDubMod ...

מקבלים לפעמים הודעת YES\NO בקשר ל-VBR (בסרטים בעלי קידוד אודיו בשיטת VBR), צריך לבחור NO .

mey1235

New member
ניסיתי אבל כשבחרתי ב NO

ה VDubMod לא הגיב לי והסאונד נשמע תקוע מה אני יכולה בכל זאת לעשות?

עדיף שלא תפעילי את הסרט ...

בתוכנה כי לפעמים יש בעיות עם זה, הסאונד אמור להיות טוב, אם את רוצה לבדוק את מהלך הכתובית בסרט אז השתמשי בלחצני המפתחות הצהובות על מנת לזוז קדימה ואחורה . אם בכל זאת יש בעיות אז כנראה שזה הבאג בתוכנה ואולי זה השילוב של התוכנה עם הגדרות מערכת שלא משתלבות טוב, במקרה כזה תוכלי לקודד ישירות את הסרט (ללא בדיקה) למשך 5 דקות ואז לבדוק את התוצר (AVI) ולראות אם הכתובית\סאונד יושבים טוב (ואם לא אז משנים בתוכנה ושוב שומרים) . Ncoder .

mey1235

New member
למה אתה מתכוון

לקודד ישירות את הסרט (ללא בדיקה) למשך 5 דקות ואז לבדוק את התוצר (AVI)

Ncoder

New member
אני מתכוון ש ...

אני מניח שלפני שאת שומרת את הסרט את עושה PLAY בתוכנה ובודקת אם הכל הולך טוב (מבחינת הכתובית והצורה שלה והסינכרון לאודיו\וידאו). אז אני אומר שהבדיקה הזאת של ה-PLAY לפעמים גורמת לתוכנה להתרסק ולכן לא כדאי להשתמש בה, אני גם אומר שהסאונד שלך אמור להיות מראש בסדר והוא אמור להיות מסונכרן לסרט ככה שאין לך צורך לבדוק אם הסאונד מתאים לתמונה אבל אם את רוצה לבדוק איך הכתובית משתלבת בסרט אז תעשי זאת ע"י שימוש בלחצני המפתחות הצהובות, באמצעות הלחצנים האלה את קופצת קדימה ואחורה בקטעים שונים בסרט ומומלץ שתשתמשי בזה ולא ב-PLAY . אני גם אמרתי שאם השימוש בלחצני המפתחות גם גורם לבעיות אז שלא תעשי גם את זה אלא שפשוט תוסיפםי את הכתובית לפי איך שמוסבר במדריך וישר תשמרי. את השמירה תעשי ל-5 דקות ותפסיקי על מנת לבדוק שמה שנוצר מתאים לך, אם כן אז תבצעי שוב פעם שמירה עד הסוף, אם לא אז תשני את הכתובית איך שאת רוצה ותבצעי שוב פעם שמירה ל-5 דקות, עד שבסוף תהיי מרוצה מהתוצאה ואז תבצעי שמירה מלאה.

mey1235

New member
הבעיה היא לא בהתחלה של הסרט...

הבעיה היא בהמשך, לקראת אמצע הסרט הוידאו והאודיו מפסיקים להתחבר... ראוי לציין (נראה לי) שהכתוביות מתלבשות יופי על הסאונד לכל אורך הסרט

mey1235

New member
הצלחתי!!!!!!!!

עכשיו אני עושה עוד סרט :) תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ועוד הרבה כאלה, עזרת לי המון! עכשיו נשאר לי רק לצרוב את הסרט ע"מ לצפות בו בDVD בסלון, יש לך הצעות איך לצרוב את הסרט כך שיהיה באיכות הכי טובה? ושאני אוכל להשתמש באפקטים של הסאונד, כי המערכת קולנוע שלי מחוברת לרסיבר בן זונה.... תודה רבה, מיטל...

למעלה