וואו, כבוד למגזר...

TheGreatNut

New member
ממש כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

DeadalusX

New member
תגיד הבאג תוקן?

אני רוצה לשחק שוב אבל פוחד שייתקע

כל הכבוד

יופי של עבודה, וזה נהדר שאתה נותן השראה לאחרים

IndigonFlash

New member
איך ידעת שזה מחוץ? :O

זה בעיקר הרשיון הלא-אקסקלוסיבי השלישי שאני מוכר, כאשר השניים הראשונים היו דרך FGL. בעל-הבית ב-ArmorGames אמר לי שעבור סכומים קטנים הוא לא אוהב להשתמש ב-FGL שכן למפתח כמעט ולא יוצא מזה כלום במונחים של Market Points והוא רק מרוויח, שכן הוא לא צריך לשלם את העמלה של FGL (שנהייתה עמלה חובה החל מלפני שבועיים ד"א). בסה"כ 2200$ לספונסר ראשי. ועוד 3 רשיונות לא-אקסלוסיבים של 200$, 350$ ו-400$ (זה שלקחתי ממנו 200 זו טעות שלי, שכן מדובר ב-Ankdon שנחשב לספונסר גדול :p).

De-Panther

New member
לא ידעתי, שאלתי. אבל תארתי לעצמי. איך זה עובד

מבחינת יצירת קשר? אתה מגיע אליהם או הם אליך? והמשחקים באמת שווים לאתרים האלה כאלה סכומים?(גם הקטנים)

IndigonFlash

New member
אני מתקשה להבין

לגבי הרווח שלהם ברשיון לא-אקסקלוסיבי, במיוחד עכשיו, שכן המשחק כבר בחוץ כמעט שלושה שבועות והופץ בלפחות 100 אתרים. לגבי ArmorGames ו-Ankdon, הם פנו אליי אחרי שראו שהמשחק הצליח ב-Kongegrate ו-NewGrounds בהתאמה (בגלל זה ArmorGames אמר שהוא לא רוצה לתת כסף ל-FGL, שכן לא בזכותם הם ראו את המשחק). GameLand ראה את המשחק ב-FGL עוד לפני ששיחררתי אותו (והייתי צריך לחכות את השבוע האקסקלוסיבי לפני ששלחתי לו את העותק שהוא ביקש).

De-Panther

New member
אתה יכול להעלות את המשחק שלך לארמור גם בלי...

שהם יקנו ממך? יכול להיות שהם משווקים את המשחק הלאה, תחת הלוגו שלהם. יש הרבה פורטלים קטנים של משחקי קז'ואל(ונכנסים אליהם הרבה, גם כשהם קטנים)

IndigonFlash

New member
לא

כי הגרסה שאני נותן להם היא Sitelocked (כלומר, עובדת רק על הדומיין שלהם). אפשר בעקרון להעלות בלי שיקנו ממני, אבל ב-ArmorGames יש תהליך ביקורתי מאוד גדול ואני חושב ש-90% מהמשחקים עוברים המרה להיות "משחק של ארמור גיימס" (בסופו של דבר הם נחשבים לספונסר הם המשחקים הכי איכותיים, חבל לפגוע בשם:).

De-Panther

New member
אז למה לא ללכת ישר על ארמורס או קונגרגייט בלי

האתר של FGL?

IndigonFlash

New member
בגלל המון סיבות

יש הבדלים ברשיונות (אני מכרתי ב-FGL רשיון עיקרי, בעוד לארמור-גיימס מכרתי לא-אקסקלוסיבי), FGL נותן לך חשיפה לספונסרים (אם אתה פונה לספונסר בעצמך אתה מפספס ספונסר אחר שאולי יתן לך סכום יותר גבוה) ובכלל FGL נותן לך הרבה פידבק לגבי המשחק ומה המגמות בשוק. בנוסף ל-FGL כמובן שפניתי לכמה ספונסרים באופן אישי, אבל חלקן מתעלמים או חלקם בכלל לא מחפשים לקנות רשיונות שהם לא "לא-אקסקלוסיבים".

TheGreatNut

New member
מה הם הדברים הכי קריטיים...

שלמדת מכל עניין השיווק? מהם הדברים שתמנע מהם / תלך לקראתם בשחרור המשחק הבא?

IndigonFlash

New member
הדבר היחיד שאני צריך להמנע ממנו

זה לעשות משחקים מסובכים שעלולים להרחיק ספונסרים :D. אם המשחק היה פשוט יותר הייתי מרוויח על סטאר רליק הרבה יותר. חוץ מזה, להתמקח עם ספונסרים פה ושם (בעיקר על רשיון לא אקסקלוסיבי) זה טוב. אם הם רוצים את המשחק הם לא יעשו בעיה להוסיף עוד כמה דולרים (ואם הם אומרים לא, לא קרה שום דבר והולכים לקראתם).

למעלה