וואו יש פורום Glee!! היי אני שחר בת עוד מעט בת 16 מכפר סבא צופה אדוקה בקצב ארה"ב :)
S shaharory New member 12/5/10 #1 וואו יש פורום Glee!! היי אני שחר בת עוד מעט בת 16 מכפר סבא צופה אדוקה בקצב ארה"ב
S sweet shir New member 12/5/10 #3 וגם אני חדשהD: (כואב לי לפתוח עוד שרשור) ומופתעת שיש פורום לגלי חח בפעם האחרונה שבדקתי לא היה.
S shaharory New member 13/5/10 #12 חחח היי שיר אני לא חושבת שפה יתעצבנו עלייך שפתחת שרשור חדש כמו בפורום דמדומים
R riktal New member 13/5/10 #15 תאמיני לי שממש אבל ממש לא תפתחו כמה שרשורים שאתם רוצים (אף אחד לא יצעק עליכם...יכתוב לכם בכעס, או יאיים עליכם, כמו שמנהלים של פורומים אחרים עושים ) - אני מנהלת את הפורום בצורה ליברלית ולא דיקטטורית - כמו שכתבתי לכם בהתחלה - זה הפורום שלכם !!!
תאמיני לי שממש אבל ממש לא תפתחו כמה שרשורים שאתם רוצים (אף אחד לא יצעק עליכם...יכתוב לכם בכעס, או יאיים עליכם, כמו שמנהלים של פורומים אחרים עושים ) - אני מנהלת את הפורום בצורה ליברלית ולא דיקטטורית - כמו שכתבתי לכם בהתחלה - זה הפורום שלכם !!!
J JoNy Boi New member 12/5/10 #6 חח אני לא מבין מה הלחץ.. עדיף לראות בקצב הרגיל בכל מקרה, תשדלי להימנע מספויילרים
R riktal New member 12/5/10 #8 לי יש יס (וגם הוט) אז אני רואה דרכם האמת שחוץ מ-PSYCH (שאני לא יכולה לחכות ליס כי אני מכורה אמיתית והם מנת הסם שלי... ) אני כבר לא רואה כלום בקצב של ארצות הברית. פעם הייתי רואה הכל בדרכי שלי אבל היום אני רואה את הכל דרך יס כי אין לי זמן לכלום!
לי יש יס (וגם הוט) אז אני רואה דרכם האמת שחוץ מ-PSYCH (שאני לא יכולה לחכות ליס כי אני מכורה אמיתית והם מנת הסם שלי... ) אני כבר לא רואה כלום בקצב של ארצות הברית. פעם הייתי רואה הכל בדרכי שלי אבל היום אני רואה את הכל דרך יס כי אין לי זמן לכלום!
R riktal New member 13/5/10 #16 בארץ קוראים לזה "בניחוש חוקר" ../images/Emo178.gif זה שם שאני ממש, אבל ממש שונאת כי הוא מפגר, אז אני קוראת לזה PSYCH. זאת סידרה של יס - מאוד, מאוד, מאוד...וכ"ו מומלצת. בחודש הבא תעלה העונה הרביעית ביס נאקס- העונה הכי טובה שלהם לדעתי.
בארץ קוראים לזה "בניחוש חוקר" ../images/Emo178.gif זה שם שאני ממש, אבל ממש שונאת כי הוא מפגר, אז אני קוראת לזה PSYCH. זאת סידרה של יס - מאוד, מאוד, מאוד...וכ"ו מומלצת. בחודש הבא תעלה העונה הרביעית ביס נאקס- העונה הכי טובה שלהם לדעתי.