וואו.... טאי!!!

מורני !

New member
וואו.... טאי!!!

יקירי... מזל טוב.. האמת כשמגיע אז מגיע!!! ולך מגיע. ואתה יודע.. כל מה שמגיע לך רק מחכה לך בסיבוב ובאיזשהו שלב בחיים שלך אתה תגיע ואז יהיה לך הכל. אהבה שלווה אושר הכל מכל יהיה לך. ומה שאני אוכל לעשות כדי שתקבל את כל הטוב שיש .. אני מבטיחה לך לעשות. אז טאי.. בהצלחה לך בתפקידך החדש.. אני חושבת שבתור יריית פתיחה לחיים חדשים - לקחת אחלה זינוק... אהה.. וכן אני יכולה לפרט מכאן עד הודעה חדשה מה יש בך שיכול לגרום לפורום הזה לזנק למעלה אבל יש לך מספיק ותק כאן כדי שכולם יידעו מי אתה ומה אתה ואת כל האיכויות שיש בך.. אז אני לא אפרט. ומי שלא יודע - יידע עם הזמן... וכמובן אני גם אוסיף שעל אף שקרני ניהלה את הפורום הזו בצורה מעולה ביותר.. אני יודעת שאתה בדיוק האדם המתאים להיכנס לנעלים הגדולות שהיא השאירה מאחורייה. נשמה .. מזל טוב.. מורני.

tairon

New member
אולי מהמגיע הזה יגיעו עוד כמה דברים ...

מי יודע אולי סימן לבאות..אינשאללה מורני המון תודה על הברכות והאיחולים לא כולם יראו עין בעין את דבריך אני יודע אישית שחששתי לא מעט לקחת עליי את המשימה הזו ויש לזה המון סיבות אבל מנסים ..... אני עלול לגנוב ממך כמה אנשים ..ראי אוזהרת!

מורני !

New member
מנהל פורום יקר.. (וגם מרקוש)

חחח ... איזה מגניב לכתוב את זה... אז ככה... אני אשאיל לך כמה אנשים משלי שתרצה על אף שהפורום שלך מלא באנשים מדהימים.. שכן.. אפשר לכתוב את זה.... די תומכים בך. ולגבי אלו שלא.. אוקי. אז קראתי את הודעתו של מרקוש.. כביקורת על תפקודיו של מנהל. אם תשים לב מרקוש.. גם קרני היית מגיבה לתגובות. אני כאן מספיק זמן... הרבה הרבה זמן למעשה... כדי להבטיח לך שאני יודעת על מה אני מדברת. קרני כן הגיבה לתגובות. במיוחד תגובות שהיה לה עניין בהם. ואתה יודע מה - גם אם לא... טאי הוא עכשיו המנהל ובתוקף תפקידו שניתן לו ע``י מנהל כל הפורומים.. ולכן יש לו יד חופשית להגיב לכל הנעשה בפורום שלו!! ושלא תבין לא נכון מרקוש. אני מודעת לכל ההיסטוריה שלך ושל טאי כי אני אמנם כבר לא כותבת כאן אבל בהחלט קוראת כאן. ואני גם מודעת לתיאוריית הסירים וכו` שלך. אבל.. כל זה לא קשור להעברת ביקורת על תפקודו של טאי כמנהל וזה עוד לפני שהוא התחיל בכלל את תפקידו. אתה מכיר את סגנונו של טאי.. דעותיו ידועות כאן ברחבי הפורום. אתה יודע שבעניין יחסים גברים - נשים אתם כנראה לא מסכימים. ואתה גם יכול להעביר ביקורת על תפקודו כמנהל. אבל לשייך בין השניים? לכתוב שתפקודו גרוע וזו על סמך דברים שהיו בינכם בעבר? הרי הוא עוד בכלל לא התחיל את התפקוד. הוא עדיין לא כתב כלום כמנהל.. עוד לא כתב הודעת פתיחה .. אהה.. ולשם הבהרה!! תפקידי מנהל פורום הוא לעודד את הפורום לצמיחה, לענות על הודעות, לגרום לאנשים שכותבים הודעות להרגיש שהם מקבלים את מה שהם צריכים מהפורום הספציפי בו הם כותבים. ומעבר לזה יש גם תפקידים טכניים כלומר שהפורום לא יהיה מוצף, לא יהיו בו תקלות וכו`. ואם יש לך ספק בדבריי.. אז אתה מוזמן לוודא את זה עם פואט שהוא האחראי על כל הפורומים וכן על מנהלי הפורומים. וזה אומר על טאי וגם עליי. וואי אני מצטערת אם זה יצא ארוך ואולי מבולבל. טאי .. תמיד לאן שלא תלך יהיו אנשים שיעבירו עלייך ביקורת. בגילך כבר התמודדת עם מספיק כאלו, ולמעשה בהצלחה מרובה. אני בטוחה שתצליח גם כאן להתמודד גם עם הביקורות. מורן.. מנהלת פורום סטודנטים.

moran.l

New member
מחיאות כפיים ס ו ע ר ו ת !!! נאום מושלם

אבל עכשיו, בואו נפסיק עם הויכוחים והמלחמות... אנחנו די מפספסים את ההנאה שבפורום, בשל התעסקות יתרה בנושא. לא?

למעלה