וואו וואו וואו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deep ocean

New member
תודה שלומי זה פשוט מקסים!!!!

ואההההההההההההההוווווו תודה!!! זה מקסיםםםםםםםםם ויפיפה כל כך!!!!!!!!!!!

time to fly

New member
תודה מקסימות ../images/Emo24.gif אבל תשמעו כולם

אתם חחיבם לשוטט באתר הזה הוא פשוט נפלא יש שם לינקים נוספים, דסקטופים, ו: כאשר לוחצים על music, נפתח חלון צף שמתאר את המוזיקה ששומעים באותו רגע ומקבץ משפטים שהם צירפו. יש שם דברים יפים, במיוחד המשפט הבא שאהבתי: Don´t worry, be happy. The more worry there is the more likely it will happen badly. Thoughts are objects which have habit of materializing. יפה לא מצטער משפטים-נוספים-שלא-שמתי-לב-אליכם, פשוט מיהרתי. התסלחו לי
אוהב שלומי

time to fly

New member
ואני לא אוהב רק את :

משפטים-נוספים-שלא-שמתי-לב-אליכם אני אוהב את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!! (משתדל בכל מקרה) ..
..
........
..
..
..........
..........
........................
........................
...
..................
... .........
......
......... ..............
.............. וגם אותך טורקי קטן שלי .
..
.........
..
.
..........
..........
.........................
.........................
...
...................
... .........
.......
......... ...............
...............

time to fly

New member
מה דעתכם להתחיל בתחרות ציורים?

ניסיתי להתחיל תחרות ציורים חמוד זה בפורום אחר ולא הכי הלך לי פה אתם בטוח תקפצו על זה!!! נכון? אני מבקש יפה... פליזזזזזזזזזזזזז
ובתחרות שלנו, כולם זוכים כולם יזכו לחוות את הציורים של כולם לא פרס יפייפה??? אפשר לשעות המון עם הסמייליז הללו אני אכין עוד
אוהב!!! שלומי

deep ocean

New member
אז ככה...

תכני הפורום מובילים לכיוונים מסויימים (שכתובים בהודעת המנהל כמובן). לפיכך, זה לא משהו שילך כאן כל כך... אבל אתה תמיד יכול לכתוב הודעות תשובה לדברים רלונטים כאן, ולצרף בסוף ציורים על ידי איקיונים. לא?

time to fly

New member
לא נכון (בקול של תינוק בכיין)

אינני מתכוון להכתיב את אופי הפורום, או את מהלכו; את המטרות שלו הגדרתי כפי שאני רואה זאת, אך גם מטרות אלה נתונות לפרשנות ולשינויים ואלה יהיו מקובלים עלי לחלוטין. זהו הפורום שלכם - ולא שלי. השתמשו בו כרצונכם, באופן הטוב ביותר לדעתכם. רואה רואה רואה
אם לא מתאים לכולם, אז ירדתי מזה
תגידי מיכל, למה רק בלילה יוצא לנו לדבר?
שמת לב?

למעלה