וואו וואו וואו!!!
יקרים/אהובים/חיים שלי, כבר כמה זמן שלא כתבתי כאן, רק שהפעם אני מתרגש במיוחד! זה מרגיש לי כאילו אחרי כל מה שעברנו, אחרי שהיתה קומונה, והתווספו אנשים, והוצאתי סינגל, והקומונה הפכה לפורום, והוצאתי קליפ, ואז עוד סינגל, ואז באו עוד אנשים, ועוד סינגל, ועוד קליפ, ועוד אנשים, והצבעות, והופעות, ותמיכה אינסופית, ואהבת אמת הדדית, וחיבוקים ונשיקות, ועוד קצת הופעות, ו- 4 וחצי שנים של עבודה שנראות כאילו לעולם לא ייסתיימו, ובסוף... הנה יש לנו דיסק!!! כל כך קרוב, כל כך מוחשי, ואני אומר לנו כי זה שלכם כמו שזה שלי - כי אם לא אתם מי אני בכלל, אם לא אתם מאיפה הייתי מביא את הכוחות האחרונים לסיים את כל הדבר הזה, אם לא אתם מאיפה הייתי שואב אמונה אחרי תקופות שדברים לא קרו כמו שרציתי.... אני יושב וכותב בבוקר יום שבת זה (כן, זקנים ערים בשבת בבוקר.. :- )) ואני יכול לספור על יד אחת את הימים עד ההופעה. האמת, זה קצת מפחיד...
זה פתאום קרוב לי נורא, פתאום זה מרגיש סוף של משהו, משהו טוב אמנם אבל עדיין זה מסיים לי תקופה ארוכה שמוציאה אותי לדרך חדשה, למסע חדש שאני מאמין שיהיה לא פחות ארוך מהמסע שזה עתה סיימתי, אבל אני מקווה שיהיה רצוף חוויות וריגושים לא פחות מאלו שזכיתי בהם הפעם. מה אני אגיד לכם, תודה, תודה, תודה! אתם מדהימים, אתם החיים שלי! אתם עושים אותי מאושר - ואני מבטיח לעשות תמיד ככל יכולתי כדי להחזיר לכם אושר ואהבה. אני מקווה לראות את כולכם במופע, הייתי שמח לראות תצוגת תכלית של הפורום, זה חשוב שיהיו הרבה אנשים- תביאו חברים ותביאו אנרגיות טובות כמו שאתם מביאים תמיד... יו אני מתחיל להתרגש ממש מה קורה לי... יואב! תירגע!!! אוי לא אני מדבר לעצמי...
טוב נו, תמיד קשה לי לסיים (לפעמים זה לוקח לי אפילו 4 וחצי שנים..), זה מרגיש כאילו יש לי עוד מלא מה להגיד אבל לא נעים לחפור.. אני אוהב אתכם, מכל הלב!!!!!! ת-ו-ד-ה!
יקרים/אהובים/חיים שלי, כבר כמה זמן שלא כתבתי כאן, רק שהפעם אני מתרגש במיוחד! זה מרגיש לי כאילו אחרי כל מה שעברנו, אחרי שהיתה קומונה, והתווספו אנשים, והוצאתי סינגל, והקומונה הפכה לפורום, והוצאתי קליפ, ואז עוד סינגל, ואז באו עוד אנשים, ועוד סינגל, ועוד קליפ, ועוד אנשים, והצבעות, והופעות, ותמיכה אינסופית, ואהבת אמת הדדית, וחיבוקים ונשיקות, ועוד קצת הופעות, ו- 4 וחצי שנים של עבודה שנראות כאילו לעולם לא ייסתיימו, ובסוף... הנה יש לנו דיסק!!! כל כך קרוב, כל כך מוחשי, ואני אומר לנו כי זה שלכם כמו שזה שלי - כי אם לא אתם מי אני בכלל, אם לא אתם מאיפה הייתי מביא את הכוחות האחרונים לסיים את כל הדבר הזה, אם לא אתם מאיפה הייתי שואב אמונה אחרי תקופות שדברים לא קרו כמו שרציתי.... אני יושב וכותב בבוקר יום שבת זה (כן, זקנים ערים בשבת בבוקר.. :- )) ואני יכול לספור על יד אחת את הימים עד ההופעה. האמת, זה קצת מפחיד...