וואו הפורום מת..........

onemenshow

New member
וואו הפורום מת..........

סתם... הגיוני שיהיו לכם חיים אנשים....סתם היה נחמד לפתוח כל יום את האתר ולהזכר שיש עוד מיודעים בחוץ.... פשוט מדהים אותי שאנשים שאני משמיעה להם את טורי לא נופלים...אבל מי שכבר אוהב אז זה בגדר אובססיה... ומכאן סוגייה.... שמתם לב שפשוט אין מעריצים מתונים לג'ינג'ית.... אין מעריץ ששם את הדיסק פעם ב.... זה תמיד יהיה מלווה בהורדת תמונות... חיפוש שירים נדירים... השמעה חוזרת ונישנית של דיסקים ושירים ששמעתם כבר מיליון פעם... האם יש לה כוחות היפנוטים...האם היא חייזר? מומחית לוודו? כל התשובות נכונות? מה יש בה שהופך אותה לכוח טבע?!?!? שואלת מתוך זה שמעולם לא "הערצתי" שום אומן אחר.....

gelrad

New member
לדעתי אפשר לסכם זאת עם הבית הבא:

you can say it one more time what you don't like let me hear it one more time then have a seat while I take to the sky דרך אגב, גם בשיר זה היא מתיחסת לרוסיה...

northern lad

New member
מוזר שאתה מציין את זה...

כי היום טורי שוב נכנסה לי לחלום, הייתי במין הכנות לטקס או מופע, פתאום מישהו התחיל לנגן את וירגיניה, וכולם הכירו את השיר ושרו אותו.מיותר לציין שזה אחד השירים האהובים עלי. אין ספק שיש בהערצה אלה משהו מעבר לסתם לאהוב את המוזיקה שלה, היא בהחלט אומן עם ערך מוסף שחודר מסתבר גם ללילות שלנו...

לדעתי

זה בגלל שהיא כותבת ושרה כל כך מהלב, והמילים האלה שמעוררות כל כך הרבה אסוציאציות, ושירים מסוימים שכל אחד מחבר למשהו אישי שלו, ומרגיש שהם נכתבו ממש עליו ובשבילו. לפחות אני
. אגב, אני קוראת קבועה פה, שהחליטה להראות סימן חיים...

Sedna

New member
תראי...

אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלה, אבל לא את כל השירים אני אוהבת. היא מאוד מעניינת אותי ברמה האינטלקטואלית ומאוד נהנתי לכתוב את "צ'ופר השבוע" שבוע שעבר על professional widow, אבל אני לא מאלה שיורידו תמונה שלה למחשב או יתלו בחדר. קניתי רק דיסק אחד שלה ואת רוב השירים האחרים הורדתי מהאינטרנט (לא לסקול אותי בבקשה). אין לי בעיה מוסרית עם זה כי אני בטוחה שבניגוד לאמנים בארץ - לא חסר לטורי כסף. אני לא מאמינה בלהעריץ אנשים. אני מאמינה בהערכה של אמנות. כן, אני יודעת שזה נשמע קצת פלצני, אבל פשוט לא מתאים לי פולחן האישיות הזה ולדעתי טורי היא לא אגו-מניאקית כמו מפורסמים אחרים שצריכים את ההערצה הזו ישר לוריד. החיים האישים שלה מעניינים אותי רק כשזה נוגע לשירים שלה. במקרה הספציפי שלה צריך להכיר את החיים האישיים שלה כדי להבין את השירים, אבל לא ממש אכפת לי למשל מה היא אוהבת לאכול לארוחת בוקר. אני מאוד אשמח לראות אותה בהופעה חיה, אבל אני לא אטוס לארץ שלא התכוונתי לבקר בה רק בשביל ההופעה. אם הייתה לי חתימה שלה זה היה נחמד, אבל לא ממש היה לי מה לעשות עם זה. אני לא יודעת מה זה אומר עלי. אני אוהבת את טורי ואוהבת את הפורום ואני אשמח מאוד אם יזדמן לי לעשות שוב את צ'ופר השבוע בעתיד. וזהו

northern lad

New member
הביטי...

יש אמת במה שכתבת. גם אני לא אוהב את כל השירים והגעתי למסקנה שאת הדיסק האחרון אני לא אקנה(לא מתחבר אליו במיוחד), אבל אני לא יכול להשתחרר מההרגשה שמשהו באישה הזו מכשף את המחשבה שלי, לא משהו פנטי, אני גם לא אסע למקום שלא הייתי בו רק בשביל הופעה (למרות שאני חייב לעצמי הופעה אחת לפחות כשיהיה כסף), אין לי לא תמונה שלה על הקיר\קעקוע\מקדש.אני לא מתעניין במה שהיא אוכלת או באיזה מקום היא אוהבת לנפוש.אבל כן מעניינים אותי דברים שהיא מקבלת מהם השראה כי היא השראה בשבילי בהרבה מובנים.וכשאני חושב על זה המילה הערכה פתאום נראית לי הרבה יותר מתאימה מהערצה.הערכה של הכישרון, האישיות,הקריזמה, ההתמדה,השוני וחוסר הפחד להיות שונה. העובדה שנראה לי כי אני לא מעריץ היא העובדה שעדיין לא איבדתי את כושר השיפוט שלי לגבי מה אני אוהב יותר, אוהב פחות או לא אוהב כלל. המעריך.גלעד, אהה ודרך אגב שנה מקסימה לכולם.

Springy

New member
מאוד מזדהה עם sedna ו-northern lad

אתם מן הסתם יודעים שאני יודעת דבר או שניים על חייה הפרטיים של טורי. אבל גם אני עושה את ההבחנה בין אינפורמציה שחשובה לי להבנת שיר (ובאותה מידה בדיוק אני אלמד ואנסה להבין את סיפורה של אן בוליין, לדוגמה - כי הוא מבהיר לי המילים), ובין מידע רכילותי שהוא לא ענייני (איפה טורי קונה את הבגדים שלה, האם היא צובעת שיער, וכו'). פעם הייתי הרבה יותר נלהבת ממנה, וזה נרגע עם השנים - בלי ספק השפעה של הגיל. לי דווקא יש את הדיסקים, ואת היחיד שאין לי אני ארכוש ברגע שמצבי הכלכלי ישתפר. אני גם אשמח ללכת להופעה. למרות כל זאת, אני ממש לא מתחברת למונח הערצה. אני מסרבת לקבל כל דבר שהיא עשתה, עושה או תעשה כהמנון הלאומי החדש. אני חייבת לומר שלפעמים אני רואה כאן הודעות כל כך קיצוניות ושעושות לטורי כזו האלהה, שמשהו צובט לי בפנים. אנחנו חייבים לזכור שטורי, מה לעשות, לא יודעת על קיומנו. אין ספק שהיא יודעת שיש לה מעריצים, אבל, וזה אבל גדול - היא לא יודעת עלינו כאינדיבידואלים. ולפעמים יש כאן הודעות שגובלות בהתנהגות שהיא, אולי, פנטזיה. אני לא מתכוונת להכתיב לאף אחד איך להעריץ או להעריך, ובטח שלא התכוונתי להטיף. אבל לפעמים ממש קשה לכתוב כאן משהו שאינו חיובי על טורי. תחשבו על זה - הפורום הוקם למטרות דיון. אם בכל פעם שמישהו יכתוב כאן ביקורת שאינה חיובית יזנקו עליו וישתיקו אותו, אין דיון. אנשים שונים זכאים לדיעות שונות. אחרת, אפשר באותה מידה להיכנס לפורום ולשלוח הודעות בנוסח "טורי המלכה", "טורי הגדולה", "טורי הסקסית" - זה בסדר, אבל זה לא חומר שיכול לקיים פורום. ואולי בגלל זה הפורום הזה כל כך דל ואנמי (וסליחה עם הכותבים המעטים). אם אנחנו רוצים להחזיק את הפורום הזה בחיים, אנחנו נמטרך ללמוד לקיים דיון - עם דיעות שונות, תובנות שונות, והרבה הבנה וקבלה של האחר. מאחלת לכולכם שנה של אושר ואהבה - עשו טוב לעצמכם ולאחרים!

gelrad

New member
הערצה?

בתור אחד שהתאהב במוזיקה של טורי כבר באזור שנת 1991 יש לי את כל הדיסקים+המון סינגלים+ספרים+פוסטרים (שכבר לא תולה) וגם מאחר ופעם הזמן שלי ומצבי הפיננסי אפשר הייתי בהופעות בלונדון, פריז, ארה"ב, ולכן יש לי גם חולצות שלה ותמונות שצולמתי איתה... אני אוהב את כל השירים שלה, חלק יותר וחלק פחות, חושב שטורי מקסימה בתור בן אדם, מההתרשמות שלי מההופעות והפגישות שלה עם המעריצים לפני/אחרי ומהראיונות שלה. עדיין אני לא שלם 100% עם הגדרה של מעריץ, מאחר ואני מודע שאני לא מכיר את טורי הבן אדם האמיתי, אבל ניתן לומר שאני מעריץ את האישיות שהיא מקרינה דרך הקרירה שלה. אפשר לומר דברים שלילים על טורי, כל עוד שומרים על טעם טוב (וזה בלי קשר לטורי), הרי אחרי הכול היא גם בת אדם...

רות אן

New member
ספרינגי

אני מסכימה מאוד עם מה שכתבת בנוגע לכך שאין כל כך מקום לדיון... וכדי שיהיה... בהצלחה לנו

gelrad

New member
אם אפשר, חייבים להגיע להופעה שלה...

גם אם זה אומר לטוס לארץ במיוחד להופעה, כל עוד ניתן לעמוד בהוצאה הכספית ואין מגבלות אחרות, חייבים להגיע להופעה שלה לפחות פעם אחת. זו חוויה שאסור להפסיד! וכמובן אם מגיעים להופעה אז כמה שיותר קרוב לבמה... בנוגע לשירים שלה, לדעתי השירים שלה פשוט נוגעים לנו עמוק בפנים, אצל חלק האנשים זה פשוט מלחיץ אותם וזה עצוב...

Sedna

New member
באמת עצוב

אני לא יכולה לתאר כמה המוזיקה של טורי (ושל אחרים, אבל בעיקר של טורי) פתחה לי את התודעה וגרמה לי לשאול שאלות. אנשים שאמת של מישהו אחר מלחיצה אותם, אולי כי הם מזהים בה משהו מהאמת שלהם שהם לא רוצים להתמודד איתה, הם פחדנים מהסוג הכי פתטי ועצוב בעיני. זה אולי קצת מתנשא, אבל אני לא מסוגלת להרגיש טיפת סימפטיה כלפי אנשים כאלו. מבחינתי זה בזבוז זמן.

Springy

New member
לא פשוט.

אני יכולה להבין את התחושה שמתעוררת נוכח אנשים שלא ממש רואים את עצמם. רק חשוב לי לומר שההדחקה או ההתעלמות שלעתים כל כך "שקופה" מהצד שלנו, אפילו לא מגיעה לקצה קצהה של המודעות אצל האדם שמולנו. לא תמיד האדם שמולנו, מאלפי סיבות, פנוי ל-walk on the dark side. לא בכולנו יש את היכולת לתובנה ומודעות פנימית עמוקה. אלו מאיתנו שזכו לה, יודעים שזוהי ברכה וקללה באחת. לפעמים צריך הרבה זמן, משאבים נפשיים, ולא פעם תמיכה וליווי של אחר. מי שנופלים בחיקו כל אלה, פוקח את העיניים. כשפוקחים את העיניים צריך להתמודד עם מה שרואים. שוב, לא תמיד יש את המשאבים להתמודדות, אחרי תהליך ההתבוננות הפנימית, שהוא ארוך ולעתים מייסר. ולפעמים נשארים כלואים במערבולת של רגשות קשים מבלי לדעת כיצד לפרוץ את הדרך החוצה. לכן, כדאי לזכור שכאשר מישהו מולנו מסרב להביט לעצמו בעיניים, אולי יש לו סיבה טובה. סתם נקודה למחשבה.

רות אן

New member
מעריצים מתונים

אני יודעת שזה טיפה מאוחר לענות על מה שכתבת לפני כמה ימים, ובכל זאת... אני דווקא מכירה "מעריצים" מתונים של טורי, אני אמנם לא נמנית איתם, אבל הם קיימים...

למעלה