וואו....היו פה שיפוצים

יפעת 1 2

New member
וואו....היו פה שיפוצים

קפצתי לביקור ואני רואה שחלו פה שינויים... טוב אז מי שזוכר אותי טוב ומי שלא או לא מכיר אותי אני יפעת הייתי פה פעם חברה בפורום חשבתי לחזור לראות מה שלומכם, בכל מקרה הרגע חזרתי מטסט שני(!) יש מצב גדול מאוד שנכשלתי אבל חפיף אתם יודעים איזו דרך אפי' צריך לעשות כדי ללמוד נהיגה אז עד שהצלחתי ללמוד טסט זה כבר דבר שנתגבר עליו..(מתישהו!) בכל מקרה זזתי למכללה, אז נשתמע... ובהצלחה הזהב הלבן בניהול! עכשיו ספרו מה איתכם...יום טוב חברים

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה החוזרת ../images/Emo24.gif

איך הלימודים? הטסט לא נורא. אם לא הפעם הזאת אז בפעם הבאה.

אני התחלתי גם ללמוד נהיגה

אבל אני רק שיעור שני

tropical888

New member
הי יפעת21

אני דווקא כן זוכרת אותך! שבאמת ילך לך בטסט ה-3 (אני עברתי ב-4!!) אני עכשו בהריון שבוע 21 - חודש 5 זהו אז ערב טוב וביי

יפעת 1 2

New member
שיהיה בשעה טובה../images/Emo24.gif

ואני מקווה שאת זוכרת אותי לטובה... בכל מקרה חיים הלימודים ממש אחלה חברים מקסימים בכיתה קורסים מעניינים עד כה דווקא לא היה כל כך שוק שנה א'... אני מסתדרת... בכל מקרה, עכשיו זה רשמי נכשלתי בטסט השני...ומכורה שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה תאמיני לי כיף לנהוג עד שמגיעים לטסטים... אבל קטן עלינו...חוצמזה שטסט עשירי הוא בחינם אז למה לדאוג... ערב טוב חברים

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo6.gif עד טסט עשירי יש עוד כמה

ומשום מה אני בטוח שתעברי הרבה לפני.

אני לא אגש לטסט עד שאני ארגיש מוכנה

ולמזלי עד סוף דצמבר משלמים על כל השיעורים שאני יעשה ככה שזה לפחוץת 25+ שיעורים כבר.. ויש לי חברה שנכשלה ב3 טסטים, אבל אם היית מכירה את זה היית מבינה..(היא גם נכשלה ב3 תיאוריות.. כאילו..) בהצלחה לך, בהצלחה לי בהצלחה לכולנו:)

למעלה