וואו... היה מדהים!

אריה31

Member
מנהל
טעות, היה יותר ממדהים../images/Emo3.gif

בשבילך מיכל, ברור שזה יהיה מדהים
אין כמו הפעם הראשונה! אבל גם אני נהנה, כל פעם מחדש לשמוע את הקול הענק של אפרת (שמגיע לשיאו ב"אווה מאריה", זמרת קלאסית לכל דבר) לראות אותה כמובן לצחוק מהבדיחות, והפעם היא היתה אנרגטית במיוחד מוזר שהיא ויתרה הפעם על "מועדון ריקודים" למרות שהוא הופיע ברשימה, אבל זה בהחלט נסלח לה והמפגש עם אפרת בסוף הופעה זה בעצם מעין חצי הופעה חחח בקיצור אפרת

ליאן 162

New member
אני מפתחת את התמונה שלי איתה !!!

אריה, לשנינו יצאו תמונות יפות נורא !!! :)

אריה31

Member
מנהל
איזה יופי, תודה מיכל../images/Emo13.gif

ואגב היה מאוד כיף איתך ועם יעל

anna184

New member
ואו כשהיא שרה אווה מאריה הייתי פשוט בהלם

איזה קול מדהים יש לה,הייתה לי צמרמורת! (הייתי בהופעה ב3.6 בחורשתא לא בהופעה הזאת לצערי הרב ) ובהחלט פגישה איתה בסוף הופעה זה חלק בלתי נפרד מכל הופעה :) שמחה שנהניתם!!

אריה31

Member
מנהל
גם לי יש צמרמורת שהיא שרה את זה

בכלל, מרוב שאני אוהב ומחובר אליה, אני לפעמים שוכח שבעצם מה שהכי אהבתי אצלה בהתחלה היה הקול שלה! והיא עוד התקדמה עם השנים, אז בכלל! תודה, נקווה למצוא בקיץ הופעה שאת והרבה מהפורום יבואו

anna184

New member
בחופש אני אוכל לנסוע גם להופעות רחוקות מהבית

אז יש הרבה סיכויים שנפגש באחת מההופעות :) ואת האמת מה שאני הכי אוהבת אצלה חוץ מהקול המדהים שלה זאת הכתיבה המדהימה שלה, כל השירים שהיא כתבה בעצמה הם כלכך יפים כל אחד ואחד מהם והרבה מהשירים שלה נותנים לי השראה עצומה לכתיבה שלי (אני גם כותבת שירה ..)

anna184

New member
חחח ברור!

ואתה עוד לא רצית לבוא, לקח לי שנה לשכנע אותך!

anna184

New member
../images/Emo207.gifדרך אגב

אתה יודע אולי מתי יש לה הופעות בצפון? כי היום הייתה לה הופעה במשמר העמק שזה רבע שעה מהבית שלי בערך ולא היה כתוב כלום בשום מקום על זה וסתם פיספסתי וחבל :\

אריה31

Member
מנהל
וואי, באמת פספוס../images/Emo4.gif

אני אנסה לברר בימים הבאים את כל לוח ההופעות הידוע של אפרת בתקופה הקרובה

למעלה