וואו, אני נעדר פה, אבל אני חייב

FireZeroX

New member
וואו, אני נעדר פה, אבל אני חייב

לציין שהרמה פה קצת עלתהוגם מספר ההודעות ביום... ועוד משהו שהייתי מופתע ממנו... אף אחד לא ראה את הביקורת של רענן שקד, מבקר הטלוויזיה של ידיעות, על דראגון בול ג'י טי ביום חמישי או רביעי? זה היה נוראי אבל קורע בטירוף, אני בצד שלכם אבל אין מה לעשות, זה קרע אותי. אם אתם רוצים ואם עדיין יש לי את זה אני אעלה את זה.

FireZeroX

New member
ניסיתי להעלות את זה אבל

כנראה שבגלל שאין מנהלאי אפשר להעלות תמונות, אז אני נותן URL של אימאג'שאק: http://img193.echo.cx/my.php?image=149115121490149315031489149315.jpg תהנו...

gokussj2

New member
אני רוצה להגיד על זה כמה דברים

1.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2.הוא צודק בחלק אבל הסיבה שהוא צודק זה מכיוון שהוא ראה את הגירסה של ערוץ הילדים ובנוסף הוא ראה את דרגון בול ג'יטי!!! שזה תוספת פיגור ובנוסף הוא ראה את זה באמצע הסידרה , כל זה עם הדיבוב המטומטם של ערוץ הילדים לא היה משאיר רושם טוב על אף אחד , הצגת הסידרה לכותב המאמר הייתה לא טובה 3.אני בטוח שאם הוא היה רואה את דרגון בול זי!!! באנגלית!!! הוא היה חושב אחרת ג'יטי מוציאה שם רע לדרגון בול

URNFS

New member
כן,זה מה שהוא היה חושב...

תכניסו לראש שלכם כבר שהסדרה לא טובה.בטח,היא כיפית והיא ממכרת ומעניינת,אבל נסו לחשוב רגע אם אתם לא מכירים בכלל את העלילה ואז תראו פרק רנדומלי,גם אתם תחשבו שזה דפוק,לא משנה עד כמה התרגום טוב או אפילו אם זה נחשב לפרק הכי טוב בסדרה.

gokussj2

New member
בוא נגיד

שאין עלילה , וזה רק מכות , אבל זה עדיין לא הופך את הסידרה ללא טובה , היא עונה על צורך מסויים ושל קהל מסויים שלא בהכרח בגיל קטן , גם מבוגרים , ובסופו של דבר זה מה שחשוב , והדבר היחידי שהפריע לו זה לא העלילה או האין עלילה , זה רק משהו שהוא חשב שמפריע בגלל שהוא הסתנוור מרמת הפיגור של הטקסטים ומהקולות המגוחכים אז בטח שזה נראה רע , לדעתי הטקסטים באנגלית מכפרים על כך שאין עלילה ,לפחות מרגישים את האופי של הדמויות ואני יודע שזה לא עמוק כמו בסדרות אחרות אבל כשרואים את זה באנגלית הסידרה נראית הרבה יותר רצינית ובוגרת , אין מה לעשות ככה הם פני הדברים

dekel555

New member
lol!

הרע העיקרי הוא ד'ר ג'ירו שמסוגל להופיע בכמה צורות אחת אפילו ירוק גדול שכמעט שאב את סון גוקו?! אוקיי הכותב הזה ממש מפגר!! הוא פשוט ראה פרק אחד ומה שהוא הבין מתוך זה הוא רשם והוא לא ניסה לברר אם זה נכון או משהו כי לדעתו אין מישהו שבאמת מעריץ את הסידרה שמסוגל לקרוא עיתון... כי לפי מה שהוא כתב סידרה לילדים בני שש!

FireZeroX

New member
זו ההתרשמות הראשונית שלו, ותאמת,

אני לא יודע אם זאת לא הייתה ההתרשמות הראשונית שלי אם זה היה הפרק הראשון (ואז סביר למדי שגם היחידי) של דראגונבול\זי\ג'יטי שאני רואה. הוא לא מפגר, הוא כותב את הדעה האישית שלו, זו המטרה שלו. זה מאמר, לא כתבה, והוא צריך לתת את הדעה האישית שלו. חוץ מזה, זה ממש לא חכם להגיד שהוא צריך ללכת ולבדוק אם זה אמיתי או לא... שים את עצמך במקומו שניה...

Kingeh

New member
רענן שקד-ביקורת עליו...

אני שונא אותו. הוא פשוט אידיוט שלא אוהב לראות שום דבר בטלויזיה. אני פשוט שונא לקרוא את הטור הזבל הזה שיש לו בעיתון. הוא תמיד מוציא לי את כל החשק לראות סדרות והורס לי את כל המצברוח הטוב שאני מקבל מהעיתון. הלוואי שיתנו לי בעיתון טור לידו שאני אוכל להגיב על הכתבות זבל שלו.

FireZeroX

New member
הוא באמת אידיוט, אבל יש לו קטעים

לפעמים. ויש לו גם אחת מתוך מאה ביקורות טובות, כמו אתמול על "לימוזינה" של שלשום עם לריסה טרימבובלר. גם כן מטומטמת, אפילו אם הייתי יגאל עמיר לא הייתי רוצה להתחתן איתה. "לכי לעשות יישור שיניים, כלבה!!"

FireZeroX

New member
שניה...

אתה מקבל מצב רוח טוב מהעיתון?!?! וואו, זה לא קורה הרבה בימינו...

למעלה