וואו! אני לא מאמין!

ahbarfilez

New member
וואו! אני לא מאמין!

יש דבר כזה פורום מיוז ! ! יש מספיק מעריצים בשביל זה! יש! וואו אתם לא יודעים איך אני חולה על המוזיקה של הלהקה הזאת, הם פשוט גאונים מוזיקליים כמעט ראשונים מסוגם (פינק פלויד ראשונים). אפילו שאני בן סטרייט לגמרי, אם הייתי פוגש את מאט הייתי מנשק אותו ומחבק אותו! ואוו! אני שמח לפגוש את הפורום הזה אנשים!

C A R I S M A

New member
חחחחח

ברוך הבא לפורומיוז! מקווה שתהנה, אני אולגה
14 ר"ג ........... אני מסכימה איתך לגמרי שהם גאונים מוזיקליים.... הם פשוט מוכשרים
אני הייתי מתעלקת על דום במקומך...
אבל רק כי אני קצת אובססיבית לגביו....

O L g i T

New member
כן

תחשבו שרשמתי את בדיוק אותו הדבר, רק שאני בת 14 וחצי חעחעחע

NiKi†a

New member
בטח שיש [:

חבל שאנשם לא מחפשים קצת יותר
הפורום פתוח כבר שנה+ :) בכל מקרה, ברוך הבא! אני שירן. ספר על עצמך קצת, מה אתה עוד שומע..איך קוראים לך..ומאיפה אתה [:

ahbarfilez

New member
טוב..

אני בן 15 וחצי, כרמיאל. אני שומע הרבה מיוז, מוזיקת ג'אז, פינק פלויד, רדיוהד, קין (Keane), פרימוס אביב גפן, מטאליקה, סיסטם אוף א דאון, מגאדת', וכו'.. אני מתעניין מאוד במוזיקה מתקדמת, מלחין שירים בעצמי (חבל שאין לי להקה), מנגן על תופים, פסנתר וגיטרה. חובב גדול של מיוז הנהנה מהמוזיקה שלהם.

Franz Ferdinand

New member
מוכשר שכמותך!

וואו! אתה הבן המושלם! אתה אוהב מוזיקה מעולה (ישר כוח!) ומנגן על שלושה כלים! כמה זמן כבר?? אוי, <<מציגה את עצמי>>: אירנה 15 ר"ג

ahbarfilez

New member
את האמת...

על גיטרה ופסנתר לא למדתי אצל מורה.. אבל אני מוכשר בעצמי.!! (אני לא מתבייש להגיד את זה). בנוסף, אבא שלי לימד אותי קצת לנגן בגיטרה (הוא גיטריסט תותח), ותופים למדתי 3 שנים (ועדיין לומד). מי שמעוניין לשמוע חלק מהשירים שלי \ הופעה שלי מוזמן בכתובת www.stage.co.il/Authors/JonathanBash היצירות עוד לא אושרו, נסו עוד יומיים או משהו כזה.

וואי גדול! אני תמיד גאה באנשים

שלומדים לנגן על גיטרה בלי מורה!
אני דפוקה מידי בשביל זה.
אז יש לי מורה פרטי... כשיאשרו תשלח לי מסר? זה לפעמים לוקח גם חודש עד שמאשרים. :-\

ahbarfilez

New member
ממ ועוד משהו

אני גר בכרמיאל, אבל בת'כלס אני בפנימייה, בירושלים. (פנימייה למוכשרים, לא למפגרים, חס וחלילה).

L A D Y B U G 2

New member
שלום שלום...וואיי הרבה מצטרפים ../images/Emo6.gif

אני אורטל, 18... גם אני לא ידעתי שלי פורום למיוז לפני חצי שנה או יותר (וואוו כבר?), הפורום מהתחלה היה ב-ל' (להקת מיוז) ולא ב-מ' ברשימת הפורומים אז מאיפה לי לדעת.......עד שמצאתי אותו
שירן למה הוא היה ב- ל'??? ברור שהם להקה.....

lp ruls

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נכון איזה תיפשים
חהההההההההההההההההההההה

L A D Y B U G 2

New member
מה???....מפגר אחד../images/Emo46.gif מה אתה עושה

כאן??? עוףףףףףףףףף
דבר ראשון- "טיפשים" רושמים עם ט' ודבר שני- אני התכוונתי שלהצטרפות במובן הטוב.

למעלה