וואו איזו שבת!!

עופרי-

New member
וואו איזו שבת!!

כל התכנונים שלי ירדו לטמיון. הכל!!! התכוננתי ללכת לצנוח השבת, בחוף הבונים. צניחה חופשית. אתמול בערב ירד פה גשם אטומי. היום מלאן רוחות. אויש. באסה. מי פה?

עופרי יקירה

נו, אז מה כן עשית בשבת? את הצניחה תעשי כבר בפעם אחרת. סומכת עלייך. רק אל תיקחי אותי איתך - אני לא מסתדרת עם גבהים...בכלל, לתוכנית - ההפקה רצתה להטיס אותי. שאלו אותי עם יש בעיה, ואני אמרתי: קקצצצתתת. שאלו אותי למה. אז עניתי שאני לא מסתדרת עם מטוסים. ככה אני, פחדנית. יש עוד קטעים שקרו לי בגלל זה - אבל אני לא אלאה אותך עכשיו. סתם בשביל הקטע. מקווה שעברה עלייך שבת שלווה, בלי הרבה מחשבות שליליות... את בדרך הנכונה - רק תמשיכי בה. להתעלם לא יפתור כלום. צריך חעבוד.וקשה. אבל זה שווה את זה. אוהבת אותך מאיה

מייק 48

New member
לא נורא, חומד...

עופרי חומד, אז הפסדת הפעם צניחה, לא נורא. יש דברים גרועים יותר. גם אני לפעמים מתכנן לגלוש עם גלשן המפרש ביום מסוים... מסתכל על הים בבקר.. מחכך ידי בהנאה וחושב איזה כייף יהיה - ואז הרוח גוברת פתאום בצהריים והים עולה וכל הכייף נידחה למועד אחר... מקוה שמצאת דברים מענינים לעשות השבת... מקוה שהיה לך יום טוב היום, גם אתמול... אהבתי מאד לשוחח איתך בצ`אט, את בחורה מדהימה !! ממתין להזמנה לטקס חלוקת הדיפלומה באוניברסיטה. עופרי חומד, כאשר קשה לך אנחנו כאן בשבילך, אני כאן לפעמים ואפשר לשלוח לי גם מייל. שולח לך חיבוק ונשיקה שלך באהבה מייק

למעלה