וואו, איזה שקט.

• פותח הנושא YoavR
  • פורסם בתאריך

YoavR

New member
וואו, איזה שקט.

וואו, איזה שקט. אני מתעורר, רגוע לחלוטין, היקיצה הטבעית המושלמת... מסתובב במיטה, רואה אותה לידי, יפה מתמיד, פני מלאך. היא כנראה חולמת - נראית כאילו היא באמצע שיחה עם אלוהים... OK - שבת בבוקר, ליתר דיוק שש לפנות בוקר ביום שבת... האנרגיות ממלאות אותי ואני קופץ לאמבטיה, מקלחת קצרה, מתגלח (לא מבין למה - אבל בה לי...) וקורץ לעצמי במראה. ממשיך למטבח, מוציא את הקפה מהפריזר ומתחיל להכין לי "הפוך של הבוקר" - אספרסו כפול, חלב 10% מוקצף, שלוש כפיות סוכר. מתיישב לי, לוגם לאיטי את הקפה, חיוך רגוע על שפתי. לפתע עיני נחות על קערה על עדן החלון - הבצק בשל מהתפחת השאור מאתמול. עכשיו אני מבין הכל - הגוף שלי תכנן להפתיע אותנו בארוחת בוקר של מלכים !!! הלחם כבר חצי שעה בתנור ואני פותח את המקרר ומתחיל לשלוף, ביצים, בייקון, חזה אווז (סטייה שלי...), גבינת שמנת שרק שבוע שעבר למדתי להכין, לבנה, מלפפונים, פלפלים בשלל צבעים, ממרח פסטו, מחית זיתים שאתמול נוצרה לי בטעות, תפוזים (בשביל המיץ), תותים (בשביל הש...). בוחר סט כלים מתאים, המחבת כבר על הכיריים. היא לא אוהבת ארוחות במיטה, אני הולך לאמבטיה, ממלא אותה במים חמים ושופך את תערובת השמנים האהובה עליה... אני ניגש למיטה, אלוהים אני כל כך אוהב אותה !!!, היא כל כך שלווה ויפה, הנוכחות שלי וריח הלחם המשגע בתנור עושים את שלהם והיא פוחקת עיניים מדהימות, צוחקות, אוהבות, זורקת מעליה את השמיכה, גופה נמתח ונפתח לקראת חיבוק אוהב וחם, אני רוכן קדימה, מתקרב, חום גופה קורן אלי, ריחה המתקתק בשילוב הלחם עושה את שלהם, שפתי קרבות אל שפתיה ו.. השעון מצלצל, שש בבוקר יום שלישי, עוד יום עבודה, המיטה לידי ריקה - כמו כל בוקר בשנה האחרונה, אני בקושי יוצא מהמיטה, מקלחת קצרצרה בשביל להתעורר, אין לי זמן להתגלח, אין לי זמן לקפה - אבל בכל מקרה המקרר ריק, בדרך החוצה אני זועף כלפי זה שמביט מי בכעס במראה...

r66

New member
חמוד../images/Emo39.gif אני...

כמעט מרחמת עליך
יופי של סיפור, אהבתי

bali

New member
מנהל
רציתי לשים פה סונטה של שייקספיר

הבעיה היא שאני לא זוכרת אותה בע"פ ואין לי כוח להביא לפה את האנתולוגיה ולהקליד... אוף

bali

New member
מנהל
טוב נחרפן אתכם בשיר יפה אבל מסובך

של ג'ון דאן: The Sun Rising / John Donne Busy old fool, unruly sun, Why dost thou thus, Through windows, and through curtains call on us? Must to thy motions lovers’ seasons run? Saucy pedantic wretch, go chide Late school boys and sour prentices, Go tell court huntsmen that the king will ride, Call country ants to harvest offices; Love, all alike, no season knows nor clime, Nor hours, days, months, which are the rags of time. Thy beams, so reverend and strong Why shouldst thou think? I could eclipse and cloud them with a wink, But that I would not lose her sight so long; If her eyes have not blinded thine, Look, and tomorrow late, tell me. Whether both th’ Indians of spice and mine Be where thou lefts them, or lie here with me. Ask for those kings whom thou saw’st yesterday, And thou shall hear, All here in one bed lay. She’s all states, and all princes, I, Nothing else is. Princes do but play us; compared to this All honor’s mimic, all wealth alchemy. Thou, sun, art half as happy as we, In that the world’s contracted thus. Thine age asks ease, and since thy duties be To warm the world, that’s done in warming us. Shine here to us, and thou art everywhere; This bed thy center is, these walls, thy sphere

YoavR

New member
4U

Sammy was low, just watching the show over and over again. Knew it was time, he'd made up his mind to leave his dead life behind. His boss said to him, "Boy you'd better begin to get those crazy notions right out of your head. Sammy who do you think that you are? You should've been sweeping up the Emerald Bar." Spread your wings and fly away, fly away, far away. Spread your little wings and fly away, fly away, far away. Pull yourself together cause you know you should do better, that's because you're a free man. He spends his evenings alone in his hotel room keeping his thoughts to himself, he'd be leaving soon, wishing he was miles and miles away, nothing in this world, nothing would make him stay. Since he was small, had no luck at all, nothing came easy to him. Now it was time, he'd made up his mind, "This could be my last chance." His boss said to him, "Now listen boy, you're always dreaming, you've got no real ambition, you won't get very far. Sammy boy, don't you know who you are? Why can't you be happy at the Emerald Bar?" So honey, spread your wings and fly away, fly away, far away. Spread your little wings and fly away, fly away, far away. Pull yourself together cause you know you should do better, that's because you're a free man. Come on, honey…

bali

New member
מנהל
../images/Emo7.gif ריגשת אותי ../images/Emo23.gif

באמת שיר מקסים מי כתב אותו?

YoavR

New member
זה שיר של QUEEN

אנילאיודע עכשיו מי מהם כתב אותו ...

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif חסר לי רק פרט קטן...

איך קוראים לשיר?

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif רבה

אני הולכת לחפש ת'שיר בקאזה...

mozal

New member
מאוד אהבתי, אבל אם אשתי...

אם אשתי היתה קוראת את זה היא ישר היתה מנסה לסדר לך את אחת החברות הרווקות שלה...
זה מן קטע כזה שיש לחלק גדול מהנשים: "אין לו חברה? הוא לא נשוי? אולי אני אכיר לו את... רגע אני מתקשרת אליה..." בכל אופן, אני ממש אהבתי... בייחוד את הקטע עם גבינת השמנת. מיקי.

YoavR

New member
תודה לכולם !!!

זה התחיל מ"מה אני יכול לכתוב לפורום אוכל חברתי..."

mozal

New member
מה? אתה לא באמת לבד כבר שנה?

אשתי כבר התחילה להרים טלפונים...
מיקי.

YoavR

New member
בכל דבר שאני כותב

גם אם הוא הזוי ביותר (בעצם בעיקר אם הוא הזוי ביותר...) יש הן ממני והן מהאמת... ועברתי דירה - אין לי טלפונים עדיין - אשמח אם תביאו לי את אחד הטלפונים שאישתך הרימה ...

gabizon79

New member
פה זה המתכונים חברתי??

הייתי בטוח שאני בפורום "עזרה לפסיכופטים"...אווווו... אז למה עטפתי את עצמי עם חלוק...
מוצה,היתבלבלנו! בואי עוברים...

למעלה