וואו איזה שישי ישנתי עד עכשיו <מפהקת> הולכת להכין קפה של "בוקר". איך אתם מעבירים את שישי?
C Cגלית New member 23/11/07 #1 וואו איזה שישי ישנתי עד עכשיו <מפהקת> הולכת להכין קפה של "בוקר". איך אתם מעבירים את שישי?
ח ח ל ו ם ר ע New member 23/11/07 #2 אני לא מזמן חזרתי הביתה.. אחרי יום עבודה קצר ומשעמם ואימון מעולה!!!!!!! כיף שבת שלום לכולם
ל לחישה האחת New member 23/11/07 #4 בוקר טוב c איך ישנת? נושמת אחרי מפגש מאוד מאוד .. איך אגדיר אותו? אני אחשוב על משהו.. ובדיוק תוהה איך להמשיך מכאן תיכננתי להכין א.ערב מפנקת לעצמי אבל דקה לפני היתה לי הפתעה בדרך אולי זה עוד יקרה יש רעיונות יצירתיים להמשך??
בוקר טוב c איך ישנת? נושמת אחרי מפגש מאוד מאוד .. איך אגדיר אותו? אני אחשוב על משהו.. ובדיוק תוהה איך להמשיך מכאן תיכננתי להכין א.ערב מפנקת לעצמי אבל דקה לפני היתה לי הפתעה בדרך אולי זה עוד יקרה יש רעיונות יצירתיים להמשך??
C Cגלית New member 23/11/07 #5 ../images/Emo13.gif קודם ספרי על המפגש המאוד מאוד שלך. ועל ההפתעה. אצלי ערב שקט בבית, עם הבן וחברה שלו, סרטים, עוף ותפו"א בתנור, שאנטי וגעגוע...
../images/Emo13.gif קודם ספרי על המפגש המאוד מאוד שלך. ועל ההפתעה. אצלי ערב שקט בבית, עם הבן וחברה שלו, סרטים, עוף ותפו"א בתנור, שאנטי וגעגוע...