וואו איזה מעתיקנים!!

d o g b i t e

New member
וואו איזה מעתיקנים!!

ראיתי היום בערוץ 11 סדרה בשם Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show ופתאום שמתי לב שאני מכיר את כל הבדיחות. כל המערכונים ,בדיוק אותו דבר. לפי מה שכתוב על התוכנית הזאת היא העתק של התוכנית הבריטית. אז קצרים זה העתק שלישי.

אכן, העתקה מוחלטת

בושה וחרפה. ב"אודות התכנית" רשום שהיא "מבוססת" על הסדרה הבריטית SKETCHאבל האמת היא שהיא מועתקת.... בצורה מלאה. פשוט בזיון. איפה האינטגריטי המקצועית ?

d o g b i t e

New member
פשוט ידעתי מה הם הולכים להגיד

לפי הזמנים נראה שקצרים זה רק העתק דור שני.

tamar112

New member
סליחה כן...אבל...

אתם פשוט לא יודעים על מה אתם מדברים!!! כנראה שבדיוק ראיתם את התוכנית עם כל/רוב המערכונים של "קצרים". אבל אני מדברת אליכם באחוזים עכשיו (אחוזים שנבדקו) 50% מועתק בעונה הראשונה. ובעונה שעתידה לעלות בזמן הקרוב ה-כ-ל-! חומר מקורי!!! אז למה סתם? אני יכולה לתת לך עכשיו דוגמא לכל כל הרבה מערוכנים שאני יודעת בוודאות שהם לא בריטים: זה עם הגולש (והגולש-המאכל) סדנת זיכרון הבבושקה סנה נגד פחדים קבוצת תמיכה באלכוהולים ועוד ועוד...אז למה סתם להמשיץ???

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאני לא חושבת שהם דיברו../images/Emo15.gif

על זה הם דיברו על תוכנית אחרת שמעתיקה את הגירסה הבריטית במדויק.. ולא על קצרים עצמה..

d o g b i t e

New member
גם על קצרים.

אני לא אתווכח שיש שם חומר מקורי. אבל עובדה, יש שם המון דברים מועתקים. זה ניסיון עלוב של הכתכים להתעצל בתירוץ שאף אחד לא ראה את הסדרה הבריטית.

tamar112

New member
צוות "קצרים אמר את זה מההתחלה"

לא רימו...או הכחישו...אמרו שבעונה הראשונה יש חומרים מועתקים..

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifוזה גם לא ממש מועתקים../images/Emo15.gif

הם שילמו הרבה כסף על הפורמט עצמו ועל הקטעים תחשבו שיש המון קטעים שלא מתאימים לכאן מצד שני יש המון קטעים מקוריים שבחיים לא היו עובדים בארץ אחרת (כלללל הבדיחות על רבנים/בתי כנסת/המערכות "מעלית שבת" זה הכל מקורי!) אניוואיי זה לא עניין של עצלנות פשוט היו להם קטעים טובים אז קנינו

למעלה