וואו איזה יופי!

mor מורי

New member
וואו איזה יופי!

וואו איזה פורום פיקנטי....חשבתי שאסור לשוטט בפורומים ובכלל שצריך לתת הדרכה אישית לכל אחד עם GPS אה..סורי זה לא מוכר גם...חחחחח טוב יפה שיש כזה פורום יש פה ממש חרדים או רק בהליכים?

EinOdMilvado

New member
אני ברוך ה' בתהליכים

אבל לפי מה שהבנתי, יש פה הרבה חרדים ... ואת ? = )

ברוכה הבאה.

99% כאן חרדים, כמו בכל מקום, לא משנה איפה צריכים לשמור על עצמנו. בהצלחה לך

לא.

תמיד מומלץ לשמור על עצמו, מכל מיני דברים מוזרים שקורים, חסר בעולם הגדול שלנו דברים מוזרים? דיי כבר חפרתי

שם דבר

New member
פשוט אם מישהו נפגש עם מישהו מהנט

א)שלא ליפגש כ``כ מהר. ב)זהירות ומתינות. ג)כדאי להתייעץ עם מישהוא -מה מתאים לך ואיך. ``אם בחרת להיסחף - זה לא אומר שאתה אמור לאבד את הראש ! ``

kiss 18

New member
פיקנטי? אפילו גם חריף לפעמים...../images/Emo175.gif

או כמו שאימא שלי אומרת: זה לא חריף, זה מתובל טוב!
וברוכה הבאה!
אגב, ניכנסתי לכרטיס האישי שלך, ועזרת לי מאוד "בפורומים שלי".. אז- קבלי את תודתי!
ערב טוב!

mor מורי

New member
היי לילה טוב לך kiss18

תודה על קבלת הפנים החמה...:) ממ..חריף ופיקנטי גם אני וגם את חסכנו במילים תכתבי: כל סוגי התיבול מבקרים פה
עזרתי לך באיזה פורום ובמה? מותר פרוט קטן?כי אני לא זוכרת במה מדובר... ובכלל יש לך מאמא גדולה מהחיים אני רואה שהיא לימדה אותך טוב טוב ש"דרך האוכל אפשר להכנס ללבו של הגבר(המבין יבין והלא מבין יבקש הסבר
...)" ואגב...גם חמים לי בלב לדעת שאת מצטטת את אמא מידי פעם....

kiss 18

New member
mor מורי... (או בקיצור, מרמולדה...)

האמת שחשבתי שאת מישהי שאני מכירה..בדיוק אחותי היתה לידי ואני אומרת לה- ניראה לך שזאת X ... (אבל כניראה שלא...) עזרת לי ברשימת ה"פורומים שלי" כגון- דיני עבודה, יזמות וניהול עסק..וכו'..חפרתי בהם קצת..(קצת הרבה האמת..) ראיתי באחד מהם תגובה שלך, לא זוכרת איפה בדיוק.... אכן, יש לי מאמא גדולה מהחיים (ולא במיימדים)... שבת שלום,

mor מורי

New member
חחח שומרת גיזרה..........

חחחחח ולא במיימדים דואגת לגזרה....חחחחח ובמה את עוסקת שחפרת לך בפורםי עסקים דיני עבודה ואלוקים יודע איפה עוד....

mor מורי

New member
במה את עוסקת?

במה את עוסקת שעשית ישיבה לימודית ( בקצרה....שקראת המון כל כך בפורומים אילו...) על גבי הפורום?

mor מורי

New member
kiss שלום לך....

שלום לך תודה מתוקה על קבלת הפנים...אמא שלך יפה שאת מצטטת אותה זה מחמם את הלב! רענני את זכרוני קצת באיזה פרום נתתי תשובה? :) המשך לילה מקסים לך ו..את צודקת הפורום מתובל בטוב טעם...

kiss 18

New member
אמממ...

רוצה עוד ציטוטים שלה? אך שהלב שלך יתאדה..אז- לא כדאי!

למעלה