וואו איזה חלום!!!!

Green_Shadow

New member
וואו איזה חלום!!!!

רגיל... אבל אני כל כך שמח שהוא קרה לפחות כמו חלום צלול. אני מרגיש שהחלום הזה קירב אותי עוד יותר לחלום צלול. טוב...אני יספר לפני שאני אשכח... הייתה מסיבת פיג´מות בית של חבר שלי (דויד) והיו שם חוץ ממני תמיר, ליאור, ליאון, דויד, אסף שגיא (נראה לי שאסף שגיא). והיו גם כמה בנות, והיה חדר של בנים וחדר של בנות. ופרט מאוד חשוב: זה לא היה הבית האמיתי של החבר שלי, זה היה בית ענק ויפה כמו בפיתוח או משהו. טוב...הכל התחיל כאשר ליאור הביא את אוסף הרובים שלו (כן ,כן). וצלפנו על אנשים מהחלון. החדר שבו היינו כאשר צלפנו על אנשים מהחלון היה דומה לחדר שלי. אז כולם שם השתעשעו וצחקו והיה כיף. אני זוכר שתמיר ישב על מיטה. טוב...בנקודה כלשהיא שיעמם לי אז רציתי ללכת ואמרתי לתמיר "יאללה, בוא נלך משעמם פה רצח" אבל הוא לא רצה ללכת אז בסוף נשארתי. והרגע הבא שאני זוכר הוא שכולם בחדר מדברים להם והיה כבר מאוד מאוחר. ואז דויד קם ויצא מהחדר היו שם בפרוסדור שני חלונות. הסתכלנו שם. אני זוכר בבירור שהיה באחד החלונות נוף של עיר ולמטה בחצר היה שולחן כחול. אני זוכר גם כשעמדנו שם איך שהוא דיברנו על המצלמה הדיגיטלית של אסף שגיא. ואז הגיע הרגע הכי מדהים בחלום...זה לא כזה מדהים...אבל בכל זאת. הרגשתי שמשהו נוגע בי. זהו. אבל ההרגשה הזאת!! אני זוכר אותה כל כך בבירור. אני פשוט זוכר שמשהו נגע והרגשתי דגדוד. זה לדעתי ממש היה מדהים...כמו שעכשיו אני יושב על הכסא ואני מרגיש את האצבעות שלי נוגעות במקלדת. ככה אני זוכר שהרגשתי ואני זוכר את זה ממש טוב. זה כנראה קרה בגלל שאני כותב את היומן הזה וזה עוזר לי לזכור ולפתח את החלומות. פנינו שמאלה, לעוד מסדרון ואז מצד ימין שלי הגיחה בפתאומיות נמלה ענקית עם כובע אדום!!!! ברצינות!!!! ואני הייתי רגוע והמשכתי ללכת. ירדנו במדרגות הכחולות. דויד ישב כבר על כסא במטבח המפואר. כל השאר גם כן יתישבו. ואז דויד שמע רעש! טא טא טא. זה כנראה היה אבא שלו אבל לא באמת אבא שלו...טוב...תמשיכו לקרוא. חשבתי שזו הנמלה הענקית אבל כבר לא הספקתי להגיד כלום. כולם רצו שוב במדרגות הכחולות למסדרון ואז פנו שמאלה לפרוזדור הראשון. ושם חיכתה לנו אמא שלו. אבל זאת לא הייתה אמא של דויד. זו היתה אמא של חבר שלי במודיעין שקוראים לה עליזה (ליאור יודע על מה אני מדבר). רצנו ורצנו וכבר לא הספקנו להיכנס לחדר שהיו לו שני פתחים אבל הכל היה מאוד חשוך אז בקושי ראינו. היא נזפה בנו וגם בבנות שלא היו איתנו אבל גם רצו שם מסיבה לא ברורה. ואז אני באתי למיטה שלי ונשכבתי. והחלק האחרון של החלום הגיע. ראינו מישהו לא מוכר מחייך וצוחק כאילו הוא העיר את ההורים של דויד (ההורים הוירטואלים). זהו. התעוררתי וזכרתי הכל. ממש הכל וזה היה חלום של כמה דקות טובות. היו שם מלא דברים לא הגיוניים. הבית הענק, אוסף הרובים, הנמלה הענקית. אבל כנראה מהתחושה הכל כך האמיתית שהיתה לי לא עשיתי בדיקת מציאות. דרך אגב. לפני החלום הזה היה לי עוד חלום רגיל גם ארוך ואחרי שהתעוררתי ממנו הייתי גם מופתע מכמות המידע שזכרתי והתחושות האמיתיות שחשתי. אז אמרתי שאני אכתוב אותו כבר שאני אתעורר אבל אז בא החלום הזה. ואני עכשיו ממש אבל ממש לא זוכר מה היה בו. הדבר היחיד שאני זוכר הוא כשקמתי מהחלום הסתובבתי בביאוס כזה ואמרתי לעצמי "עוד חלום רגיל". טוב!!!! אני לא מתייאש!!!! אני מרגיש שאני קרוב!!!! אז יאללה ביי. עומר.

ליאור87

New member
עומר תמשיך ככה!! :)

אני מקווה שבקרוב תצליח להגיע לחלום צלול !! באמת בהצלחה! :) ספר לנו על כל חוויה כזאת שתבור!, ליאור.

Green_Shadow

New member
ותודה ענקית לליאור!!!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

RedUri

New member
בהחלט בהצלחה!

אבל אני ממש לא מבין מה זה בדיקת מציאות, וכמו שאני כבר אמרתי רק היום אני התחלתי להכנס לפה

Green_Shadow

New member
וואו תודה על התגובות ולאורי ואלון

לRedUri בדיקות מציאות זה בדיקה אשר מוכיחה אם אתה במציאות או בחלום. יש הרבה בדיקות מציאות כמו לבדוק בשעון אם הספרות משתגעות או לקרוא בעיתון ולראות אם האותיות משתנות או לנסות להכניס את היד בקיר לדעתי השיטה הכי טובה זה להסתכל בשעון אבל אני לא הולך כל הזמן אז אני עושה את בדיקת הזכרון. אם אתה זוכר מה שעשית לפני שעה ושעתיים אז אתה במציאות ואם לא אז אולי אתה בחלום. ועוד שיטה טובה זה לחפש דברים לא הגיוניים. למשל אם יש איזה משחק מחשב חדש ומוזר במחשב או שבאמצע היום אותה נמלים ענקיות עם כובע אדום. בהצלחה!! ולאלון תודה על התגובה הייתי רוצה לשמוע עוד על התוכנה שלך שעוזרת לווילד ואם לא קשה לך אז תגיד לי מה אני עושה אם אני מגלה שאני בחלום. אני יודע שאני אתרגש והלב שלי יפעם במהירות ואני אתעורר. אל תגיד לי לא לחשוב על זה. אז תגיד לי איך לדכא את ההרגשה הזאת תודה, עומר

אלון ב

New member
היי, שוב בקשר לתוכנה שלי

כמו שאתה יודע העיקרון בשיטת הווילד ( WILD ) הוא שבזמן שאתה הולך לישון אתה צריך להחזיק את המודעות העצמית שלך עד תחילת החלום ( הצלול ) ע"י כך שלדוגמה אתה מקשיב לתיקתוק של שעון או לנשימות שלך, הבעיה היא שבדרך כלל אתה מתחיל לחשוב כל מיני מחשבות בראש ולינדוד איתן במקום להמשיך להתרכז בתיקתוק השעון לדוגמה ואז אתה פשוט נירדם בלי לשים לב. אז התוכנית שלי משמיעה תיקתוקים כמו של שעון ואתה פשוט צריך ללכת לישון ולהתחיל להקשיב להם, ולא לחשוב בשום אופן על כל מיני דברים אחרים באמצע ! כדי שלא תתחיל בלי לשים לב לינדוד עם המחשבות שלך ( כמו שקורה בדרך כלל ) אז עשיתי שפעם בדקה התוכנית משמיעה 3 ציפצופים קצרים שונים וקצרים וכשאתה שומע אותם זה מזכיר לך לחזור שוב להקשיב לתיקתוקים ולהפסיק לינדוד עם המחשבות שלך ולכן דבר זה מגדיל מאד את הסיכויים שלך להצליח להגיע ככה עד לחלום הצלול ! חשוב ליזכור שכדי שהשיטה תצליח אתה צריך לישון קודם 6-5 שעות לפני שאתה מנסה אותה, לדוגמה לך לישון ב 11:00 בלילה ותתעורר ב 5:00 בבוקר ורק אז תנסה אותה ( עדיף כשאתה מתעורר לקום מהמיטה ולהשאר ער לכמה זמן או לפחות לקום לשטוף פנים ולהתרענן קצת לפני שאתה חוזר לישון ולנסות אותה ). בבקשה תנסה אותה ותגיד לי איך היא עובדת ! אני סקרן לדעת כי לי עדיין לא היה זמן לבדוק אותה בעצמי ! ביי ביי ובהצלחה ! אלון

Green_Shadow

New member
תודה על התשובה ועוד משהו ../images/Emo13.gif

תגיד אלון אפשר את הווילד נגיד גם בשעות הצהרים?? טוב...אני עצלן מוות ואני יודע שלא יהיה לי כח להתעורר בחמש בבוקר ואם אני לא יצליח להרדם?? אני ארדם בבית ספר. אז אם שקט בבית ויש חושך אפשר? וכתוב אפילו שאתר שלך והחלומות הכי ארוכים ופוריים הם בשעות הצהרים. זה לא שאני מנסה לשכנע אותך משהו, אני רק שואל. תודה, עומר.

אלון ב

New member
כמובן שאפשר רק ש .....

כמובן שאתה יכול גם לנסות בצהריים כי שנת צהריים זה כאילו שישנת 6-5 שעות והיית ער שעה וחזרת לישון, הבעיה שבצהריים אולי יהיה לך קשה יותר להרדם כי יש אור בחוץ, ויש כל מיני רעשים מבחוץ, והציפורים מצייצות וכלבים נובחים וחתולים מיללים והשכנים עושים רעש .... אז לא בטוח שתצליח להרדם ככה .... אני מציע שתלך לישון מוקדם לדוגמה ב 10:00 בלילה ואז לא תהיה לך בעיה לקום ב 5:00 בבוקר ל 5 דקות ואז לחזור לישון ולנסות WILD. תעדכן אותי ! אלון

Real Dream

New member
שנת צהריים...

כשאני ישנה בצהריים אני לא חולמת כלום, אני ישנה הרבה פחות טוב מבלילה ובסוף אני מתועררת יותר עייפה ממה שהייתי. וזה בנוסף על השעות הארוכות שהן הזמן שלוקח לי להירדם.... ובקשר לתוכנה: אני רק רוצה להבין, האנשים שכותבים את כל התוכנות הממוחשבות האלה לא חשבו אף פעם על זה שיש אנשים ש אין להם מחשב בחדר!!! החולמת האמיתית נועה נ.ב אלון, השם "אלון ברמן" נשמע הרבה יותר טוב מסתם "אלון ב." אבל איך שבא לך.

shabaz

New member
שנת צהריים צריך...לתרגל

נכון שזה נשמע מפגר? זה לא אני זוכר כמה פעמים שרציתי לישון צהריים ולא ישנתי אף פעם צהריים ממקודם ופשוט לא הצלחתי... אבל אחרי זמן מה...התרגלתי ועכשיו כמעט כל יום אני יושן צהריים..כי זה כיף

Green_Shadow

New member
אלון!!

היי! הורדתי את התוכנה שלך היא נחמדה אני מקווה שהיא תעזור לי להגיע לחלום צלול טוב אני הולך עכשיו לעשות ווילד תאחלו לי בהצלחה!!! ביי, עומר.

למעלה