וואוו..

עמיתוש

New member
וואוו..

אז כן אני אומלל שאני ער בשעות הקטנות של הלילה, אבל אני הולך עוד מעט לישון
. בקיצור, עכשיו קראתי למשך שעה וחצי את ארכיון הפורום שלנו (שאגב, כולל 200 עמודים
), והספקתי לקרוא כל מיני "תקופות" שהיו לנו בפורום
. התקופה שהייתי ילד דביל והצפתי את הפורום בהודעות טיפשיות וחסרות טעם, ועל כך שרון, קורט קוביין ופנתר (יו, אני לא אשכח אותו
) די... לא אהבו אותי, בלשון המעטה
. התקופה שהייתה רוני - נגנת הגיטרה שלנו, יוליה, יעל לא רוקדת (כ)שכעצוב, טרבלסי 3. יו אני יודע שזה נשמע דפוק, אבל זה כאילו עברנו כאן חיים שלמים בפורום *מקיא מהקיטשיות שיוצאת ממני
*, וכ"כ עצוב לי שכל האנשים המדהימים האלה עזבו. הייתם מאמינים שאנחנו פורום של 3 שנים? אלוהים, אנחנו מהפורומים בתקופה שהיו אולי 10 פורומים בתפוז. מרגש. אני מציע לכם להציץ בארכיון גם
. וואוו, מדהים
.

עמיתוש

New member
נ.ב - הרבה פורומים עושים

את זה, ולא, לא עושים את זה במובן האחר של הביטוי
/ הרבה פורומים הופכים את שם הפורום לקיצור ושמים בחתימה "גם אני הקיצור". למשל, כפי שאתם רואים בחתימה שלי, משחק מילים יפה
גם אני רב"י שאומר "גם אני רק בישראל", ויש פורום הארי פוטר שעשו "גם אני בפורום האא.. האאא ההההה"פצ'י ", שה - ה"פ זה קיצור של "הארי פוטר", ויש את פורום משחקי סימסיטי שעשה "גם אני סו"ס" שזה "גם אני (בפורום) משחקי סים וסימסיטי
. אני חשבתי משהו מצחיק לפורום שלנו -
גם אני בפורום משלש"ל
שזה אומר -
גם אני בפורום יומנה של שלומצי
לדעתי זה מצחיק וטוב, מה אתם אומרים?
.

דיתוּש

New member
רעיון מטריף לגמרי!../images/Emo63.gif

היי היי, אל תגנבו לי את הספר, זה ה trade mark שלי...
כשתהיה לי יומולדת אני הולכת לעזוב אותו, זה יהיה טקס ארוך ומייגע... חכו תראו
בקשר לרעיון עם החתימה, זה אחלה דבר! אבל... מה שהצעת... איך נגיד... מגעיל בטירוף!!! סליחה סליחה, אבל זה פשוט... לא יודעת... מגעיל כזה!
רעיון אחר, אולי?

QuEeN oF mE

New member
חחח..

כן,זה אחלה רעיון. ודיתוש..מסכימה בקשר ללהחליף את המשלשל

גם אני רוצה להחליף את המשלשל|בנחה|

והרעיון של החתימה יפה מאוד,הרי הרבה פורומים עושים את זה.. צריך לחשוב על משהו מקורי. אולי אפשר משהו עם אייקונים מין פירמידה או משהו שכתוב באמצע גם אני בפורום יומנה של שלומצי. ויאוווו יורד מבול עכשיו סתכלו מהחלון!!

עמיתוש

New member
נכון! ../images/Emo6.gif. זה יהיה מסתורי ונחמד

כזה
,
. אוקיי אז חבר'ה, מוסיפים לחתימה?
.

קוקי שו

New member
../images/Emo9.gif

עמיתוש... סתם קפצתי לראות מה קורה כאן... וראיתי את ההודעה שלך... איזה חמוד... חוצמזה שהפורום הזה באמת עבר הרבה... ואתה עברת איתו את כל הדרך... כשעוד היית "עמית.. בן 11 וחצי" ועכשיו כבר בן 14 אם אני לא טועה... וזה מצחיק... בכל מקרה.. אני לפעמים עוד באה לקרוא... ותמיד קוראת את היומן (ושלומצי יודעת כי אני לפעמים מגיבה שם.) בכל מקרה... אוהבת אותך... ואת כל מי שמכיר אותי מכאן...
<גם עם עדי יצא לי לדבר לא מזמן.. במקום אחר...> בכל מקרה... אני תמיד כאן... יעל.. שלא רוקדת.. כשעצוב...

לימונדה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

LOL
וואי אני חושבת שאני גם אבדוק את הארכיון בהזדמנות... אולי עכשיו בעצם... לא יודעת... אבל קרעת אותי עם המשלשל!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח אוהפפפפפפפתתתתתתתתת!!!!!!!!!!![ לימו.

tribe spirit

New member
כנ,ומהר!!!../images/Emo118.gif

גמ אני משלש"ל!!! ותמהרו,לפני שהאייקונ יעלמ...ד"א,אני לא חושבת שצריכ אישור של כולמ...מי שרוצה שיוסיפ,ומי שלא-לא צריכ!אני לא אעשה לו כלומ...

tribe spirit

New member
בעצמ..../images/Emo118.gif

אני לא משתתפת כרגע...כי אני ביותר מדי פורומימ...וכולמ החליטו פתאומ על סימנימ כאלה....ולא ישאר לי מקומ לשירימ אמ אני אשימ את כולמ...אז אני מעדיפה לא לפגוע באפ אחד...אבל כולמ יודעימ שאני פה...

שלומצי

New member
אני משלש"לת מהתרגשות ../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה שבאמת הלכת כל כך הרבה אחורה...... ובאמת לא יאומן שהיינו אחד הפורומים הראשונים של תפוז בהיסטוריה. אויש עמיתוש עשית לי צמרמורת של התרגשות

למעלה