וואווו!!!!!!!!!

חוכם

New member
וואווו!!!!!!!!!

אני ממש מופתעת!!! מה קרה פה??? אם כל זה נכון, מה שאני מבינה שכן אז.... תודה לך רחלי שהערת את עיני. בשניה הראשונה שהבנתי מה קרה הרגשתי מרומה אבל... סלחתי. סלחתי לה כי היא פשוט הפסידה צ`אנס אמיתי. מה לעשות? זה קורה להרבה אנשים וכמו שגיל אמר, יום מאדם אחד ביום. חבל... אני ממשיכה להרגיש טוב ומבקשת מכולנו להמשיך בדרך הטובה והנעימה שבחרנו לנו. לא לפחד לתמוך ולאהוב כי זו הדרך הנכונה והאמיתית, וזו הדרך שבה בחרנו. רחלי הצלחת המשימתך ואני מקווה שלא יקרו עוד דברים כאלה. אם תוכלי למסור לי פרטים נוספים על הארגון הזה שאת שייכת איליו אודה לך. אניש ולחת לכולם, יום נהדר ונפלא עם הרבה שמש, אור, וטוב רק טוב.

Mאיה

New member
וואוו(גם מצידי)...

וקצת תהיתי לאן נעלמת לנו.... אבל,אם זה קשור בהרגשה טובה,אז...תעלמי שוב, בתנאי שלא תשכחי לחזור,כן? B-)

חוכמית

New member
Mאיה יקרה :) :cool:

תודה לך. אני כל הזמן כאן. תודה לך ששמת לב. אני קוראת אתכם יום יום ויש ימים שפשוט אין לי מה לכתוב.או שנראה שכבר כתבו את שרציתי לכתוב. את בוודאי מבינה את כוונתי. הפעם דווקא נעלמתי בשל הרגשה לא טובה. לצערי. אבל הנה ימים עוברים להם ושוב יש חיוך על פני. לקח לי הפעם די הרבה זמן להתעשת ולהגיע למקום טוב יותר כדי להמשיך הלאה עם רצון ללכת בדרך שלי למרות המכשולים. אני שולחת לך הרבה אור וטוב רק טוב

חוכם יקרה

ארגון-סהר, הוא ארגון שבשבילי היה כמו משפחה וירטואלית, אהבתי את הפינה החמה ברשת, פינה שהמון אנשים היו נתמכים ותומכים, משתפים חויות , רגשות, כאב, שמחה כל יום וכמה פעמים ביום. כבר כמה ימים פורום שהיה מוצף בהודעות , שכל יום נכתבו בו כמה דפים, הוא כמו ``ללא רוח חיים``, משבר אמון. אנשים לא מרגישים כמו לפני שבועיים את הרצון לכתוב לשתף, להפתח, יקח זמן לדעתי לשקם את הבטחון מחדש. אני מצרפת לך קישורים. בהמון אהבה רחל-נשמה

למעלה