וואוווו......

sidoni

New member
וואוווו......

האמת...שהיה לי...מטורף עם אבא דוב ילדון דובון( ממש זהבה ושלושת הדובים ממש) ועוד כמה דובונים אחרים האמת שבאמת......כזה מדהים כבר לא היה לי זמן רב. אבל חתפתי מנדבוצ'קס...אלוהים יודע איך אנשים לא משתמשים בפרונליין(תחשיר למניעת פרעושים לכלבים וחתולים). יש למישהו עצה...איך ניפתרים מהעסק הזה ואיך לא נידבקים שוב???? אני לא מגלח!!! תודה... ואם אחד מהדובים שעשה את זה איתי קורא את ההודעה הזו...קודם כל תודה זה היה מטריף אבל שמור תמנדבוצ'קס בבית!!!

what212

New member
לך לרופא...

יש שתי דברים שהוא בטח יביא לך, שמפו ומשחה...(אני מכיר את זה מהצבא...חובש) משחה אתה שם בלילה ובבוקר אתה מתקלח ומשתמש בשמפו (סבון גוף) אם אתה שעיר אז זה טיפה יותר בעייתי, כי אז הם מטיילים... (נכון שזה נשמע כייף) אבל אחרי שימוש של פעם פעמיים זה פחות או יותר נגמר...

ז י ק ו

New member
לא צריך רופא בשביל זה

אפשר להשיג את המשחות האלו בבית מרקחת ללא מרשם חוצמזה אם אתה מתקלח טוב טוב אחרי הסקס, הסבירות שתקבל מנדבוצ'קס הוא נמוך ביותר

what212

New member
יכול להיות שלא צריך רופא

אבל לא כולם אוהבים להתגלח... בכלל, לא רק שם :) ואם אני הייתי צריך להתגלח זה היה מצריך שאני אגלח גם את הבטן והחזה... אין סיכוי !

man39

New member
פרידורם שמפו .לעקוב אחרי ההוראות.

לא צריך רופא ולא להיכנס להיסטריה. ולכל אלו שלא הייגנים ..תתחילו להיות . אף אחד לא צריך להידבק בגלל שאתם לא מטפלים.

Hoova2x

New member
זיקו ו-MAN39 - אלי למשרד

רבותי, אני לא יודע איזה סרט אתם אוכלים, אבל אני מקווה שטעים לכם. אין לי מושג מאיפה השפרצתם את התובנות העמוקות שלכם, אבל מקלחת לא פותרת בעיית כינים. אם מקלחת היתה התשובה, אף אחד לא היה נדבק - כי הכול היה יורד עם המים, עם הסבון ועם השפשופים הנמרצים של הספוג. אני שומר על היגיינה פי 2 מאשר הבן אדם הממוצע (כי אני שעיר פי 2 מהממוצע), ובכל זאת חטפתי כינים פעמיים. גם חברים שלי סטריליים כמו חדרי ניתוח - ואם נדמה לכם שהם לא נדבקו בכינים, טעיתם. היגיינה לא קשורה פה בכלל. הדבר היחיד שקובע הוא עם כמה פרטנרים נכנסים למיטה, והאם הם חטפו או לא חטפו לפני כן.

ז י ק ו

New member
אה..

אז יש לך סיבה אחרת למה לא ביקרה אצלי אמנדה-בוצ'קס בעשר השנים האחרונות ?! (לא, אני לא חלק.. ואני גם לא ממש נזיר הודהיסטי שמתנזר ממין)

Hoova2x

New member
עניין של מזל

יצא לך להיות עם אנשים שאין להם כינים. גם אצלי עברו שנים עד ש"חטפתי" בפעם הראשונה.

ז י ק ו

New member
כינסוף

זה שם של משחה, וזה בא גם בתרסיס שמעתי שהוא עושה פלאים בלי גילוח

הרגשה מרגיזה ומוכרת

גם לי עשו סגנון של כיפה אדומה
האמת לא משהו שמשחה לא עזרה.

sidoni

New member
השמדת מנדבוצ'קס המונית פרק ב

אז אחרי כל הגרודים ואחרי שחשבתי שככה אתגרד עד יום מותי רחשתי את השחה המדוברת וחשוב לטפל כל חמישה ימים. עלות המשחה 35 שח+60 שח כניסה לסאונה+שתיה+דלק+בורקס של אחרי= זה כבר עלה לי בכל מקרה הדלקתי שוב את הבוילר עוד שעה מיקלחת נוספת עם המשחה המדוברת הרתחתי את המצעים ואת הבגדים זרקתי את הלבנים(קניתי חדשים) וזהו....חברים חשוב לטפל... זה לא נעים

למעלה