וואוווו!

Lt ResheF 55

New member
וואוווו!

רק עכשיו שמתי לב שיש פורום לסדרה! סידרה טובה! סידרה ענקיייית! וכמובן שיש גם את רומי
אבל סדרה כזאת ישראלית כזאת אמיתית, כל אחד יכול להתקשר אליה בלי שום בעיה (לא לרומי... לסדרה) קיצר, היה איזה פרק נראה לי בעונה השנייה לא זוכר... שהם חגגו את סילבסטר על החוף... אמרתי לעצמי, וואלה? ת'אמת זה בנזונה רעיון ואחלה דרך להעביר את הסילבסטר, לקחנו ת'אוטו נסענו אומנם רק ארבעה אבל העמסנו הכל ונעסנו לחוף הים! אוהל, כמה שמיכות, מדורה קטנה, מנגל, מוזיקה, כמובן השיר של ברי סחרוף, שתיה, אוכל, ועד הבוקר.... אומנם היה קרררררררר אבל היה שווה את זה, זה ישאיר זיכרון... בהזדמנות זאת אני גם אגיד, בוקר טוב לכולם!

בוניטה 2

New member
../images/Emo8.gifאיזה רעיון!!

רעיון ממש מגניב לבלות את הסילבסטר בים ..כמו בשבתות וחגים עם האש וכל זה אני יזכור לשנה הבאה...

Lt ResheF 55

New member
אז זה הקטע

את תוכלי לזכור את זה לשנה הבאה... שנה הבאה אני אהיה בבסיס

ophelya

New member
זה לא היה בסילבסטר

אם אני לא טועה, ואני בדרך כלל -לא. הפרק עליו אתה מדבר לא היה חגיגה של הסילבסטר-הם חגגו יום הולדת לרומי אבולעפיה !!!!!!

טוארג

New member
גם למיטב זכרוני מדובר בפרק שבו

חוגגים לדניאלה יומולדת, עוד כשהיא היתה חברה של ג'ורדן...

qt1

New member
גם לי זכור שזה היה ביום הולדתה של

דניאלה , רעיון טוב למרות שלא היה לה מצברוח משהו באותו לילה , זוכרים?

qt1

New member
מאור 87 ../images/Emo35.gif כנס../images/Emo26.gif

מה מעצבן אותך בדמות של דניאלה? באופן אישי קצת קשה לפעמים עם חוסר ההחלטיות שלה אבל לא משהו קריטי
לילה טוב

מאור 87

New member
אממ..

באופן כללי היא חמודה, אבל יש הרבה קטעים שהיא פשוט מעצבנת וקוטרית.. ואף פעם לא טוב לה.. בקטעים שהיא עשתה לחבר שלה החייל הקרבי (שכחתי ת'שם..
) אני ממש שנאתי אותה.. היא תמיד הייתה מזמינה אותו אליה ומתנהגת בסבבה, ואז הוא היה עושה איזה משהו שלא מצא חן בעיניה והיא פשוט הייתה מתנהגת אליו מגעיל ומבקשת שתלך.. והקטע הוא שהוא אפילו לא ידע מה הוא עשה.. אני פשוט שונא אנשים כאלה.. שלא אומרים מה הבעייה..
אה, ומאור זה מספיק (אין צורך ל-87..
)

טוארג

New member
אבל איתן ממש אבל ממש היה מעצבן!

וגם השילוב שלה עם תומר (תומר? הדמות של מוקי... פתאום יש לי בלק אאוט לגבי השמות) היה הזוי קצת... היא היתה ממש חמודה בפרקים עם ג'ורדן, וגם הקטע שהיה לה עם אורן שבו היה חמוד...

qt1

New member
כן טוארג , זה תומר

שקראתי לו שחר משום מה (הגיל...
) הקטע עם הנגר היה מוזר מתחילתו ועד סופו לדעתי , איך קראו לו לבחור? טוב ב'סדר ... מעצב!

qt1

New member
אה! צודק מאור ../images/Emo13.gif

באמת ישנם מעט מקרים שאני זוכרת שהיה לה טוב. אולי אחרים כאן זוכרים? איתן היה החייל הקרבי (הנה משהו שאני כן זוכרת
) ,שמע , גם הוא לא היה ממש רגוע , שיחק אותה על סף קריזה כמעט בכל פעם שהוא חזר מהצבא.אמר שהוא מורעל וכל מיני דברים מוזרים. וגם לפני הצבא הוא לא היה רגוע במיוחד. באיזה פרק היא לא אמרה לו למה היא רוצה שיילך? זוכר מה קדם לזה? אולי נצליח להיזכר ביחד?

מאור 87

New member
חח ת'אמת לא כל כך..

הזיכרון שלי כבר מה זה שחוק.. הם באמת צריכים כבר לשדר שידורים חוזרים שוב..
אבל אם אני זוכר נכון, אז תומר הזמין אליו את עלמה (איה קורן..
) ודניאלה קצת קנאה אז היא הזמינה אליה את איתן.. ואח"כ הוא כנראה לא בדיוק התייחס אליה כמו שהיא רצתה אז היא פשוט אמרה לו שהיא מצטערת, אבל שיילך..

qt1

New member
רגע... זה לא היה קשור למשחק?

אם אני זוכרת נכון, הם שיחקו קלפים ודניאלה שלנו לא מתפשטת!!!??? והיה שם משהו עם איתן ותומר ואז איתן הלך לא? דניאלה העזיבה אותו באותו לילה לא? וואלה גם אני רסטי...
שבת שלום

qt1

New member
../images/Emo8.gif נקודה לזכותי../images/Emo70.gif LOL

אני חושבת שזה היה הפרק שבו אמרו הכי הרבה "מה הקטע שלך דניאלה?" יאללה לא'משנה העיקר שהגענו למסקנה שאיתן הועזב בעקבות התנהגותו הטיזרית במשחק LOL (היה או לא היה לו קטע עם עלמה?)

למעלה