וואוווו תכנסו!!!

shiray

New member
וואוווו תכנסו!!!

http://www.seret.co.il/actuality/index.asp?catCase=1&tblType=t_news&mon=7&year=2004&ID=2972&all= זה סכום ענק!!!! משהו מטורף לגמרי!!!! אתם קולטים שניקול תקבל על דיבוב של 7 סרטים כמו שעלה לעשות את קולד מאונטיין פחות או יותר?!?!?!?! בואנה זה מטורף לגמרי!!!! ראסמי סכום שלא נתפס בכלל...

Padme Amidala

New member
בהחלט וואו.

אבל מה שכן, הייתי בטוחה שזה לא יהיה אנימציה, שהיא תשחק שם באמת... טוב לונורא

ערן1987

New member
אמאל'ה!! איזה מוזר זה.. חשבתי אבל

שזה יהיה סרט עם אנשים ולא מצויר.. בכל מקרה,תוך שנה לדעתכם הם יספיקו לצייר את הסרט? כי הם מתכננים להוציא אותו בסוך 05'

shiray

New member
אולי הם באמצע?

אני לא רואה סיבה למה ההתקדמות בציורים תלויה במי שמדובב... גם ככה הוא מדובב כשהסרט כבר מובן רק בלי סאונד...

ערן1987

New member
זה כן תלוי.. קודם מקליטים-אח"כ

מציירים.. כי צריך להתאים את הפה לקול ולא את הקול לפה(זה רק במקרים של תיקון סאונד,אבל זה לא קורה הרבה)

shiray

New member
אבל

לא נראה לי שחייבים דווקא את המדובבים שבאמת יהיו בסרט כי רק צריך לדעת מה התנועות שפתיים כשאומרים את הטקסט... כשראיתי אבל קטעים מאחורי הקלעים אז כן- השחקנים עשו, גם בגרסה האנגלית, ממש כמו בתיקון סאונד- הראו להם סצנה בלופ והם היו צריכים כל פעם להגיד את זה עד שזה התאים לקצב הדיבור של הדמויות ולסינק שלהם...

ערן1987

New member
אז מה שראית כנראה היה תיקון

כי זה יותר קל להתאים תנועות שפתיים לקול מאשר ההיפך

shiray

New member
לא יודעת...

ראיתי את זה בכמה וכמה סרטים ולא ראיתי בשום מקום שמקליטים את הקול קודם בלי שהשחקן רואה את התמונה... חוץ מזה שזה גם לא כ-ז-ה קשה... בעיקר כשזה סרט מצויר ואף פעם התמונות שפתיים לא ממש מדוייקות... בסרטים רגילים אם יש בעיה הכי קטנה בסינק זה דופק את הכל, אבל בסרטים מצויירים גם לא מצפים לסינק מושלם וזה גם אף פעם לא מתקבל... בכל אופן למי אכפת?? ניקול הזאת הולכת לקבל 100 מליון דולר כדי לבוא כמה וכמה פעמים לאולפנים ממוזגנים עם ג'ינס וטי שירט.... וכן, אני די מניחה שהיא תסכים לעיסקה כי צריך סיבה ממש ממש ממש ממש טובה לסרב...

שאלה

לא קשורה ישירות לזה , אבל לא רציתי ליפתוח שירשור , אז נראה לי שכולם הצביעו: נעה , אופיר , נעמה , עמית , שירה , ורוניקה , קרין , ילנה , לירון , ערן ואנוכי מישהו חסר? גליה לא היתה כאן מלא זמן , ואם אין יותר הצבעות , הערב אני יפרסם מי עלה לשלב ב'!

shiray

New member
באמת? לירון הצביעה? חחחח

האמת שיש גם את דורית- גליה לא הצביעה לי לציטוטים אבל דורית כן... תשלחי לה מסר בפרטי או משהו אם את רוצה (ואם אין כמה מובילים שעוד הצבעה לא תשנה...). ד"א אם כבר הנושא עולה- איפה צליל????? היא הייתה פה כמה זמן די הרבה ולפתע פתאום נעלמו עקבותיה!!!

B e r o N i k a

New member
אוףףףףףףףףףףף, זה לא נפתח לי!

אני יכולה לנחש שמדובר על דיבוב של סרט מצוייר. קראתי פעם על זה. אז קמה ניקי הולכת לקבל? נחון שהיו שמועות שזה הולך להיות סרט רגיל וניקי תשחק את המחשפה? דרך הגב אני מואד אוהבת את האגדות האלו

shiray

New member
אז ככה:

דיסני רוצים להחתים את ניקול על חוזה ל-7 סרטים שכאלה, על האגדות האלה, וכל הסרטים יהיו מדובבים ככה שגם לניקול עצמה זה יהיה הרבה יותר פשוט אחרי שהיא הייתה צריכה לטוס כל פעם לצילומים ולצלם בגשם, בבוץ, בהסגר בשוודיה וכ"ו... עכשיו הקטע הבאמת ענק בחוזה הזה שהופך אותו לפשוט עצום ובלתי ניתן לסירוב הוא ש... דיסני רוצים לשלם לניקול על 7 הסרטים האלה *תחזיקי חזק חזק חזק* 100 מ-ל-י-ו-ן דולר!!!!!!!

B e r o N i k a

New member
דייי!!!!!!! לא נכון!

שירה, תודה! אני לא מאמינה, אני הולכת לראות מה רוסים כותבים על זה

למעלה