וואווווו

וואווווו

סוףסוף לייק פורום ל9נייןןןן טוב כפרות עליכם אני רוצה להכיר אותכם שלמויות מהלכות שלייי נישוקים מוואה חאאאאאאאאאאמודיםםםםםם אני לא מבינה למה לרדת על פאקצות זה כזה לייק סואו מושי ומגניב שזה למותתתתת!! מתלבשות שלמות ונראות שלמות ולייק מושיות ורדרדות שכולם רוצים פאקצתיות=שליטההההה

d00sh

New member
וואו את נשמעת לייק סו מושילמת!

יו כפרעלייך [כן בטח
] את חאאאמודה כמו תחת מושי כמו טישו ומגניבה למותתתתתתת [כן , כן כולםםםם ימותו עלייך].. את יפה לפאאאאאאניםם רק חבל שתכף אני אתקע לך עוגה ישר לפרצוף המושי מושילם שכבר לא יהיה כזה ולא היה. את ורדרדה כמו תינוק חולה.. זה סואו מגניב להיכנס לפורום שיורדים בו על פאקצות ולהגיד שאת כזאת.. זה לייק הכי מגניב שיש.. אם את לא פאקצה תשכחי מהעניין וסליחה. אם את כן, כל ההודעה מיועדת לך.. ואני חושבת שרוב הפורום מסכים איתי
ככה שאם את פאקצה את מוזמנת ללכת כי הגעת למקום הלא נכון.. ועכשיו לכי ימינה =======>> ימינה י'********* זה שמאלה!!

BaBy AnImE

New member
שגיאה בניק!!111 שגיאהההההההה1111111

שגיאת קטיווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111 זה אמור להיות כאילו "הכפרע"

d00sh

New member
אוקיי כפרעלייך תרגיעי ת'עצמך..

שמתי לב מהתחלה שהיא לא פאקצה, ובגלל זה גם כתבתי למטה שאם היא לא פאקצה אז סליחה.. וסתם כתבתי דברים למקרה של פאקצה כדי להראות מה אני חושבת עליהן.. אם זה לא נוגע אלייך, אל תתערבי
אם לה זה לא הפריע, אז זה גם לא צריך להפריע לך... ואת לא צריכה ישר לקלל ולהגיד מפגרת..

dairy milk

New member
לדוש.

גמאני חושבת שאת מפגרת. גם אם היא הייתה פאקאצה, לא צריך להגיד לה דברים כאלה. ואם אמרת את זה ברצינות, אז כן - את מפגרת ומטומטמת ובכלל זבל, ממש בנאדם רע.

d00sh

New member
כן כאילו אני היחידה פה באמת שיורדת

עליהן..

d00sh

New member
לא אמרתי את זה ברצינות

ואת ראית שהיא לא כזאת, וגם בגלל זה כתבתי שאם היא לא כזאת אז סליחה..

ChOcOlAtE gIrL2

New member
את לא באמת כזאת, נכון?../images/Emo122.gif

והאמת.. את מפחידה אותי:| ואם את באמת כזאת... אזז... אימאאאא><"

חח קיצר

אני אתשקע פה בפורום מאוד נחמד! ואנשים אתם ממש מצחיקים אני נהנית לקרוא אותכם... חחחחח

למעלה