וואווווו!!!!

That SaD Girl

New member
וואווווו!!!!

היי אנשים!! קוראים לי יעל... ואני ממש מופתעת.. חחח :) אממ אני כותבת המון המון בפורום הרישמי, וגם הלא רישמי של היהודים, ואף פעם לא ידעתי שיש פורום של תפוז!!! מצטערת מאוד על הקיפוח... נחמד לדעת שיש הרבה אנשים ששומעים היהודים... כשאני התחלתי לשמוע אותם הייתי בטוחה שאני היחידה בעולם המסריח הזה... אז סבבה! קראתי פה כמה הודעות... ואתם נשמעים ממש ממש נחמדים!! אז אני אנסה לכתוב פה יותר!! אני ממש מאושרת!! חחחח :)) ואם אני כבר פה אני אספר לכם סיפור (קשור ליהודים אל דאגה..) ומי שגם נכנס לפורום הרישמי יכול לצאת עכשיו כי כבר סיפרתי שם... אממ קיצר הייתי היום עם אמא בת"א... וברחוב קינג ג´ורג´ יש חנות עם כל מיני תמונות של אנשים מפורסמים. ובמיקרה ראיתי על הדלת של החנות תמונה של תום ואורית.. תמונה ממש יפה... נכנסתי וביקשתי לראות תמונות של היהודים והוא הראה לי הרבה תמונות... רובן ישנות.. עוד מהתקופה של מציאות נפרדת.. אז קניתי שתיים :) אני יעלה אותן לכאן... ואח"כ הייתי בשינקין.. ונכנסתי לאוזן השלישית... ומצאתי שם את הסינגל של ליפול!!!! אפילו לא ידעתי שהם הוציאו סינגל לליפול!! חהחה :)

S h i R l e y

New member
היי יעל! ../images/Emo140.gif

אנחנו מקווים שיהיה לך נחמד פה ואת מוזמנת לספר על עצמך בשרשור הכרות שמתנהל פה ברגעים אלה... שיהיה לכולנו סופ"ש נעים!

RiNaTiT

New member
ואיייי

איזה כווסית אורית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נידהמת כל פעם מחדש..!!!!!
" כמה את יפה..ככה את טיפשה"
Rinat

RiNaTiT

New member
ואיייי

איזה כווסית אורית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נידהמת כל פעם מחדש..!!!!!
"כמה את יפה..ככה את טיפשה"
Rinat

אווה...

איזה תמונות יפווות..:) אמממ..ורינת דודתי האהובה...יש לי עכשיו את התמונה הזאת אל שולחן העבודה... איזה כוסית אורית הזאת...
בלא בלא ממני רונייייייייייי

RiNaTiT

New member
../images/Emo113.gif קואק....

רוני דודתי המתוקה שלי גם אצלי זה בשולחן העבודה... והיא כ"כ כוסית האורית הזאת...!!!!
"כמה את יפה..ככה את טיפשה"
Rinat

Jiglly

New member
יעעעעעעעעעעעעעעעעעל../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!! ממ טוף על ההודעה הזאת הגבתי לך כבר ברישמי.. אז בכ"ז תתחדשי שוב! אממ ומה הכתובת של החנות? אני צה גם ללכת! חחח חחחח אוקיי אז עכשיו אחרי שדיברנו כבר בטלפון אין לי מה לכתוב חוץ משוב ´ברוכה הבאה´
לאאאאאב יו!

למעלה