וואווווו

יאני1

New member
וואווווו ../images/Emo70.gif

אז הייתי בסגול...היה כיף לגמרי ההליכת מלאכים הייתה מעולה, אנשים התרגשו ואהבו וזה היה מדהים. הייתי בסדנת ריקוד בצבע. כשמה כן היא, רוקדים עם צבע. בהתחלה, עושים מדיטציה וקצת רוקדים כל אחד עם עצמו. אח"כ רוקדים בזוגות (רקדתי עם בחורה ממש חמודה) וכולם כבר מתחילים להתגבש וזה ממש כיף. ואחרי כמה פעילויות מתחילים למרוח אחד על השני צבע!!! (זה צבע נוזלי כזה, שמכינים עם אבקת צבע, מים וקמח) ואז מתחילים לרקוד עם הצבע וזה נהיה משוגע לגמרי. כולנו היינו עירומים למחצה (חלק לא למחצה..) חלקלקים ורטובים ורקדנו בגוש אחד גדול. בשלב מסוים התחלתי לרקוד עם עוד מישהי. ובחיים לא רקדתי ככה!!! משוחר לגמרי, יצאו ממני תנועות שבחיים לא יצאו. רקדתי מדהים!! היה אדיר... היו כמה שניות שהראש שלי היה ריק, מדיטציה טהורה. הייתי מאושרת. היא קפצה עליי וחיבקה אותי "את גדולה!!" ואמרתי "לא! את גדולה! את גרמת לי לרקוד ככה!!" ושתינו צחקנו.. אחחח אהבה מעיין

חחחח ../images/Emo6.gif הרגתותי מצחוק...

"יצאו ממני תנועות שבחיים לא יצאו..."
את מקסימה, אני מתה על הראש שלך. מקווה שיצא לי יום אחד גם ללכת לסוג כזה של פסטיבל/סדנה... רק אהבה (
) אפרת.

יאני1

New member
נו אז בואי!

קודם כל, בפעם הבאה שתהיה הליכת מלאכים אני אפרסם בפורום. ויש מלא פסיבלים שאת יכולה ללכת אליהם בכיף שלך... אהבההה מעיין

lizush

New member
איזה כיף לך....

ממש מקנאת... כל כך הרבה זמן לא עברתי חוויה כזו, ואם לא יהיה איזה פסטיבל שווה בחורף, אני הולכת לארגן אצלי על המחצלת מדיטצית הוצאת עצבים.... כמובן שכל קצרין תקבל התרעה של יום - יומיים, כדי שיוכלו לפנות את האיזור..
אוף... חייבת כבר חופש... מקנאת בך יאני, קבלי וואחד

bulb

New member
בשבת אכלתי חמין

ואחר כך ב"משרד" יצאו ממני תנועות בחיים לא יצאו. פיו... איזו הרגשת ריקנות ושחרור. הרגשתי קל יותר. מומלץ.

גם אני הייתי בסגול כמה פעמים אבל

למה זה כל כך יקר ???? לא שווה את המחיר , נכון שיש סדנאות ודברים כאלו אבל עדיין זה יקר מאוד . והנה המחיר: מכירה בקופות הפסטיבל: בקופות הפסטיבל ניתן לרכוש כרטיסים במקום במזומן או באשראי ( במידה ונשארו) . יום חמישי 350 ש"ח (לשלושה ימים). יום שישי 320 ש"ח (ליומיים). יום שבת 200 ש"ח (במידה ונותרו כרטיסים וכל זה לאדם , לא כולל לא אוכל.. שתיה.. כלום . לפחות לילד זה עולה 10 ש"ח .

יאני1

New member
צודקת!

נכנסתי חינם כי אני מנחה.. אבל המחירים פשוט מזוויעים...ממש תפסו תחת

bulb

New member
אין כמו קצת רוחניות חומרית לעסקים

באירועים הראשונים של בראשית ובומבלה (להלן: "טרם המסחור/ערסים שמחפשים ציצים") היתה אווירה נחמדה ובתולית. טוב ,לא כל כך בתולית (; עתה המסחור מעכיר את הקארמה או מה-שזה-לא-יהיה. בקרוב על המדפים: בובת מוש עם קיט ראסטות (מסרק לא כלול).

יאני1

New member
בואו נפריד

בין פסטיבלים כמו בומבמלה ובראשית, שהם ממוסחרים לגמרי שורצי ערסים שבאים להיות "שאנטי" לשלושה ימים ולחפש כוסיות. ובין סגול, נאטאראז', אשראם במדבר (שזה לא פסטיבל אבל יש שם פסטיבלים) שהם אחרים לגמרי. סגול הוא אחלה פסטיבל, החסרון שלו הוא המחיר. חוצמזה יש לו עוד חסרונות שנוגעים למנחים..ומשתתפים לא חווים אותם בכלל שום דבר לא מושלם
בואו נקח את המיטב מכל דבר אהבה אני

הייתי שם ../images/Emo9.gif

היה מטריף...הייתי גם בהליכת מלאכים..מי יודע אולי התחבקנו חחחחח חבל שסדנת הטנטרה בוטלה! ולא הייתי עם הצבע...רואה שטעיתי! נו נו נו לי חחח העיקר שנהנית..הכי חשוב ניפגש בסגול הבא

למעלה