וואווווווווו

וואווווווווו

מזה השרשור הענק הזה של קיטורים ותלונות???? אם יש כ"כ הרבה תלונות אולי באמת צריך להחליף מנהל ולעשות קצת סדר אה, ולכל החדשים, ברוכים הבאים :))))) ולהוא/להיא (אני מצטערת, אני ממש לא זוכרת מי) ששם תמונות של היילי, אז... תודה רבה :)

keeeren

New member
לא רציתי

לפתוח הודעה חדשה אז אני רושמת פה... שמתם לב שפתאום "המנהלת" מתערבת ומשתתפת? אני לא רוצה להתחיל ויכוח חדש אבל ברצינות זה מה זה מרגיז!

nGRRRL

New member
את בקושי שבוע בפורום איך את יודעת

שאני "פתאום משתתפת"? לא קורה לך שאת נכנסת לפורום ואין לך מה לכתוב? אני בן אדם לא מכונה!

keeeren

New member
קודם כל אני יורת משבוע!

זה כבר מראה שאת בכלל לא בפורום הזה! למען הדיוק אני 12 יום או 11 יום בפורום! או קיי? ואני יודעת שזה לא הרבה אבל בהתחלה שנכנסתי לפני שהתחילו התלונות עלייך את בכלל לא היית פה בכלל אבל! לא היו תמונות מאמרים כלום פאתום מאז שהתחילו התלונות את גולשת פה יותר ורואים אותך יותר! ואת רוצה לשים מאמר או מה שזה לא יהיה ואת יותר משתתפת! ולא רק אני אומרת את זה אלא גם הותיקים אומרים שאת מתחנפת! אז למה את שואלת רק אותי אה? מה יש לך משהו נגדי? אולי כי אני זאתי שכתבתי גם היום (שוב...) הודעה בפורום משוב תפוז על זה שלא רוצים אותך בתור מנהלת! אז מה את מחפשת רק אותי? כולם חושבים ככה כמעט כולם! אז אל תחפשי לך קורבן כי לא תצליחי עדיף תהיי בשקט ורק זה שאת אמרת שאני פה בקושי שבוע מראה שאת לא פה בכלל! לפחות לא היית עד שהגיעו עלייך מלא תלונות!

keeeren

New member
מה "מנהלת"

ראת שאת טועה אז אין לך מה לרשום? הנה בדיוק על זה אני מדברת את אף פעם לא מגיבה!

למעלה