וואה אנשים נפחדתי....

LuNaTiC

New member
וואה אנשים נפחדתי....

כל כך הרבה אנשים חדשים בשבוע אחד!!! נראה לי כבר 20.. או שאני מדמיינת.. או שלא... כשאנשים יחזרו מחו``ל הם לא יבינו מה עבר על הפורום!! העיקר ליאת אמרה שלא נכתוב הרבה..:) אז לכל החדשים, אני ענבל.. אני בת 15 וחצי.. אני חיה את הארי פוטר כל היום, וגם בלילה..... עליי להכריז שאני מטורפת בטירוף, וגם מוזרה נורא.. אבל זה טוב, להיות מוזר... אפילו המצאתי סיסמה על זה בשיעור מתמטיקה... המממ בינתיים אין לי מה להוסיף.. אני עדיין נדהמת מכמות המצטרפים החדשה.. אז ביי לכם, אנשים ואנשות חדשים!!! -ענבל- והסיסמה:it`s ok to be weird, it`s weird to be ok וזה ממממש גרועעעע המממממממ שוקו הכלב שולט!!!!!!! peace, love & sunday morning call!!!

SnufellS

New member
dido...

ממש מפחיד מה שהולך כאן, פשוט קנוניה!!!... האין יותר פורומים ברשת? אבל יש לי הרגשה די טובה שאני יודעת מה קורה פה... אז ככה: היה היה פעם פורום הארי פוטר נחמד שהיה די שנוי במחלוקת בקרב כותביו. לאט לאט (ובעצם זה היה בקצב היסטרי ממש), התחילו להתאסף אל הפורום הזה כל מיני נפגעי-פורומים-למיניהם שפורומם נטש אותם מסיבות שונות... אותם אנשים התחילו להסיט את נושאי השיחה בפורום לכל מיני נושאים שונים ומשונים שלא היה להם שום קשר להארי פוטר. בהתחלה זה היה נחמד, עד שלבסוף השיחה כבר לא חזרה להארי פוטר יותר, והפורום הפך להיות מין עמוד מוזר שנכתבו בו הודעות על כל נושא שהוא - חוץ מהארי כמובן... והחברה` שם התדרדרו גם כן והתחילו לזייף הודעות אחד של השני (מה שכאן לא אפשרי, תודה לאל), ובסוף גם התאספו כמה ילדים שממש התחילו לקלל ולהעליב את מנהל הפורום, הלא הוא גם מנהל האתר... זה היה ממש נורא,ורבים החלו לנטוש את הפורום. אני הייתי אחת מהם. כן כן חברים יקרים, אני נמלטתי מהאימה לפני שהגיע סופו של הפורום, ועכשיו אני כאן כדי לספר את סיפורם של הניצולים האחרונים מהתמוטטותו של הפורום חף הפשע... מאז לא ביקרתי שם יותר. זה היה פשוט בלתי נסבל, הרמה שאליה הוא ירד... ואם אני לא טועה, השבוע הוא כנראה נסגר סופית (המתת חסד, אם תשאלו אותי), וכל הניצולים, אלו שאולי עוד נשארו טיפה שפויים, הם עברו לכאן בתקווה לשיקום והחזרה למוטב... ולכן התחילה הנהירה הגדולה לפורומנו שלנו, וזה יכול להיות ממש נחמד, אבל, אם תקראו את תחילת הסיפור שלי, תראו שכך בדיוק התחילה התרדרותו של הפורום ההוא, והוא לא יצא מזה... האם ההיסטוריה חוזרת שנית?......... #ניצן#

sarah

New member
כשההיסטוריה חוזרת על עצמה בשנית! חד

חדר הסודות שוב נפתח!!! לדעתי זה לא ממש יכול לקרואת,אלא עם כן המצטרפים החדשים דומים ליויואיסטים ז``ל. כי...ב``פורום שאין להזכיר את שמו`` היו רק מעט חברים,וכאן יש...הרבה יותר. אני תמיד הייתי בשתיהם אבל...המממפ,במצבו האחרון נטשתי אותו לטובת דברים יותר הא....לא יודעת :)

Meijen Shaggy

New member
נראה לי שאני יודע את הסיבה...

מספר פורומים מסוימים הוצפו בעשרות פרסומות לפורום הזה - שקצת קזה להתעלם מהן... Meijen Shaggy

אני חושבת שאני יודעת את הסיבה.

משיחות שהיו לי עם שוכני פורמים למינהם, (אני לא בינהם, זה הפורום הראשון שלי ואני מקווה שגם האחרון), הבנתי שהבעיה היתה עם מנהל הפורום. יש קבוצה גדולה של חברה שממש שונאת אותו והם טוענים שיש להם סיבות טובות. אין לי מושג מה קרה שם, אבל הבנתי שהבעיה היא המנהל. אם ניהיה חיוביים ונכבד אחד את השני אין סיבה שזה יקרה פה. ממני, דנה האופטימית באופן לא מפתיע... וזה אגב קשור לבעיות השפיות שלי...!

LuNaTiC

New member
חחחח

המנהל שלנו שולט!!! (ביד רמה בחברי הפורום המסכנים) ^_^ ~owari~ -ענבל-

למעלה