וואאאאאייייי!

לונה..

New member
וואאאאאייייי!

שנים! שלא הייתי פה. מה קורה אתכם? הכל טוב? תגידו, אם אני כבר פה, היה פעם ת'שיר שהבנ**** שר לאנג'לינה פעם. יש מצב למצוא אותו איפשהו ברשת? וזהו, קבלו
סתם כי בא לי
לילה :)

לונה..

New member
אני פשוט נעל

טוב, זה בגלל השעה.. פעמיים פעם באותו משפט., חחחח פעמיים פעם. נו, עכשיו אתם תגידו לי: נדפקתי, או לא?

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה החוזרת../images/Emo129.gif

מממ אם את לא זוכרת אני אורלי וכן תוכלי לחפש בקאזה אם יש לך את השיר באתר הרישמי שלו גם יש את השיר יש את הקליפ גם אבל לא הצלחתי לראות אותו אם תרצי את הכתובת אני אשיג לך אותה

לונה..

New member
אוי אוי אוי

בטח שזוכרת, מה אני, קשישה? מה קורה בובה? הכל טוב? ברוכה הנמצאת וכו' וכו'. אולי נטריד אותך באייסי, אני צריכה לבדוק בכרטיס

pinoki

New member
לונהההה ../images/Emo23.gif

מה המצב
הכל טוף
על איזה שיר את מדברת
את יודעת איך קוראים לו
וברוכה השווה

לונה..

New member
וואיייי געגעתי אלייך ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מה המצב? תגידי, יש אייסי? המממ... פתאום שמתי לב עד כמה אני נשמעת נואשת, אבל זה רק בגלל שנוראאא משעמם לי.. אז אני מבקשת להתחשב..
לשיר? אין לי שמצ. רק זוכרת ממנו "הוווווו אנג'לינה" ובהזדמנות זו, אורלי, בא לך לעשות טובה בבקשה ולארגן לי קישור? כי בקאזה לא מצאתי..
ותודה מראש.

pinoki

New member
לונה מאמי...

כבר אני שולחת לך מסר על האייסיי שלי... בקשר לשיר... אני יחפש מחר... אני רדומה רצח... תנסי גם את לחכות עד מחר, אולי יהיה תשובות... אמממ..... טוב... אני עייפההההה יווווווווו לילה טוף

¥EleVatioN¥

New member
בלע..חיפשתי את הקישור..../images/Emo129.gif

לא מצאתי מבטיחה לחפש יותר טוב מחר או פשוט היום יותר מאוחר אני בדיוק הולכת אה כן ואת האייסי שלי ניתן למצוא בלוחות לילה טוב

¥EleVatioN¥

New member
אוי....../images/Emo129.gif

פפחחחחחחחחחחחחחחח הורידו את האתרררררררררררר הורידו את האתר המסריח של בילי הזה
עד שמצאתי אותו חחחחח זה היה נורא משעשע לראות פתאום Site no longer available אוחחח אם את נורא נורא רוצה אני אחפש לך בקאזה לא מבטיחה למצוא כלום

למעלה