והשמאל שותק...

והשמאל שותק...

1. הוואקף המוסלמי מבצע עבודות נרחבות על הר הבית (שהוא מקום קדוש ליהודים) ואגב כך הורס ומחריב עתיקות ואף מסכן חיי מתפללים - והשמאל שותק. (זכרו איך השמאל הגיב כשאריק שרון ביקר שם). 2. מאות מערביי ישראל מסייעים ותומכים בטרור - והשמאל שותק. 3. אישי שמאל מרכזיים ביקרו אצל הטרוריסט עראפת (שגם מדינות ערב סולדות ממנו היום) - והשמאל שותק. די לשתיקה. די לחפש את האשם אצלנו. התאחדו וחזקו אותנו מבפנים.

smile2life

New member
הפגנת תמיכה בעם

הפער החברתי - האיום האמיתי יום ראשון הקרוב ה1 בספטמבר רחבת מוזיאון ת"א 19:30 לו הייתם משתחררים קצת מכל השינאה הזו הייתם מבינים ולו לרגע אחד פיצפון, שהעם הזה הולך לאבדון וחבל.... במקום אהבת חינם ישנה שינאת חינם תהומית, שמתבטאת בזה שאנשים מוכנים לרצוח אחים שלהם בגלל ויכוחים ופוליטיים, על חנייה ועל דברים פחותים מאלו. ההפגנה ביום ראשון הקרוב היא זעקה חברתית כנגד האלימות הפיננסית של כרישי הכלכלה הישראלית ובראשם סר האוצר סילבן ("מכרתי סברסים כשהייתי ילד") שלום. עד כמה שידוע לי - סילבן שלום מעולם לא מכר סברס או ידע רב מהו. אביו היה מנהל בנק ופירנס את משפחתו בבאר שבע. הצטרף אלינו, דעה אחרת, לזעוק את זעקתם של המובטלים, הנכים, המשפחות החד הוריות, מחוסרי הדיור, עיירות הפיתוח והילדים במצוקה.

Haemek

New member
איך מסתדרת לך אהבת חינם

עם בוז עמוק לשר האוצר? הרי ציטטה מההודעה שלך ותציין לי בבקשה איפה אהבת החינם שלך אליו: "ובראשם סר האוצר סילבן ("מכרתי סברסים כשהייתי ילד") שלום" אתה בז לו על היותו שר אוצר שפעם מכר סברס. מבחינתך, שר האוצר לא אמור למכור סברס בצעירותו. מדוע? לך הפתרונות. ולגבי אהבת חינם: "את השנוא עליך אל תעשה לחברך"

croovy

New member
אם היית קורא את ההמשך של ההודעה שלו

היית רואה שהוא רק אמר סילבן שיקר ולא מכר אף פעם סברס כי אבא שלו היה מנהל בנק!

Haemek

New member
מה הקשר? מאיפה הוא יודע מי מכר?

מה הקשר לאבא עובד בנק? אין ילדים של מנהלי בנקים שעובדים? אולי הוא לא רצה לקחת כסף מאבא ורצה לעשות קצת כסף לעצמו? למה להניח הנחות וכך ניתן לבוז לסילבן? אולי כבר אז ראו את האופי היזמי שלו על ידי כך שמגיל קצר הוא עשה בעצמו כסף? אז במקום להניח משהו חיובי, הוא טוען שסילבן משקר כי אבא שלו היה מנהל בנק ולכן לא יכול להיות שהוא מכר סברס. מאיפה הרשות להניח הנחות ואז לבוז לו על סמך ההנחות הללו? אתם אנשים קטנים המחפשים נקודות לבוז עליהם, בכדי להאדיר את נפשכם הקטנה. הבוז לכם.

גיחוח

באתי לכתוב הודעה ואז חזרתי לכרטיס לבדוק את גילך ולא היה שום פרט ....אז אני כבר לא יודע איך להגיב כמובן שיש דרך אחת מרכזית והיא כבוד ולכן הרשה לי רק לבקש שתקרא שוב ושוב את ההודעה של מני היקר ותבין ואין הוא מגחח על היותו מוכר סברס אלא על טענותיו שהיה כזה ואיך שהוא מתנהג כיום לחלשים. מני עד כמה שאני מכיר אותו יעשה הכל על מנת שמוכר פרחים בכבישים יגיע ללימודים גבוהים ולתפקיד שמעניין אותו !

smile2life

New member
העמק היקר

בניגוד אליך אני נוטה לענות עם הרבה אהבה. לו היית קורא את דבריי עד סופם היית מבין שיש לי הערכה אל סילבן שלום בתור אדם אך לא בתור שר אוצר, תפקיד אותו הוא ממלא בכשלון רב ובינתיים ללא הצלחה מרובה, כמו חברו משכבר הימים בנימין נתניהו. יכול להיות שבתור בני אדם ואנשים פרטיים הם מאוד נחמדים וכו´ אך בהחלט בתור קובעי מדיניות וראשי המדינה הם כשלון גמור מבחינה חברתית. אני אוהב בני אדם באשר הם בני אדם וכאשר הם כושלים אני לא פוחד לתת להם עך הראש, מידי פעם, כך אני נוהג גם לגבי חברי מפלגתי ומנהיגיה. לעולם לא אזלזל באמונתו של אדם (אולי פעם, כשהייתי צעיר יותר נטיתי לעשות-כן אבל עכשיו הדבר עומד ביחס גמור לתפיסתי) - אציע לך לנקוט באותה השיטה. הפוליטיקה הישראלית רוויית שינאה, אלימות וזלזול הדדי. את הדבר הזה צריך לשנות ובסופו של דבר גם נצליח, יחדיו: חברים משני צידי "המתרס" הפוליטי. אני מציע לך לנסות ולפענח את תוכן החתימה

Haemek

New member
אני רק מצטט אותך. תקרא שוב:

"ההפגנה ביום ראשון הקרוב היא זעקה חברתית כנגד האלימות הפיננסית של כרישי הכלכלה הישראלית ובראשם סר האוצר סילבן ("מכרתי סברסים כשהייתי ילד") שלום. עד כמה שידוע לי - סילבן שלום מעולם לא מכר סברס או ידע רב מהו. אביו היה מנהל בנק ופירנס את ..." הציטטה "ובראשם סר האוצר סילבן ("מכרתי סברסים כשהייתי ילד") שלום" בזה לסילבן. מה הקשר לזה שאביו היה מנהל בנק בבאר שבע לכך שסילבן לא מכר סברס? אולי כבר אז הוא היה יזם ועצמאי ורצה לעשות קצת כסף ואולי לעזור עוד למשפחתו? אולי דווקא היית אמור לפאר ולשבח אותו על נקודה זו? והנקודה האחרונה: מאיפה ידוע לך שהוא כן מכר או לא מכר? ביצעת מחקר? דיברת איתו? דיברת עם חבריו? גרת שם? מאיפה המידע הזה שאתה מבסס עליו את העובדה שאתה יודע שהוא משקר. צר לי אדוני, לא השתנת מאז שהיית צעיר. הבוז ישנו, ואתה בונה את הקייס על כרעי תרנגולת. הבוז לך.

yeshgvul

New member
אביו של סילבן שלום נרצח כשהיה ילד

במהלך שוד בבאר שבע. הוא אכן היה מנהל בנק. ממה שידוע לי סילבן שלום גדל בתנאים לא קלים, ויתכן בהחלט שמכר סברס. הביקורת המהותית כאן היא על האיש הזה שהפנה את גבו לשכבות החלשות שמהן בא!

טרה10

New member
עם החזה הגברי שלו..מול החזיה של

המזליסטית והיורשת בביתו. ולמה שיחשוב אחרת. אם חה"כ רן כהן אומר ש-80 אחוז מההון בישראל נמצא בידי העשירון העליון- אז צריך לשאול איך זה קרה וקורה.? ואולי מכל מי שמשכורתו היא עשרות אלפים נטו..יעבירו למשכורות של הרבים שמשכורתם רק כמה אלפים- אלף שקל.דרך האוצר של סילבן..! רק אלף..! ואיפה עוד מתגלגל הכסף..? או.--- ´רשות החברות´ גובה 250 מליון מהחברות רק כדי לרשום אותם ולהשגיח על הרשומון- במקום שתסתפק בפקידה- שתעשה את העבודה..בלי לגבות כל כך הרבה כסף..על כלום....כאמור-לעיל-- רק לרשום..ולמחוק..! לדוגמא- כל פקידה ב´טיפת חלב´ עושה את זה ברישום תינוקות וילדים שגדלו..ויצאו מהרשומון--בתחנות ´אם וילד´.! 250אז מליון...רק כדי לרשום ולמחוק חברות..? ואיך יודעים--? מנהל חברה אחת אמר שכ...ל החברות משלמות אותו דבר..! בס"ה-- 250 מליון שקלים.

למעלה