והשיר הוא....

איתמר2002

New member
והשיר הוא....../images/Emo42.gif

בואו ונדליק ביחד נר! וואו איזה שם קליט לשיר באירוויזיון.מעניין איך זה יכתב בכתוביות: Bo-ou veNadlik Yahad Ner צביקה פיק ויואב גינאי כתבו. דרך אגב,אם אתם שואלים אותי: ישראל השנה מקום 2 באירוויזיון אחרי גרמניה.כמו לפני 20 שנה בדיוק. חבר שלי מגרמניה שמע את כל השירים השנה בקדם שלהם והוא בטוח,כמו שהוא לא היה מעולם,שהשיר של קורינה מיי (העיוורת שזכתה שם בקדם 99 ונפסלה וניסתה שוב ב-2000) יזכה בקדם וגם באירוויזיון.

KM-AIR

New member
לא יותר פשוט...

light a candle? מזכיר את יוון שנה שעברה: בית ביוונית ופזמון באנגלית

טליה ג

New member
נקווה שההצלחה תהיה כמו של יוון

המנגינה בטח לא רעה ואם שרית תמתן קצת את הסלסולים שלה יש לנו סיכוי סביר. אבל אם ההופעה תהיה שוב בסגנון "חי", "אין דבר", "הורה", "אמן", "כאן" וכו´- זה לא בדיוק יתרום להצלחה של השיר. לאירופאים כבר נמאס מהופעות בסגנון הזה. רק שלא יתעקשו להופיע עם נרות ברקע כמו ליאורה

אהוד_

New member
למרות שלא שמעתי את השיר...

הייתי רוצה לראות אותה עולה על הבמה בעצמה, כי יש לה בטחון, היא בטח לא צרכיה מלווים אבל עם זאת, אולי צריך עוד שני מלוות עם קול גדול כמו שיש לה, ככה בצד שאף אחד לא ישים לב ממש בטלוויזיה. אני אהיה מסופק אם זה תהיה בלדה בסגנון "כשהלב בוכה", היום הורדתי אותו והקשבתי לו פעם ראשונה, תתארו לכם שבחי היא פשוט עוד יותר טובה. עוד משהו שאני שמח איתו זה שהם לא בחרו את השירים הקצביים, אני חושב שהם לקחו טקטיקה טובה בזה שהם חשבו שרוב רובם של השירים יהיו פופים קצביים, ואז תעמוד בלדה מרכזית ישכולה לגנוב את ההצגה. תראו מה מלטה ב 1998 כמעט עשתה (גם הייתה שיר מספר 10), וזאת הייתה בלדה פשוטה, או אפילו צרפת 2001, זה נשמע כמו הבלדה המרכזית היחידה...צרפת 2001 שיר מהמם, אבל אין בו מספיק עוצמה כדי לזכות באירוויזיון. ככה שרית צריכה לעלות על הבמה ולתת מעצמה כמו שהיא יודעת, השיר לדעתי צריך להיות יותר מחצי באנגלית, האמנם?!!?.......אני רוצה לשמוע את השיר!

למעלה