והשבוע לכבוד פורים
שיר על הכוונת

והשבוע לכבוד פורים ../images/Emo148.gifשיר על הכוונת../images/Emo148.gif

השיר שימו לב בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...) בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא משפט אהוב בשיר... תחושה שהשיר מעביר... דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. השיר מזכיר לי _____ . תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!)

שימו לב, שימו לב.

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...) אין לי חמשת מועדפים. אבל מתה עליו. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא. משפט אהוב בשיר... זו שאלה טיפשית לגבי השיר הזה, משום שכולו מכוון לסוף ספציפי אחד. תחושה שהשיר מעביר... מרמור, חוסר תקווה. כעס מסויים על העולם. דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. ההופעה הראשונה ששמעתי אותו. מאז אני מקנאה בכל מי ששומע אותו פעם ראשונה, אין על הכיף הזה. השיר מזכיר לי תקופות. תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!) שוב אין לי כח, סורי..

ליאןןן

New member
ט-ט-ט-טם חייכנית ומפוייסת.

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...) לא ממש.. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא משפט אהוב בשיר...אי אפשר. תחושה שהשיר מעביר...מרמור ציני שכזה.. דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. השיר מזכיר לי הפעם הראשונה ששמעתי אותו. התקופה שלפני הגיוס. תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!)

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifלא לוקחת ללב...

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...) אוהבת את השיר, אין לי רשימות בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא משפט אהוב בשיר... טה טה טה טם תחושה שהשיר מעביר... מין-ויתור כזה, כעס, בעיקר מירמור דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. פעם ראשונה ששמעתי אותה, זה התחיל
ונגמר
השיר מזכיר לי העמדת פנים, ציניות, אבל הוא בעיקר משעשע אותי תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!)

Cry Baby21

New member
way down where I can be free

השיר שימו לב
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...)
אין חמש
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
לא
משפט אהוב בשיר...
מה שענבר אמרה . המשפט האחרון
תחושה שהשיר מעביר...ציניות. אבל הוא גם כיפי כזה מצחיק אותי ברובו כמו לעורך התכנית |באגדבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן. הוא התנגן . הופעה של שילה זה דבר טוב .
השיר מזכיר לי .את הסיפורים של שילה בהופעות

וקמה מוקדם.. לא עצבנית ולא כועסת.

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא (אפשר לספר גם למה...)
לא. בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
לא. משפט אהוב בשיר...
כה פתורה ומוארת בגירסתי המנוטרלת. תחושה שהשיר מעביר...
מעלה חיוך על הפנים. דבר טוב שקרה בזמן שהשיר התנגן.
שילה בתמונע. מספיק טוב? השיר מזכיר לי
__ את הבית הריק של ענבר בחופש האחרון ___ . תמונה שקשורה לשיר, מבחינתי. (רצוי!)
אין הפעם. יאללה B!

היה הצילצול שלי ../images/Emo13.gif

עד שאיבדתי את הפלאפון. זה גאוני בתור צילצול, הפלאפון שלך מבקש תשומת לב!

למעלה