והשאלה..

ותשחק

New member
והשאלה..

מאז הגירושים, דווקא ט"ו בשבט מתפספס לי.. הוא מגיע בסתם יום של חול, ואיכשהוא כל שנה אני לא מצליחה לארגן ארוחה חגיגית, כפי שתמיד נהגתי, במיוחד שזה בערב, וכבר לפני שינה.. וזה מאוד חסר לי.. האם יש לכם רעיונות לחגוג את ט"ו בשבט ב'סתם יום של חול בצבע ירוק..' (או שגם את המילים של השיר המפורסם בלבלתי..)? אשמח לכל רעיון..

ותשחק

New member
אפילו שינית..

את האייקון של הכלנית למטה.. איזה דנדש חביב..

סתם יום של חול

גידי גוב מילים: יוסי גמזו לחן: שמעון ישראלי סתם יום של חול עם בוקר כחול, בלי חג ומחול, בלי חצוצרות ותוף. כלום לא קרה, אבל נערה חייכה, בעברה פרח לקטוף שם, על החוף יום רגיל, עם אור וגיל פשוטים כפת של לחם, יום נשוק בסאון השוק וגעש המדרכת, יום גבוה ונישא עד גגות חבלי כביסה ומחספס כאספלט שבכבישים. אך מוזר איך יום כזה מתפעם לו בחזה ומתנוצץ בעיני האנשים. סתם יום של חול עם בוקר כחול, בלי חג ומחול, יום בין ימים שווים. אור לא גבר, אבל בפרבר עבר הדוור עם מכתבים לאוהבים. יום עמל מרציף נמל עד ארובות חרושת, יום בהיר מקצות העיר ועד מכרות נחושת, יום של אושר עד דמעות על לחי האמהות המפזמות בגנים שירי חיבה. כי עדיין קיימים בעולם הזה ימים שצוחקים בם, פשוט ללא סיבה.

דנדש10

New member
אולי נארגן

איזו מסיבת ט"ו בשבט? מה דעתכם

ותשחק

New member
../images/Emo143.gif מקסים..

וגם ענה לשאלה שלי. תודה מתוקה
הפתעת אותי

דנדש10

New member
שבלולה וותשחק

לא הבנתי כלום מהדו שיח ביניכם. מי מתנדבת להסביר לי?

ותשחק

New member
תסתכל על..

השאלה, והתשובה החכמה בדברי השיר. בכל מקרה, אשמח לעוד תשובות.

פשושית37

New member
אני

עורכת שולחן עם פירות החג משתדלת לאסוף גם את אלו שמחוץ לבית כבר לא תמיד זה אכן מסתדר אך בכל זאת השולחן הערוך מזכיר לילדים שהיום טו בשבט בהתחלה זה היה קשה סתם כך עם כל החגים קשה וכואב,אך היום ב"ה הרבה יותר טוב מקוה שעזרתי ותשחק

touti

New member
ותשחק:)

את לא חייבת בערב טו בשבט לערוך סעודה, את יכולה גם ביום טוב בשבט בצהריים או אחה"צ. ואל תשכחי את מסיבות הילדים בגן או בביה"ס זה גם מכניס לאווירה:)

אצלי כרגיל - הגננת החביבה שלנו

דאגה לארגן לנו מסיבת ט"ו בשבט יום שני בערב. הלוווווווווווווווווווווו היא לא מבינה שאנו רוצים לחגוג עם המשפחה המורחבת. איזה באסה איתה לא חסרים ימים, ראשון או שלישי למה דווקא לעשות מסיבת ט"ו בשבט בגן בערב החג??????????
השקדיה פורחת ושמש לה זורחת...

תרשי לי להשלים -

השקדיה פורחת ושמש פז זורחת והגננות הופכות להיות קוץ בתח...

למעלה