והשאלה הגדולה

Gods Wave

New member
והשאלה הגדולה

או אחת מהן לפחות... מה אלה מרגישה? רפי שבר לי את הלב היום, כמה שהבנתי אותו...אומר לאלה שטוב לו עם עדיה ואז אומר לעדיה שהוא לא אוהב אותה. שהוא אוהב אישה אחרת. אלה. והיא מסכימה לקחת חזרה את הטטריס, והתמונה, ומבינה אותו, ומתנצלת, מסכימה לשמור עליו לפחות ברמה של נוסטלגיה... מבולגן. אולי עוד אשוב לכתוב על הפרק של היום... מה אתם מרגישים?

zoeid

New member
רפי,

ליבי נשבר עבור עדיה שצריכה לעבור את ההתרסקות הזו, אישה דתייה פותחת את חייה ליבה ומסורתיה, לטובת גבר חילוני , נותנת לו להכנס אל תוכה עד הסוף ולהסעיר אותה- היא מתאהבת. רפי מגיע אליה, אומר לה שהוא לא אוהב. כאב. מילא זה, אבל אמר בפניה שאוהב אישה אחרת. עכשיו הלב בכלל שבור לרסיסים, איזו מכה, איייה. אבל זה רפי שלנו, כנה ומולבל. שום דבר לא בכוונה. אלה אוהבת, בטח שאלה אוהבת, הייתי בטוחה עד עכשיו שהם לא יחזרו להיות יחד, אבל לפי אירוע הפרק, והפרומו לקראת שבוע הבא, נראה שיהיו תפניות חדות. חבל, אני תמיד אמרתי שהם עדיפים לחוד.

תלתלית

New member
אלה אוהבת את רפי

אחרת אלון לא היה מעצבן אותה כל כך. היא פשוט כל כך מתרגזת ממנו. ובצדק. הוא מנג'ס.

Danihell1

New member
זה לא נראה לי קשור לרפי

פשוט אלון מעצבן בטירוף. ורפי... הוא מוותר על עדיה ככה :( לטובת אלה שלא שמה עליו.. אני לא רוצה שאלה ורפי יחזרו. היא רעה, תמיד הייתה רעה אל רפי.

תלתלית

New member
הוא גם לא היה מי יודע מה אליה

בכל התקופות. הם מתאימים כי הם מצליחים לסלוח זה לזה על עצמם.

Gods Wave

New member
אבל אחרי כן

היתה לה את השיחה עם רפי, באוטו... שנראה שאין לה שום כוונה לחזור אליו...

Gods Wave

New member
כשהם ביחד

כואב הלב, הריבים, אי ההבנות... אבל כשהם לחוד, לפחות אני, רוצה אותם ביחד. טוב נו, ככה זה... אפעם לא טוב מה שיש. עדיה, היא באמת עברה התרסקות טואטלית... דווקא מעניין היה לראות אותה, את ההתמודדות שלה, למרות שהיא לא מהדמויות הראשיות. גם קצת מציק ישעל נעלמה לה... אמנם נסעה לח"ול עם בעלה... אבל אני מאוד מקווה שהם יתנו תשובה לגבי מה שקורה איתה.

qt1

New member
תסתכלו עליהם ותראו אותנו...

כבר שלושה פרקים שאני מסתכלת עליהם ורואה אותנו יותר מהרגיל, וגליה כאן בשאלה הזו שלך על אלה, אני רואה את הזוגות שמסביבי את השכנה שלי, את החברה שמתקשרת , את זו ששולחת דוא"ל ומספרת...אותי? וכבר שלושה פרקים שזה לא עושה לי טוב. והשאלה הגדולה מכולן את כותבת היא מה אלה מרגישה, למה דווקא אלה? לאורך כל הסדרה אני לא מוצאת שום נקודת הזדהות עם אלה, ניסיתי... לא מצאתי כלום. אבל אם אני חייבת להבין מה היא מרגישה , ולו רק מהסיבה שגליה מבקשת כל כך יפה
אז לדעתי אלה מרגישה חרא, אלה חיה עם גבר שאוהב אותה ,אלה זרקה גבר שאוהב אותה ואלה אלה... תגידו לי מה קורה לה כמו בשיר של דפנה ארמוני, מתוסבכת לגמרי, זה שהלך צריך להיות בסביבה אחרת היא מרגישה דחויה, זה שנמצא צריך להתרחק אחרת היא מרגישה שנדבקים לעורק הראשי שלה ואין לה אוויר, אני לא זוכרת אם אלה הלכה לטיפול נפשי באיזשהו שלב של הסדרה או לטיפול זוגי, אני הייתי ממליצה לה ללכת לטיפול זוגי עם אלון לפני שהיא נותנת לו את השפיץ, אבל אני מניחה שהתסריטאים כבר דאגו להעיף אותו אז אין מצב, אבל בחיים זה מה שהייתי מציעה לה לעשות אם היא היתה שואלת אותי, כי בשורה התחתונה הבחורה אומללה וחבל,באומללות שלה היא מאמללת גם את אלון וגם את רפי. התעללות נפשית הדדית נוראית. אם רפי ואלה יחזרו, אני ארגיש רע, אבל אני אתגבר. אני גם אראה בזה פאק של התסריטאים.

Gods Wave

New member
אלה

קודם כל, התכוונתי לשאול מה היא מרגישה לגבי רפי. (מכיוון שאנחנו יודעים בדיוק מה הוא מרגיש כלפיה). שנית כל, שאלתי לגביה משום שלגבי שאר הדמויות אני פחות או יותר יודעת מה הן מרגישות, מה הן רוצות... דווקא אני מצאתי את עצמי מזדהה עם אלה הרבה, לצערי.

qt1

New member
אני חושבת שאלה רוצה את מה שאין

אם אין אלון- היא רוצה את אלון , ואם אין רפי, היא רוצה את רפי. אם יש ילדה אחת , היא רוצה עוד ילד ,אבל שיהיה בן! אלה רוצה את מה שאין וכשהיא מקבלת את מה שאין היא רוצה את מה שהיה. מה היא מרגישה לגבי רפי? את רפי היה לה , ואז היא קיבלה את מה שהיא רצתה=אלון, אח"כ היא רצתה את רפי, אבל רפי לא חזר אליה כי אלון עבר לגור אצלה והוא לא עבר כדי ללכת ונוצר קשר רציני אבל רפי שם ברקע כל הזמן, במחשב על המקרר וכו'. ובאיזשהו שלב הקשר עם אלון ממלא אצל אלה מקום שאין לה צורך בו,אני חושבת שאלה מרגישה שהיא שרפה את הקשר של החיים שלה והיא לא תסלח לעצמה על שהעזיבה את רפי-אגב, זו דוגמא לקשר שהיה בו פוטנציאל נהדר עם קצת עזרה של מטפל זוגי-אפילו הרבה עזרה, אבל הם פשוט לא הלכו... מצד שני היא לא יכולה לחיות איתו, היא יכולה כמה חודשים אולי שנה אח"כ זה טרור בבית,אלון זה משהו שאין לה צורך בו, הוא בייביסיטר,היא "אוהבת אותך" אני לא חושבת שאלה אוהבת את אלון, אני לא חושבת שאלה אוהבת את רפי, אני חושבת שאלה מרגישה פספוס ושהיא מאוד מבולבלת. את באמת מזדהה איתה? מאוד מעניין...אם תרצי לשתף את כבר יודעת... בכייף. לל"ט היה לי יום של בשורות קשות, מקווה להתעורר ליום טוב יותר. באהבה

Gods Wave

New member
בשורות קשות..?

את אומרת שאלה לא אוהבת לא את אלון ולא את רפי.... לפי דעתי היא אוהבת את שניהם, בדרכים אחרות. אמנם אלון עולה לה על העצבים, אבל אני כן חושבת שאיפשהו, איכשהו, היא כן אוהבת אותו. ולגבי הבלבול - אין שום ספק. כן, מזדהה עם אלה, לפעמים. לפעמים אני גם ממש לא מבינה אותה... אני חושבת שמה שאני הכי מזדהה איתו אצלה זה חוסר היכולת לביחד, אני חושבת... בגלל זה גם כתבתי שלצערי אני מזדהה איתה.

qt1

New member
קראתי...

אני מנסה להבין איך בגיל 17 את מתמודדת עם חוסר יכולת של ביחד, ביחד של מגורים? או ביחד של חבר? מה לא מסתדר לי? מקווה שאני לא מחטטת... לא זו הכוונה ואת כמובן כמובן לא חייבת להגיב לשאלה, מה שבכייף שלך גליה. אולי לא הבנתי משהו.

Gods Wave

New member
זה בסדר : )

מממ אולי אני מדברת יותר על חוסר תקווה ליכולת של ביחד (הסתבך המשפט)... וגם הרגשה כזו, מבפנים, שמשהו לא מאפשר את זה. ואולי זה מוקדם, בגיל 17 לאבד את התקווה לזה... לא יודעת איך ולמה זה קרה.

qt1

New member
כן אה?../images/Emo103.gif

טוב שלגברים תמיד טוב

למעלה