והרי תזכורת!!!!

והרי תזכורת!!!!

לא לשכוח להזיז את השעון אחורנית. (היום נהיה כולנו שעונים תורכים)

גיוRא

New member
הזכרת אז גם תסבירי.....לי..

אם אני יושב ומקליד... אורנית זה כאילו לכיון המרפק?

יא מקלקל פאנץ ליין שכמוך../images/Emo6.gif

נעשה עסק, כשתגדל אסביר הכללללללללללללללללל טוב???????????????????

חתולון*

New member
קרן אור

אצלנו הטקס מתחיל אחרי הצהריים לוקח את כל השעונים, ומכוון בין הערביים מעדיף לראות כבר בחמש את התוצאה ומסתכל בשעונים, כל רגע בהנאה ובבוקר כשכולם מתעורים מהשינה יש עוד שעה תמימה, לשמוע את "משינה" לילה טוב חתולון

חתולון*

New member
קרן אור

אצלנו הטקס מתחיל אחרי הצהריים לוקח את כל השעונים, ומכוון בין הערביים מעדיף לראות כבר בחמש את התוצאה ומסתכל בשעונים, כל רגע בהנאה ובבוקר כשכולם מתעורים מהשינה יש עוד שעה תמימה, לשמוע את "משינה" לילה טוב חתולון

חתולון*

New member
מיכל31

תהבני לך ביום החופשי אני חייב לחזור לעבודה וסתם....... משתמש בשרשור הזה יום נעים וחופשה נפלאה הלואי עלי חתולון

מיכל31

New member
אני בחופש???????. התבלבלת

זו קרן אור לי, אני למרות שאולי לא נראה עובדת קשה ואפילו מאוד מאוד . לא ענית , שוטר תנועה אתה?

חתולון*

New member
מיכל

באחד השרשורים ראית איזכור לחופשה, או שמא הכוונה הייתה "מה הייתי עושה בחופשה"? "שוטר תנועה" זה כמו במצרים, או בירדן כשהשוטר באמצע הצומת, מזיע, עם ממחטה (מטפחת אף) על הצווארון כדי שלא יתלכלך..... וכו´ היום, המשטרה היא אחרת יש רכב חדש, מזגן\ הפסקת קפה, לפ-טופ וחברים/חברות באינטרנט. אביא בקרוב סיפורים שפירסמתי כאן, לכל החדשים ובשביך מיכל31 אכן, התבלבלתי, אולי קרן אור בחופשה היום? ח ח תו לו ן מא א ש ש ק לון

מיכל31

New member
בקיצר שוטר תנועה אתה

תן שם מלא ופרטים חחחחח ולאיזה תחנה אתה שייך, איך אני נהנית כשעוצר אותי שוטר תנועה על עבירות למינהן להגיד אה אתה מכיר את... ואז מוותרים לי. עבודה נעימה חתולי.

חתולון*

New member
דקה לפני שאני זז

גם אני בבגדי אזרח, לא משתמש "בזכות" שלי כשוטר. תגידי להם שאת מכירה את חתולון נוהג בניידת מ- 11984 על הגג רשום 984 הקנס לדעתי יוכפל חחחחחחחחחחח אם יש לך בעיות תנועה או בעיות "מוטוריות" תפני אליי... יום נעים והכי חשוב..... לנהוג בזהירות, לא חשובה המהירות חשוב להגיע בסוף הדרך/היום ליעד בשלום חתולון סוגר ונוסע

מיכל31

New member
רשמתי ואתה צודק

אבל אני אוהבת לנסוע מהר, אחד מעוונותיי הרבים.

חתולון*

New member
מיכלי

גם אני נוסע מהר במכוניתי הפרטית אבל,,,,,, אני מכיר את המקומות שבהן מותקנת מצלמה ואין לי שום גלאי ראדאר... המלצה שלי,,, סעי מהר ובזהירות שובי הבייתה בשלום חתולון

מיכל31

New member
אני בחופש???????. התבלבלת

זו קרן אור לי, אני למרות שאולי לא נראה עובדת קשה ואפילו מאוד מאוד . לא ענית , שוטר תנועה אתה?

חתולון*

New member
טוב.... למה כל הודעה פעמיים

זו הנמרצות או חוסר הסבלנות חחחחחחחחחחח חייב לחזור לניידת, ב-10 אני חייב לאסוף את בן זוגי לסיור של היום חתולון

למעלה