והרי משהו חדש

והרי משהו חדש

חברים, בשורה לי אליכם! יום השנה ה-7 לא ייתקיים באנדרטת הנח"ל כפי שחשבנו בתחילה אלא...באמפי קיסריה. כן כן, חוזרים לקסריה. חוץ מזה אזרוק לכם רק קצה קוצו של רשימת אומנים שכבר אישרו....דיויד ברוזה עם להקת מיומנה, ארכדי דוכין, אהוד בנאי, להקת בית הבובות! ועוד!!!! לא לקפוץ, רק לחכות בסבלנות............ שירז

אני נגד

זה מאבד מהשנטיות שיש כשכולם יחד על כר הדשא. ולא יושבים באיזה אמפי גדול ומגודל ומגודר. טוב אז השנה אני לא הולך. תהנו לכם.

mishmaroti

New member
יתרונות וחסרונות

יתרונות : יותר קהל,פחות הוצאות,מחירים יותר זולים,חברי משמרות [רובם] לא יסבלו,והישוב ימשיך בנמנומו. לשנה הבאה אפשר כבר לחשוב אל משהו יותר צנוע "ומאירי" חסרון:פחות אווירת שאננטי "על הדשא" ואי אפשר לקפוץ הביתה לקפה ודברים טובים. מצד שני סאונד מצוייןואפשר לראות מכל מקום שיהיה לנו יום טוב ובכלל טוב מטוב מאד. יישר כח שירז

כמה מקומות מכיל האמפי

הזה? הבטוח אתה שיותר מהארבעת אלפים במשמרות? ב. כמעט בטוח שזה לא יהיה פחות ממאה חמישים ש"ח כרטיס.

3900

ויהיו מחירים שונים לפי מיקום. המחיר שציינת יהיה באזור שממש מול הבמה. כל השאר בפחות. צפויות הרבה הנחות אז לא להתבאס כבר עכשיו ולהחליט שאנחנו עושקים את הציבור. מחיר הופעה של שלום ושלמה באמפי עולה 250!!! וכן, אני משווה!

mishmaroti

New member
../images/Emo6.gifאז הגזמתי קצת...

ובקשר למחירים תסמכו על שירז .המחיר שציינת הוא המינימום להופעות של אמני חו"ל ולכן סבור אני שחוץ מהמקומות עם הכסאות לשאר המקומות יהיה מחיר עממי.זאת הסיבה העיקרית לבחירת האמפי!שירז תקני אותי אם אני טועה. חברים יהיה טוב לשמור על מצב רוח ואופטימיות!מוכרחים להיות שמח!!!!!!!!!!! מזל שיצאת עם הכלב.......

בתור חיילת...

ישנו תאריך מדוייק של הארוע? צריך לתכנן את היציאה הביתה על פי התאריך...

AVI82

New member
מצלצל המוני ונוצץ מדי,

עושה לי קונוטציה לשרית חדד ודומיה.

N a V e

New member
בשורה התחתונה

אני חושב שהמיקום הטוב ביותר הוא קיבוץ משמרות. אני חושב שערב אחד בשנה עבור אחד מיקירי הקיבוץ הזה,לא יגרום לסבל רב לכל תושביו.בסך הכל מדובר על מטרה חשובה והאנשים שבאים,רובם ככולם לא מהסוג היוצר המוניות ובלאגן מסביב. בכל אופן,לצערי,התאריך הוא מהבעיתיים שיש עבורי כחייל.כמובן שעוד אנסה למצות את מירב האפשרויות כדי להגיע אבל אני בספק.. נקווה שיהיה מוצלח,מכל מקרה.

mishmaroti

New member
ולכן

משמרות ותושביה,הנמצאים כרגע בבלגן קיומי לא קטן,זקוקים לפסק זמן,או למכה ידידותית,בכדי לעשות חושבים חיובי על הנושא.בכל מקרה,נושא עלויות האבטחה [לשמור עליכם חברים]הגבוהות פי כמה במשמרות מאשר בקיסריה היה גורם די מכריע בשיקולים.קבלו זאת בהבנה. ויהיה לנו רק טוב מטוב טוב מאד

למעלה