והרי כתב ידי...

shonshon5

New member
נועה, נועה, סוף! ../images/Emo61.gif

"...לאחר זמן כה רב של דממת אלחוט, פרצה הקריאה הזו ב"מבצעית" ובשניות הראשונות נדמה היה שכל הכח בהלם" מתוך "פזית הקרפדה הצנחנית" ספר חובה על הימים שלפני מלחמת ששת הימים. ולעניין כתב היד, אין לי שום מושג מה הוא אומר בהיבט הגרפולוגי, אבל אינטואיטיבית אני חושב שהוא מעיד על טעם אסטטי מעולה, אינטליגנציה טבעית, אינטגריטי, בקורת עצמית, תבונה ושיקול דעת. וזה די מוצלח בתור מי שנולדה בשדה, לא? אבי

חחחחחח shonshon5

"ואף על פי כן נוע תנוע...." וחוץ מזה...חן חן ...(לאן סיכמנו לשלוח את הצ´ק?....) אנשושים....אני במתח...תנו יחס

d@r121

New member
אהלן נועה, הנה הניתוח ../images/Emo13.gif

דבר ראשון איני גרפולוג מקצועי רק חובב ואשמח לקבל פידבק על הניתוח דבר שני הכתב שלך הוא אסטטי ונעים מאוד לקריאה נורא נהנתי לקרוא אותו והרי הניתוח: אז את בעלת שיקול דעת וחוש פרופורציה את עניינית הגיונית בהירת חשיבה בעלת כושר סקירה,כושר ריכוז, כושר שיפוט, כושר ארגון וכושר ניהול (אני לא בכזה כושר כמוך
) יש לך חשיבה אנליטית ואת אוביקטיבית שאלה
האם החתימה שחתמת עליה היא חתימתך הרגילה או שחתמת רק לכבודנו
ד
ר-117

יא....איזה פורום נחמד...

אומרים פה רק דברים טובים... כן, זו חתימתי הרגילה ...(כמו שביקשה המנהלת...אני ממושמעת, לא רואים בכתב?...) המממ...למרות הכישורים -ודי דייקת-אני עדיין מחפשת דרכי בחיים. יש משהו להציע? מודה מאד על שהקדשת מזמנך למעני

Druyanizem

New member
יש לך כתב נחמד כזה

את נראת אישה נחמדה. אין לי מושג מה עוד כי אני ממש לא מבין בזה...

מתייחסים

ומאחלים לך הצלחה, שהרי את גם מוכשרת וגם עצמאית ויעילה בהגשמה, זקוקה לעבודה מאתגרת מחשבתית ואופציות התפתחות וחידוש, משהו שיש בו מקום ליוזמה, ביטוי עצמי והשפעה על תהליכים. נכונה לקחת אחריות בנאי שיש יחס הערכה וכבוד למה שאת. נאבקת באומץ על דעותיך וגם נגד הזרם. מה עוד ? מתארגנת היטב תחת ולקראת לחצים. אז ב ה צ ל ח ה.

אהלן נועה ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה. רוצה ../images/Emo28.gif

סתם, אני בשלב ההתלהבות מהאייקונים החדשים......
. אכן כתב ידך מקסים ביותר. קשה לראות את הלחץ ואני מנסה לנחש אם הוא חזק או חלש. כי אם הוא חלש אז יש משהו של חולשה בכתב באופן כללי ואני תוהה אם זה ענין של בריאות או של מצב קבוע של מן נרפות שכזאת. מה שהופך אותך לאדם מאוד נעים באמת אבל אולי קצת פחות מדי עומד על שלו ומגן על עצמו כשצריך. חוצמיזה אני דואגת שמרוב שאת מקסימה וייצוגית את שוכחת להקשיב לעצמך. כל השאר דברים טובים: אינטלגנטית, מוכשרת, מקסימה, יצירתית, רגישה, מודעת, כל הדברים הטובים. בקיצור, לא סתם קיבלת פה פידבק שכזה
.

הדוב

New member
אם היתה לי בת הייתי קורא לה נועה

ולפעמים היא גם היתה עונה לי... ככה זה עם ילדים, מגדלים אותם, משקיעים בהם ובסוף הם עושים טובה שהם עונים לך. שלא לדבר על לסדר את החדר שלהם או לפנות את הצלחת שלהם מהשולחן. ושלא ישמיצו שאני סתם מגניב הודעות שלא קשורות לגרפולוגיה ו/או שבטעות תחשבי שרק דברים טובים כותבים כאן אז הינה מעט דברים שקפצו לי מהכתב. הדבר הראשון ש"קפץ" לי זה השורות הכל כך מרוחקות שלך. כאילו את צריכה מרחב מחיה, שלא יעמדו קרוב מידי אלייך. שלא ינשפו קרוב לאוזן שלך. מין ריחוק כזה. או ביישנות מסויימת, או שניהם. (למרות שלקראת סוף הדף הרווחים קצת מצטמצמים ואולי מרמזים שלוקח לך זמן ליצור קשר או להתקרב אבל בסוף זה קורה). לי זה ניראה אבל יותר כמשהו שקשור למרווח נשימה שאת צריכה. שיעזבו אותך בשקט. את ניראת לי טיפוס נורא מנומס כזה. נכנסת בשקט, בעדינות לא מתפרצת לדיברי החברים
נוטה להבליג ולקבל דברים גם שלא ממש ניראים לך והעיקר לא ליצור מהומה או מריבה. חשוב לך לשהכל יזרום על מי מנוחות. שקט ושלווה. בקשר לצומת דרכים בקריירה, לי זה ניראה יותר כצומת דרכים בחיים בכלל שנוח לך להגדיר (לנו ואולי גם לך) כצומת דרכים בקריירה. בקיצור, גיל 35 גיל מסוכן. לבת שלך קוראים נועה? ואיפה הכיבוד פה בכלל? ככה מקבלים אורח כאן? (מיכל, אותך למועצת הפולניות)!

כנראה שנועה לא סתם זכתה ש../images/Emo85.gif בא

להגיד לה משהו
אהלן לך וסהלן גם כן, מה קולה
שנים שלא וגו´
למעשה, אתה מככב רק בפינות הנוסטלגיה שלנו

וואו.....אתם טובים...

אמרתם הרבה דברים חשובים....לכאורה סותרים...אבל בעצם לא. אני אגיב על זה מחר. צריכה לישון על זה קצת. לילה טוב ותודה

ועוד דבר...

התרשמתי שיהיה לי מענין לראות גם ניתוח של ז´אן. מקווה שיופיע ויאיר את עיניי... לילה קסם לכולם

jean

New member
שלום נועה, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
כתב היד שלך, בריא יפה, אינטליגנטי יציב על השורה, מאוד מאוזן ומצביע על רמת אינטליגנציה גבוהה, יכולת חשיבה צלולה ובהירה. עם הנתונים האלה אני בטוח שתחומים רבים יתאימו לך. ניכר שאת מבקשת להתרחק מעט מהעבר, ולחפש אתגרים חדשים, כתב היד שלך די יציב, וממלא את הדף כך שנדמה שלא תהיה לך כל בעיה בעבודה מול ועם אנשים. מהמרחק בין השורות והמילים שהוא מרחק גדול יחסית, עולה שייתכן שאת חשה שאת מעט לבד במערכה הזאת, כלומר שאין לך מספיק תמיכה מהסביבה הקרובה, לפחות לא במידה שהיית מצפה לה. לזה אני תמיד מוסיף את דעתו של ידידי הפילוסוף (שכחתי איזה כרגע) "הברית מתכוונות לטוב כל עוד אינן אומרות דבר לפגם". ובקיצור, אני בטוח שכולם יתמכו בך לכל אורך הדרך, גם אם זה נראה לך שאתה תמיד היית לצידם ואינך מקבלת באותה הכמות את הפידבק. ובשורה התחתונה, מה יכול להתאים לך? אני חושב שפחות דברים שקשורים בהקשבה רצופה לאחרים, ויותר בדברים שדורשים ניתוח והבנה תוך כדי עבודת צוות. אני חושב שתהיי אשת צוות מוצלחת. אני מאחל לך בהצלחה במה שתבחרי.

רוצה להגיב

ראשית, תודה רבה לכולכם, גם על ההשקעה בענין שלי וגם על המילים החמות.
.(ובמיוחד לדרויניזם...העלת חיוך רחב על פני...) הדוב, קלעת בשתי התאוריות שלך...אני אכן זקוקה למרחב מחיה, לחברת אנשים במינונים שאני קובעת...שלא יהיה לי צפוף מדי. וגם התאוריה השניה נכונה, לוקח לי המון זמן ליצור קשר, אבל כשזה קורה, זה בדרך כלל לנצח...(דוקא הייתי שמחה לקצר את התהליך, כי נראה לי שאני מחמיצה הרבה בדרך, אבל זה כבר לפורום אחר...) אני לא כל כך מנומסת ועדינה הדוב...צדקה דליה כשאיבחנה שאני נאבקת באומץ על דעותי, מה שבנעוריי סיבך אותי בהרבה צרות...אבל עם השנים-וההתבגרות-למדתי איפה כדאי להשתמש בכל התחמושת ואיפה עדיף לשתוק. והאמת? רוב הזמן-חבל על הזמן...משלימה עם מה שרואה והולכת הלאה. כך שאולי לא מדובר כל כך בנימוס כמו באדישות? שלא הכל נוגע בי כמו בעבר?... מיכל, בדקתי את כתב היד המקורי ונראה לי שבאופן כללי אני מפעילה לחץ בכתיבה. אך אם יש חולשה בכתב,יתכן שהיא נובעת ממצב גופני זמני. אני בהריון(!) ומטופלת בילדים רכים, כך שאני בתשישות מתמדת... ויתכן שאת צודקת ומדובר בנירפות שמתבטאת בכך שעד היום העמדתי את צרכי המשפחה מעל צרכיי. מה שמחבר אותי לדברים של ז´אן על היותי "לבד במערכה". אבל יש לי בן זוג אוהב ותומך שמעודד אותי מאד להקדיש זמן להגשמת עצמי ככל שניתן ,וחלון ההזדמנויות לכך ייפתח בקרוב ולכן פניתי אליכם עכשיו... אגב, ז´אן, אני אמנם באה מהתחום הטיפולי אבל תמיד העדפתי, כפי שראית, לעבוד ברמה המערכתית ולא עבודה פרטנית, אחד על אחד. תפקידי אירגון וניהול הם תפקידים שאני נוגעת בהם הרבה, דור117 השאלה, מהו התחום המתאים לי ביותר, ועל כך עדיין לא קיבלתי תשובה. זהו. לבת שלי לא קוראים נועה-באמת שם מקסים-והדוב, אתה מוזמן לקפה ועוגיות צ´וקלד-צ´יפס טריות ופריכות
תודה ושבת שלום לכולכם!!!

d@r121

New member
נועה ../images/Emo36.gif ../images/Emo124.gif

טוב אני לא גרפולוג מקצועי (את מכירה את הנאום) אבל אזהרה
אני הולך לשאול שאלה שאני לא רוצה שעלבי ממנה ולפיכך אני לא קובע עובדה טוב אז השאלה היא האם את מנסה להתעלם ממשפחתך ? כאילו לגרום להם להעלם או שאת פשוט מתכשת אליהם האם זה כך? אני רואה את זה לפי החתימה שבה כתבת רק סמדר ותו לא ללא שם משפחה זה אומר על כך שאת לא מתעלמת ממשפחתך ובקשר למקצוע כמו כולם אני ממליץ על טיפול בילדים גננת או משהו כזה כי יש לך את כל התכונות (כושר ארגון אובייקטיבית) ד
ר-i´m a slav 4 u (בריטני ספירס 2001)

איך הגעת לזה?

הגזמת לגמרי...חחחחח למרות שפעם בכמה זמן הייתי שמחה אם המשפחה היתה נעלמת לכמה שעות (או ימים...) אבל שיחזרו, תמיד שיחזרו, הלא הם משוש חיי... לא ציינתי שם משפחה מהטעם המובן של שמירה על אנונימיות
ו.. .גננת? ממש לא אני. אבל תודה לך

d@r121

New member
שמח לשמוע

אבל זה מה שקורה שמעלימים משפחה ומצטער שהעלמתי לך את המשפחה בטרם את......

למעלה