והרי התוצאות:

the mnm factor

New member
והרי התוצאות:

לא מי יודע מה מפתיע... אולי חוץ מהמיקום של אבו וילן...

KaRnAf ReShAtOt

New member
כי יש דירוג, והוא הדירוג של מי קיבל

הכי הרבה קולות, אבל הוא לא הדרוג של הרשימה (שייבחר עוד שבועיים)

eviv

New member
תוצאות עם מספרים

שם קולות כהן רן 582 רז מוסי 525 גלאון זהבה 521 אורון חיים (ג'ומס) 504 גרינפילד צביה 442 גיל און אילן 438 פריג' עיסאוי 433 לסקי גבי 418 וילן אבשלום (אבו) 392 רוזין מיכל 371 אריאלי שאול 370 זכי אורי 331 עדן מיכל 321 וולפסון ויוי 288 דולב רחל 283 זועבי עבד אלהאדי 277 סולל יפעת 259 שאינסקיה אלה 259 חוסרי ריאד 240 ספורי ראדי 236 אורון איל 215 ברנבויים גריגורי 199 אייזנברג שאול 191 נעמה מחמוד 171 גלוזמן שלי 156 יחיא ג'מיל 127 עואד מוחמד 121

סלוניק

New member
לא הבנתי מה הרעיון בהצבעה.

זו לא הצבעה לרשימה אלא הצבעה לבחירת רשימה ממנה תסודר הרשימה. נשמע מיותר לגמריי, אפשר הסבר?

croovy

New member
../images/Emo107.gif לך ולשי

יש כל מיני שיטות בחירה, וכל אחת משיגה תוצאות קצת שונות. על ההבדלים ביניהם עומדת תורת המשחקים. ההתבעה הזאת בחרה 20 (או 21 בסופו של דבר) מתוך 27, שזה לא יעיל במיוחד, אבל זה מכיוון שלא היו מתמודדים. נניח ש-120 היו מתמודדים: אז אם היינו מתחילים ישר עם הבחירות השניות (לדרג אותם לפי חמישיות) אף אחד כמעט לא היה זוכה לרוב. למשל: מועמד 13 היה זוכה ל-50 קולות והוא יוכנס לחמישייה הראשונה. מועמד 35 זכה ל40 קולות ולא נכנס. מה יגיד לנו מועמד 35? אם לא היו אחריי עוד 85 מתמודדים, רוב האנשים שהצביעו להם היו מצביעים לי. למה? יש לי סקרים. אז לפי השיטה הזאת קודם עושים סינון ראשוני, ורק אז בוחרים חמישיות. אז שיטת הבחירות הזאת פותרת את הקושי הזה וקשיים נוספים. כל שיטת בחירות פותרת בעיות שונות, וזה תלוי באיזה סוג של רוב הוועידה רוצה שהמתמודדים יקבלו ובגורמים נוספים. אולי הגזמתי קצת בפירוט, אבל מילא.

סלוניק

New member
מתמטית זה נכון,

אבל בפועל הבחירות ממילא ייערכו על אותם עשרים מקומות גם ללא בחירות מקדימות. כלומר, המאבק יהיה על סידור הרשימה במקומות האלה, וכך גם תהיה ההצבעה. בכל מקרה אני חושב שאין טעם בבחירות כאלה כאשר יש רק 27 מתמודדים. זה הופך לביורוקרטיה מיותרת ובזבזנית.

למעלה