והרי התוצאות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טל אדלר

New member
והרי התוצאות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועדת הבחירות האלטרנטיבית שישבה ללא משוא פנים יחסי וללא אינטרסים אישיים בצורה יחסית, ספרה את קולות הבוחרים אמש. בקלפיות הנודדות נספרו סה"כ 353 פתקים, מתוכם 25 פתקים ללא שם של מפלגה רשומה בבחירות האלטרנטיביות. בהצבעת האינטרנט נספרו 215 קולות. סה"כ קולות כשרים: 543. להלן התוצאות לפי דירוג יורד: לחץ 66 מומ 43 פתק 41 ים 39 פיפ 36 יה 24 הוף 24 נער 21 צ'ה 20 חמס 20 גלה 17 נקי 17 שמש 15 אמן 14 אחר 12 א 11 מה 11 אשם 11 דן 10 גרל 9 דור 9 זום 7 חול 7 פגע 7 דוס 6 פה 6 חץ 6 ריל 4 שפח 4 לזוכים איחולנו, לזוכים פחות גם כן. בישיבה החלו לדון בעניין אחוזי חסימה, קואליציות, אופוזיציות, משכורות, התפטרויות, פיצויים, איומים, סמים, ספרות, קולנוע, תרבות, סקס ותנועות נוער. המסקנה הברורה ביותר שיצאה מהאירוע היא: "מהפכה בנחת" הוא סטיקר מצוין. הפיצו ברבים... שלכם ובשבילכם, טל אדלר, הפקיד הזוטר שעושה הכל למען העשייה. (אחזור מחופשת הסקי בעוד שבוע, עד אז מנטה תארח לכם חברה)

אליגטור

New member
כמה קולות שווה מנדט אחד?

יש אחוז חסימה? הסכמי עודפים? למה לא הורידו את הבחירות מהאינטרנט? האם 2 הקולות שהתווספו אחרי ספירת הקולות הרשמית ביום ה´ יחשבו? האם אפשר כבר להגיש מועמדות ליו"ר הכנסת האלטרנטיבית? האם מפלגת לחץ זה טוב ליהודים? האם ח"כים חדשים יכולים לקבל את ההילטונים? מי זה הנשיא האלטרנטיבי? האם הוא והפקיד הזוטר הם בעלי אותה זהות? אין סיבוב שני? כמה ח"כים יהיו בכנסת האלטרנטיבית? האם תהיה כנסת אלטרנטיבית? מה השעה? ולמה כלבים לא נובחים בירוק???

Mנטה

New member
שאלת שאלות מהותיות וחשובות

אולי יש לך גם הצעות לתשובות ? בקשר לנשיא, נאמר בערב ספירת הקולות משהו שאני אנסה כהרגלי לצטט מהזיכרון: משה קצב = מצב קשה. אם תשחק עם השם של הפקיד הזוטר מי יודע מה תגלה...

אליגטור

New member
אני טוב בלשאול...

בקשר לנשיא... שיחקתי שיחקתי אבל שם קשה מידיי שנוכל להפוך אותו למשהו אחר. וכשממש ניסיתי הגעתי למסקנה שזה פשוט בלתי אפשרי!!

Mנטה

New member
ממשלה אלטרנטיבית

נראה לי לפני שמקימים ממשלה כזאת או כנסת כזאת או אפילו מחליטים על אחוז חסימה ומספר מושבים. קודם כל צריך דחוף לשנות את השם של המוסדות האלו !...

אליגטור

New member
אמת ונקי

אבל בשביל זה אני צריך לאמץ את הראש והשאלתי את המכשיר לחבר שלי.

אליגטור

New member
אני לא אוהב לקנות בebay

קניתי שם פעם מכשיר להקמת גדרות מביצים נגד המנג'ורה והיא התפרקה תוף 8 ימים.

אליגטור

New member
המנג'ורה

כינוי ליצור תוקפני במיוחד שנכחד כבר מהעולם. מעין יתוש ענקי עם ארס של נחש שיש לו חולשה לביצים. הכינוי המקורי הוא באמהרית.

למעלה