והרי המועצה הבאה

שירי147

New member
והרי המועצה הבאה

מנדי-3 גולברי 2 מיקי 2 יחד בתנופה -2 קולמן 1 1-?

yonib1231

New member
אופטימיות זה בהחלט דבר טוב

שירי - לזכותך יאמר שאת בחורה אופטימית. לא חושב שמנדי יוכל לסחוף אחריו למעלה מ-2000 אנשים.
אני רק מזכיר לך שיש גם את הדתיים ואת ישי יצחקי. אולי הם לא נחשבים בעינייך, אבל הם עדיין מצביעים ובהחלט לא נראה אחרי ההתבטאויות של מנדי שהם ילכו איתו. עוד מעט גם תגידי שמנדי סוחף אחריו את היישוב כולו ובסיבוב הראשון הוא מנצח עם 70% תמיכה

Master Stav

New member
יפה לך ....בהחלט אופטימי

רחוק מאד מדעתי אבל וואלה ....
אופטימיות זה טוב

הרכב מועצה מעניין.. ש י ר י 147

מבחינת הרכב חברי המועצה יהיו שינויים בטבלה שלך, על אחת כמה וכמה באיש שיוביל את המועצה. שוב... לצערך במקרה דנן.

shavitmass

New member
שירי היקרה!

אני קורא את הפוסטים שלך וברור לי שמשעמם לך... הרכב הניחוש שלך, לגבי הרכב המועצה טוב כמו התחזית שאתמול (יום שלישי) יהיה גשם
(וואלה איזה שיזוף הרבצתי בגשם
). אולי גם את שכחת שיש עוד אוכלוסיות בישוב... חשובות מאד!!! שלהן תהינה נציגות ראויה וברוכה מאד מסביב לשולחן המועצה... אולי גם שכחת (אולי) שמצביעים בשני פתקים למועצה...(ואני מוכן להזכיר לך ,כי הבחירות יהיו בעוד כשלושה שבועות), תושבי הישוב יצביעו לרשימות בהתאם לטיב האנשים שבהן ובהתאם לאמונתם בנציגי הרשימה! בעיקר הם יצביעו לרשימות שבהן יהיו נציגיהם - נציגי הציבור!! לתפיסת עולמי(האישית), על מנת להיות נציג ציבור , צריך ראשית לעשות למען הציבור...!!! דבר שמסייע להכיר את המועמד, יכולותיו, מגבלותיו ועוד, וכמובן שרצוי לעשות זאת קצת יותר מחודשים לפני הבחירות (זה לא תחרות יופי, כוכב נולד או האח הגדול), זה המאבק שאנו התושבים מנהלים יום יום על איכות חיי ילדינו ,הורינו, איכות חיינו אנו, על הריאות הירוקות החינוך , התחבורה ,הניקיון, הבטחון האישי, הפנאי ועוד....זה נושא רציני שדורש אנשים רצינים!! אנשי עשיה למול חזון (חזון לא מספיק) חזון רק מתחרז עם ניסיון ...אבל בחיי היום יום בעל חזון צריך גם להיות בעל ניסיון!!! אחרת החזון יכול גם להתחרז עם בלון.... בבחירות הללו אנו נלחמים על הבית שלנו!! אנו הפעילים שפועלים בהתנדבות כל השנים ,נלחמים שמי שמסוגל וראוי, לנהל את המועצה שלנו,אכן ינהל אותה!! על מנת שילדינו ואנו נוכל לישון טוב בלילה, בחמש השנים הבאות (ולא רק שהוא ישן בלילה טוב כי שומרים לו על הבית!!). אני מקווה שהברתי את עמדתי. (אפרופו שעמום - אפשר לפתוח אחרי הבחירות חוג ברידג' לחידוד המחשבה ולהגברת האינטגרציה בישוב - אני מוכן לסייע! עד אז כנראה שלהפגת השעמום נמשיך לכתוב בפורום
) יום טוב, שביט (לשם השקיפות מס. 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן)

motisisr

New member
מה שהוא אמר....ובגדול

אבל שירי לא אשמה היא מקיאה את כל השטויות שהצוות חסר הניסיון של מנדי מאכיל אותה. אני רק חושב שעל מנת לחזק את הנציג שאתה חפץ שיהיה ראש המועצה עליך להצביע גם לסיעתו לחברות במועצה אני רוצה ראש מועצה עם קואליציה תומכת ולא לשחזר את המצב היום שבו מתנהל ראש מועצה ללא אף חבר מועצה שתומך בו.

shavitmass

New member
בוקר טוב קדימה-צורן ../images/Emo13.gif

אני מאמין....שראש רשימה ראוי, יציב רשימה ראויה! (כדאי באמת שכולם יבחנו את הנושא, גם כיום וגם מה היה בעבר לאור לקחי 5 השנים האחרונות). ולכן אני (באופן אישי) שמח להיות חלק מנבחרת (זו לא מילה גסה) של אנשים פעילים (אופק בראשות אבי קולמן), שהחליטו לקחת יוזמה ולעשות את השינוי שכולנו מעוניינים בו, אבל השינוי אותו אנו רוצים לעשות הינו המשך ישיר לפעילות שלנו למען תושבי הישוב (למעננו) במשך השנים האחרונות! יאלה לעבודה, יום נפלא שביט

שירי147

New member
תשובות לשביט ןלמוטי

אני לא מקיאה ולא משועממת ותיזהר שביט לא להישרף בשמש זה לא בריא ושהמח שלך לא יטחן מהחום זרקתי לכם רשימה וגירתי אותכם והוכחתם לכל בל דעת חכם שהינכם משוחדים ומובלים ללא שום חוט שידרה אחרת ההיתם מגיבים לדעתי ללא תקיפה בנוגע לשיעממום ואו כל עיסוק אחר שלי. שירי

shavitmass

New member
הסברים נוספים (קצר הפעם)

שירי יקירתי, הארותי והערותי הינן עיניניות (ומשוחדות אמרתי ולא הסתרתי) השתדלתי אף לנמק את התשובה , ואני מוכן גם להמשיך ולנמק עד שתשובתי תהיה ברורה (לכל בר דעת). אני עוסק בספקולציות מצחיקות לגבי מספר המנדטים של הסיעות אלא בעבודה קשה כל הזמן. אשמח לדעת מדוע את חושבת שזו תהיה החלוקה של המנדטים במועצה הבאה. יום נפלא שביט

Yaron neu

New member
שירי אני חושב שהגזמת.

ובגדול. מה זה הסגנון דיבור הזה? אם כבר מדברים על תקיפה, אני חושב שאין תוקפת גדולה יותר מאשר את ונסיוני אומר שמי שתוקף, בעצם מנסה להגן. על מה את מנסה להגן, שירי?

Yaron neu

New member
ואני חשבתי שהמעלות באוב נעלמו מהעולם.

את נשמעת בטוחה מאוד בעצמך*. תרשי לי לשאול - מאיפה לך הנתונים המעניינים הללו? *והדרך היחידה לפי מיטב ידעתי להיות בטוח במקרה הזה היא אינה חוקית.

למעלה