והרי החדשות!

baby-g

New member
והרי החדשות!

טוב הרבה זמן שלא נתנו כאן את כל הפרטים המעודכנים על מה שקורה איתנו 1.סינגל חדש-כל יום מחדש עם ירמי קפלן יצא ביום חמישי האחרון לתחנות הרדיו על דירוגים ופלייליסטים יהיו עידכונים בהמשך 2.לא ושוב לא ולמען הסר ספק עוד פעם לא לויד באנקס לא מופיע איתנו ביום רביעי לכל הקטנוניים שחוש ההומור שלהם בחופשת מחלה 3.קליפ חדש-אנחנו מקווים שבימים הקרובים לא תוכלו להוריד את העיניים ממסך הטלוויזיה אמנם באיחור קל (טוב נו לא ממש קל) יוצא הקליפ ללא יכול 4.מחר כן מחר בתוכנית של טל ברמן בערוץ 2 ניתן לנו הופעת אורח מכובדת ובעוד כשבועיים פלוס מינוס בתוכנית דואט ישראלי בערוץ 23(תוכנית טלוויזיה שמפגישה אמנים ותיקים ואמנים יחסית חדשים)הפעם אנחנו לא לבד אנחנו ביחד עם אריק סיני זמר ותיק שאני בטוח שההורים שלכם חולים עליו 5.ואיך אפשר בלי להזכיר על ההופעה טוב מה אפשר לומר שכבר לא נאמר פשוט תבואו וזהוווו עד כאן תם המבזק עידכונים חדשים מהשטח בהמשך

../images/Emo24.gifיאללה קליפ ../images/Emo70.gif

סוף סוף הקליפ יוצא..וגם הסינגל לרדיו!!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה

Segalovich

New member
כיף להתעדכן ../images/Emo13.gif

נשמח אם תעדכנו בתדירות יותר גבוהה. ובנוסף, תיתנו עוד מקורות שניתן להצביע עבורכם (שאני אוכל גם לעדכן בשרשורים שאפתח מדי פעם על זה) בהצלחה!

y a n i v 17

New member
ואם כבר תוצרת הארץ

היום סאב מתארח שם.. תודה לבחור שמעליי על העידכון:)

אוקיי,תודה אמיר,אני מעבירה ת'שידור

חזרה לאולפן....
ובקיצ... שיהיה המון המון המוןןןן ב..ה..צ..ל..ח..ה עם הסינגל <מכינה אצבעות להצבעות> דבר שני.. ההופעהההההההההההההההההההההההה, וכל מילה נוספת, מיותרת. וקליפ, שאתם בעצמכם ראיתם, בריאיון שצירפו לפה לפני כחודש לגבי צילום הקליפ.. גררררר מתה לראותותו כבר:) אוי אני גאהההההההההההההה ~לין~

למעלה