והרי החדשות

NooPooN

New member
והרי החדשות

שלום לכולם מה נשמע? אתמול הייתה לי ועדה רפואית חוזרת והעלו לי פרופיל ל-45 בנוסף קיבלתי צו גיוס ל-12 באוגוסט. אני רוצה להודות לכלם על התמיכה, תודה מכל הלב יונתן

qt1

New member
יונתן../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה חדשות נהדרות חמוד
איך המצברוח? אבל ת'אמת...? U כמה שאני שמחה בשבילך, אין לך מושג... הלוואי שהדברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר. חיבוק כזה ענק.................................

NooPooN

New member
תודה../images/Emo6.gif

תודה!! אני באמת שמח שאני יודע איפה אני עומד. אני מקווה להגיע רק למקום נחמד, כי לא קיבלתי מנילה וביום הגיוס יגידו לי לאן אני הולך. אני מרגיש כאילו איזה חתיכה שהיתה חסרה אצלי הושלמה. אני ממש מתרגש שזה סופוף קורה THANK YOU

ufo11

New member
שיהיה לך המון בהצלחה:) רק תדאג

לדרוש את כל הזכויות המגיעות לך...

NooPooN

New member
זכויות

איזה זכויות מגיעות לי מעבר לתוספת שינה?

ufo11

New member
אממ... שידאגו לכך שתקבל את התרופות

ברגע שתסיים אותם... שיקחו על עצמם אחריות אם חלילה קורה לך משהו בזמן השירות... שיספקו לך את הבדיקות שאתה צריך וכאלה...

חייםלוי

Member
מנהל
אני הבאתי את הכדורים שלי בעצמי

|דגש|מעולם לא במכתי על הצבא שידאג לי לתרופות שלי. הייתי לוקח תרופות לחודש ימים והייתי מכוסה.

ufo11

New member
כן כן... אבל מעצם זה שאתה תחת

חסותו של הצבא... אתה אמור לקבל מהם את כל התנאים... הן באספקת כדורים...והן בכל הדברים כגון שינה כפי שרצוי... הרי כשאתה מתנדב למשל, אינך תחת חסות הצבא, ואתה אחראי על עצמך בכל מובן... אבל כשאתה בצבא... אתה אמור להיות תחת חסותו... ולקבל ממנו את כל הדברים הנצרכים והחשובים...

חייםלוי

Member
מנהל
אסור לסמוך על גוף ביורוקרטי שיספק

את התרופות. הרי תמיד יש כל מיני מפקדים שהרגישות והאינטליגנציה שלהם שואפת לאפס המוחלט. לכן עדיף, לדעתי, לדאוג לעצמי בעניין זה. כמה שנאמר אל תהיה צודק תהיה חכם.

ufo11

New member
אני מסכים איתך בהחלט!זה רק מראה

את הסיכון שלהשתייך לגוך ביורוקרטי שכזה. כי בכל מצב הצבא חייב לדאוג לחייליו... ואם הוא לא... אז זה ביזיון!

hashy

New member
מ ז ל - ט ו ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובהצלחה

למעלה