והפרק של היום....

dikiss

New member
והפרק של היום....

אני צופה קבועה מקנדה... לספר לכם מה היה היום ב"יפים והאמיצים"?

dikiss

New member
מי שלא רוצה לדעת- לא להכנס ../images/Emo18.gif

טוב, למען האמת, היה פרק מעצבן... התוצאות של בדיקת האבהות לתינוק של ברוק, הגיעו. אבל כל הפרק נמתח ונמתח ונמתח... שבסופו של דבר- עדיין לא ידוע מי האב של התינוק... כולם הגיעו להפגש עם הרופאה, שבידיה תוצאות הבדיקות; רידג', ניק ואמו, סטפני ואריק... לצערי, אני לא יכולה לצלם מהטלויזיה, ועד היום בכלל לא ידעתי שיש אתרים שמאפשרים את זה..

Guy K

New member
קנדה?

ברוכה הבאה! נדמה לי שמקרינים בקנדה את הפרקים יום לפני ארה"ב - לא?

dikiss

New member
תודה...

אף פעם לא בדקתי את ההקרנות בארה"ב... אני פשוט נהנית ממה שיש... אני מחכה לפרק של מחר... אלא אם כן, יחליטו למתוח אותנו עוד פרק, ולמרוח את הזמן כדי שנהיה יותר סקרנים... לי יש הרגשה, שניק הוא האב- אבל השאלה היא, אם זה באמת כך, או שזה בגלל שסאלי הצליחה לחבל בתוצאות של בדיקת האבהות...

Guy K

New member
צודקת (וכל השרשור - ספוילר)

אכן יתגלה שניק הוא האבא. רידג' יחליט להישאר עם ברוק למרות הגילוי - אבל כמובן שדברים יסתבכו כשסמי תכנס לפעולה, וניק ירצה גם הוא קצת יותר ממה שיש לו כרגע...

liron ron

New member
אני חייבת להבין...

התינוק הוא בעצם של רידג' כי סאלי החליפה את הבדיקות או משהו או שהוא באמת של ניק?

liron ron

New member
כל הסיפור הזה מעצבן...

די!!טחנו כבר את סיפור ברוק ורידג' מליון פעם.. שיתנו להם כבר להיות ביחד זה ממש לא יהרוס את העלילה.. זה מגיע לכל מעריצי ברוק-רידג'...

Guy K

New member
זו בעיה

כשזוג מבלה ביחד בלי בעיות הוא הופך למשעמם. אתה יכול לדמיין את ברוק ורידג' מבלים ערבים רומנטים מהיום ועד הנצח? נשמע לי נוראי. אני מעדיף שברוק תמשיך לעשות טעויות ולשלם עליהם - אבל לפחות שתבלה בקרבת המצלמה - מאשר שתהיה מאושרת ואני אצטרך להסתפק בעלילות של אמבר.

Dawn12

New member
אני לא ממש מסכים

יש מספיק עלילות שאפשר לתת לברוק ורידג' מבלי שיהיה צורך להפריד אותם שוב או להטיל את האשמה על ברוק. מה עם איזה בעיה בריאותית רצינית של ברוק? לא משהו סופני חלילה, אלא משהו שיספק דרמה לזוג ועדיין ברוק לא תהיה אשמה, רידג' לא יעזוב אותה ופשוט יהיו להם חיים מסובכים יחד. ומה עם דור העתיד של היפים? סטפני כבר מתקיימת שנים רק מהתערבות בחיים של הילדים שלה. למה התפקיד הזה לא יכול לעבור לרידג' וברוק? לשניהם עכשיו יהיו ילדים בוגרים עם בעיות משל עצמם, אז למה לא?

dikiss

New member
העניין הוא

שלכל זוג בעולם יש בעיות. הן לא חייבות להיות כאלה דרמטיות, אבל הן בעיות... לא יכולים לספק להם בעיות כאלה? אני בעד שסוף סוף יניחו לברוק ולרידג' לחיות ביחד. הם עברו כל כך הרבה... גם אני מעדיפה שברוק תהיה בקרבת המצלמה... אבל היא לא חייבת תמיד לסבול..

לינה18

New member
אני בעד עלילות של ברוק

אבל למה זה אומר שהיא תמיד חייבת להיות מופרדת מריג'? התסריטאים יכולים לגרום להם להמון בעיות כדי לתת להם עלילה, כל עוד הם ישאר נשואים. זה בדיוק מה שהם עשו עם ריג' וטיילור, אז למה לברוק מגיע פחות?

לינה18

New member
ואני אחת מהם!

אני שמחה לגלות שאני לא לבד כאן. שיתנו כבר(הגיע הזמן!) לברוק וריג' להיות ביחד להרבה זמן עם ילד משותף. אפשר לתת להם עלילה גם בלי להפריד ביניהם, כמו שעשו לטיילור וריג'.

למעלה