והפעם....

tomerikoc

New member
והפעם....

לאחר עוד לילה מענין שבו חברת הבית שלנו תרמה לעוד 450 נוסעים חופש נוסף בישראל עקב מטוס שלא המריא...יום אחרי יום... מה שכן שמתם לב לאלפי הטסיםוהמעריצים לרבנו נ-נח-נחמ-נחמן ?(שימו לב גם שאלה שטסים גם מבקשים מאנשים תרומה של "אפילו עשר אגורות"...

ירון212

New member
זה פשוט לא ייאמן

משהו לא טוב קורה שם בנתב"ג. הפעם טעות של רכב שגרר את המטוס לאזור ההסעה. אל על לא אשמים בזה הפעם. ב YNET הרבה אנשים שהגיבו מכפישים ומלכלכים את אלעל כאילו הם אשמים. אבל אני חושב שזה לא טעות של החברה אלא רשלנות של עובדי רשות שדות התעופה וצוות הקרקע. מקווה שזה הפעם האחרונה לקרוא כתבה על תקלה נוספת בנתב"ג.

ANGIE STARDUST

New member
ירון, איזו לויאליות....לקחת קשה

את העניין של אלעל...מה אכפת לך מה רושמים או לא...אתה יודע כמה פעמים מכפישים את הבטחון בדברים שלא יודעים למה עושים אותם, או פשוט סתם מכפישים אותנו...?קיצור, אל תפגע, אבל באמת-צא מזה...זה נשמע כאילו אתה לוקח ללב כי כותבים על אל על משהו לא טוב...מה תעשה, תגיד לאבא (בורוביץ)?..עלינו כל הזמן "מטקבקים" בזלזול ובקללות...וזה פשוט מחוסר ידע וכן, גם טמטום..אז, מה בעצם אכפת לך?

ירון212

New member
לא לקחתי קשה

לא צריך להגזים. אני פשוט חושב שנכתבו שם דברים סתם שהם לא נכונים. ובאמת אין צורך מצד כל אלה ששונאים את אלעל, להיות כאלה בוטים ומגעילים בתגובות שלהם. לא לקחתי את זה קשה כאילו אני חלק מהמערכת מילא אם הייתי עובד אל על אז אולי הייתי מגיב בצורה קצת אחרת. אבל אני לא. פשוט יש במדינה הזאת אנשים מגעילים שסתם מוציאים שטויות מהפה שלהם.

dylan

New member
כן, אבל בזמן האחרון, יותר מדי פעמים

"אל-על מתנצלת בפני הנוסעים על עיכוב בהגעת המזוודות עכב תקלה טכנית".. הם צריכים לתחזק את המטוסים שלהם קצת יותר טוב..

ANGIE STARDUST

New member
תומר די, הילד נעלב...../images/Emo7.gif

וכמו שנאמר- "נוט אין פרונט אוף ד'ה צ'יילד"...

ירון212

New member
לא נעלבתי אבל.....

מיצינו את העניין. זהו. בוא נחליף נושא למשהו אחר שמח יותר.

למעלה