והפעם...

AlanisJunkie

New member
והפעם...

כל אחד שירשום דבר מיוחד שהוא עשה, שקשור באלאניס, ודבר אחר שהוא מה-זה רוצה לעשות, שגם קשור באלאניס. אז אני אתחיל:
דבר שעשיתי - הכרתי לשלושה אנשים את אלאניס, ועד היום הם מעריצים שלה, שאף קנו את הדיסקים שלה.
דבר שמעולם לא עשיתי (אך תהיו בטוחים שאני אעשה בקרוב) - מעולם לא נהגתי תוך כדי שאני מאזין לאיירוניק!!! הייתם מאמינים? שנים חלמתי לעשות את זה וכבר חצי שנה יש לי רשיון ועדיין לא עשיתי את זה. בקרוב. תורכם.

moriss

New member
הנה שלי!!!

עשיתי - הכרחתי דוס (עם פאות והכל) להאזין לאלאניס!!!
(עוד) לא עשיתי (בנאלי) - פגשתי את אלאניס!!!
(עוד) לא עשיתי - צניחה חופשית!!!
(עוד) לא עשיתי והכי הייתי רוצה לעשות - צניחה חופשית פלאס אלאניס פלאס שתינו מזייפים (תוך כדי קפיצה, אם היא לא מזייפת, אני סוגד לה!) את JOINING U!

AlanisJunkie

New member
רציני?

לדוסים אסור להאזין לקול של אישה, אז קבל חיזוק חיובי על ההצלחה המסחררת שלך! ואני דווקא פגשתי, או או יותר נכון ראיתי אותה במציאות (את אלאניס, זה ברוווור). מעניין מאוד. נו, מי הבא בתור לספר לנו דברים ביזאריים מחייו שקשורים לאלאניס?

moriss

New member
אבל לא עשית איתה צניחה חופשית

אז מה זה שווה! אני יעשה איתה!!!

מגניב...עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

דברים שעשיתי: הרבה דברים. דבר ראשון תמיד ולא משנה מי אמר לי את זה. תמיד הגנתי על הכבוד של אלאניס. לפעמיים בדרכים תרבותיות לפעמיים הרבה פחות. מישהו פעם אמר לי שהיא שרה רק בשביל הכסף (
ואז עלה לי הדם לראש) והתחלתי מה זה לצעוק עליו כי הוא אמר את זה קצת בצחוק. גרמתי לדודה שלי להעריץ אותה (היא מעריצה אותה מספיק עד כדי כך שהיא הייתה בהופעה שלה לפניי כמה ימים 22.9.2002). אפשר להגיד שהדבר הכי מטורף שעשיתי זה שבמקרה הייתי באוטובוס עם כמה חברים שלי ופתאום...אירוניק!!! התחלתי להשתגע באוטובוס!!!
דברים שלא עשיתי- זה יישמע באמת קצת בנאלי. אבל אני לוקח את זה ברצינות ממש גדולה. ואחת המטרות הכי גדולות בחיים שלי היא לראות את אלאניס פנים מול פנים ולתת לה את החיבוק (
פי מיליון מזה!!!) הכי גדול שקיבלה.
דברים שלא עשיתי ואני רוצה לעשות - מה שרשום למעלה. ודבר שאני באמת רוצה לעשות זה לעבוד. לחסוך איזה 2,000 שקל. ולבזבז את כולם באמזון (על אלאניס, כן?)

j u n k

New member
שתהיה לי בריא יוסי

אתה והשאלות שלך זה משהו מיוחד
עשיתי המון דברים מטורפים , חלקם כ"כ מטורפים עד כדי שאני לא אכתוב בגלל מטרות צנע, ברצוני להחשב בתור בנאדם נורמלי (או במילים אחרות עדיין שפוי)
לפני כחודשיים, ביקשתי מדוד של אמא שלי לחפש בכל קנדה איזה פוסטר מסכן של אלאניס, שלא תבינו לא נכון, הוא בן בערך 83 (
) נו טוף הוא עדיין חי O(טואפילו מצא פוסטר)
ביומולדת של אלאניס עשיתי בייביסיטור לילד מותק בן 4 והכרחתי אותו להקשיב לכל האלבומים שלה
והגדול מכולם- חבר של חברה שלי זרק אותה לפני בערך שנתיים ועלינו על שולחן באמצע ביה"ס יום אחרי זה וצרחנו את YOK (שעה אחרי זה מצאנו את עצמנו במשרד המנהל- ו10 דקות אחרי זה ניקינו את כל ביה"ס..היה מסריח
) THE BUSTERD לא עשיתי מלא דברים (כמו לפגוש אותה אבל בואו נהיה טיפה מקוריים) דבר אחד שתמיד חלמתי לעשות זה לארגן מופע TRIBUTE לאלאניס, עם מעריצים מכל העולם- זה יהיה ה-ד-ב-ר הכי הכי בעולם.

infatuation

New member
חח.. נחמד!

אוקי.. אני ודברים מטורפים לא ממש הולך ביחד אבל פעם באחד מהחופשים הגדולים של הקיץ.. כשהיו המבצעים האלה של טוואר רקורדס במעריב. היה את הדיסק SFIJ ב-40 ש"ח או משהו כזה.. והיה בערך 9 בבוקר והם עוד לא פתחו את החנות אבל אמא שלי העירה אותי וישר נסענו לשם והכרחתי אותם לפתוח את החנות בשבילי כי מיהרנו לאנשהו וקניתי את הדיסק
האמת היא שבאותה תקופה הכרתי רק את איירוניק- זה מה שקורה כשאין כבלים בבית (עכשיו יש זה בסיידר) ומאז אני פשוט חולה על הבן אדם! ומשהו שאני חולמת לעשות.. שיהיה לי המון המון המון כסף שאני יטוס לקנדה ויקנה את כל הסינגלים שלה את כל החולצות והתיקים (ראיתם בחנות של האתר?? ואני פשוט מכורה לתיקים) ואת כל הדי וי די והספרים ופשוט הכל!!!! כאילו שזה יקרה.. חחח..

Rוית

New member
המממ..

אממ, אני גם לא מהמשוגעים, אבל דברים שעשיתי.. המממ.. בנסיעה לאילת שנסעתי בחופש הגדול, כולם שמעו את JLP שאני נהגתי (המורה מאוד נהנה
), אממ, גם אני גרמתי לכמה חברות שלי לגלות יותר את השירים של אלאניס, וכולם די יודעים שאני פנאטית בענין.. הייתי רוצה לעשות-ופה חלומי הגדול-להופיע עם אלאניס על במה אחת
או לחילופין-להופיע בפניה-בלי קהל!, רק היא!!!

itay777

New member
אהההההה.....

האמת שאני רוצה כבר שיהיה לי אוטו ואני אוכל לשמוע את השירים שלה בכל השכונה, ואז בטח כל הערסים של השכונה ירביצו לי (אבל זה שווה את זה) וגם לאחרונה גיליתי שידיד שלי שנולד בקנדה, מכיר את חברה של אמא שלו שהיא מכירה את אלאניס ואני בעצם מכיר את חבר שלי - אז טכנית אני מכיר את אלאניס.... סתם.. אני רוצה שהוא יארגן בינינו איזה מפגש או לפחות שיחת טלפון......... ואתם קולטים עדיין לא הייתי באף הופעה שלה - עובדה שחייבת להשתנות במהירות!!!!!!!!!! אבל עכשיו אני מרושש.. כשאני אגדל עוד קצת כמה כסף אני אוציא עליה - בטח טיני אבנה לי בבית מקדש קטן שאני אשים בו תמונות שלה ואת כל הדיסקים שיהיו לי אז (וזה יהיה הרבה) ויום אחד היא תבוא לשם ותשיר במיוחד בשבילי- (אם תהיו נחמדים אני אקרא לכם גם)

שלום... ../images/Emo13.gif

נכנסתי הנה, כמעריצה ענקית של אלאניס... והחלטתי שזה שרשור טוב לרשום הודעה ראשונה... בע אז אני מיכל, ואני מכורה לאלאניס בערך מגיל... 14 ככה (היום אני בת 18). הממ... אחרי ניסיונות רבים של שכנועים להורים שלי, נסעתי להופעה שלה, בסינרמה ובראשון... (טוב, סינרמה לא היו כרטיסים, אז ניסיתי לטפס על הגדר ועצרו אותי...
) יש לי את כל הדיסקים כמובן, את "דוגמה", פוסטרים (אז מה אם אני בת 18???) ועוד המון כאלה דברים קטנים שקשורים אליה. השירים היותר אהובים עליי שלה הם:
joining you
Mary Jane
Forgiven
Uninvited
Unsent
That I would be good וזהו... אז בקשר למה שאלאניס ג´ונקי שאל... אז משו שעשיתי שקשור באלאניס, זה נעצרתי בהופעה שלה וביליתי את הלילה בתא מעצר, תוך כדי שאני שרה לשוטרים את איירוניק. משו שאני מה זה רוצה לעשות שגם קשור באלאניס זה... קודם כל לפגוש אותה, אח"כ לשיר איתה את King of Pain שד"א הקלטתי לפני פחות מחצי שנה... וזהו אז נעים מאוד.
.

moriss

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

סחטיש על האומץ! לטפס על הגדר! כל הכבוד!!! ועל כשרון השירה (כנראה) בהצלחה בעתיד (גם בשירה וגם בצבירת תיקים פליליים!!!) וגם בפורום החמוד הזה!

LOL ../images/Emo6.gif

חחחחח צבירת תיקים מונח בצד... חחחח
ובמשפט אחד בקשר למעשה - "Things you do for love..." ותודה מוריס :))

AlanisJunkie

New member
שלום לך, ילדת נצח!

ברוכה הבאה..מגניבה שכמותך. תא מעצר? לשיר את איירוניק לשוטרים? אין ספק, הטיימינג היה מעולה!
בקשר לשיר שהקלטת, יש סיכוי שנמשמע אותו אי פעם? אולי תעשי Mp3? או אפילו אייסי: 121898853.

ברוכה הבאה!!

למרות שאף אחד לא עשה איתך ממש היכרות עצמי, אז אני אתחיל. לי קוראים אמיל, אני בן 14 ומעריץ את אלאניס בערך ממתי שאת (לפניי 4 שנים....). בכל מקרה, אני הייתי רק בהופעה בראשל"צ (אימא שלי חשבה שיירמסו אותי.) לבד..חוץ מהעובדה שאני רואה מולי את אלאניס לא היה לי כל כך כיף.... הסתלבטו עליי בטירוף.. בכל אופן, אלה השירים הכי אוהבים עליי (נכון להיום):
Ironic
the couch
princes familiar
UR
that i would be good
symptoms
a man אל תשימי לב לסדר... בכל מקרה השיר הכי שנוא עליי הוא: EXCESS וסתם בשביל ידע כללי...אני גם שומע ללני קרביץ, קרנבריז, אלישיה קייז ודפש מוד

the man2

New member
אני הולך לקנות שבוע הבא את הדיסק...

אני הולך לקנות את הדיסק הראשון

InMyHead69

New member
אממ דברים מטורפים..

טוב..אז לבזבז על אלאניס 2000 דולר זה נראה לי מספיק..:() עשיתי דברים משוגעים אחרים אבל זה לא קשור לאלאניס ולכן *צינזור*

למעלה