והפעם..busted! (באסטד)

Lady Wood

New member
והפעם..busted! (באסטד)

אני מלווה את שלישיית היפיופים האלה עוד מימי "what i go to school 4" ואני חייבת להגיד שעד עכשיו הם ופייב (ז"ל
) הם שתי להקות הבנים האהובות עלי ביותר. אני מניחה שמי שאין לו MTV HITS לא שמע עליהם הרבה, אבל למי שיש stay here. אחרי why הם הוציאו את year 3000 הלא מאכזב בכלל, אחרי זה אם אני לא טועה את you said no ועכשיו ההיטס חורש על השיר המ-ה-מ-ם החדש שלהם: sleeping with the light on. שירים אחלה, מוזיקה יפה, באסטד-המשיכו כך

i love gina

New member
אוי , זו הלהקת "רוק" הזאת?

עם 4 *אבריל לאווינים רק בנים? יו... הם ממש גרועים!!! והשירים שלהם נשמעים ממש אותו דבר..... אין לי היטס אבל ראיתי אצל חבר שלי אותם, ותסלחי לי אבל אני ממש לא אוהב אותם..... (זו דעתי בכל אופן....) *אין לי שום בעייה עם אבריל, ההפך אני אוהב אותה, אז בואו לא נהפוך את השרשור הזה לעוד ריב/ויכוח עליה...

flowers girl

New member
אני אתמול צפיתי כמה שעות בMTV HITS

והיו הרבה מאוד שירים שלהם. לא מתה עליהם, את האמת הם מעט מעצבנים אותי. שירים קליטים ונחמדים אבל.. אני לא יודעת בדיוק מה זה בהם שלא נוח לי לשבת ולצפות בהם מהבוקר עד הבוקר שאחרי זה, אבל יש איזשהו משהו.

moranos

New member
יאאאאאאאא באסטדדדדדד שלי

עם צארלי המושלמון שליייייי

לא סובל אותם

להקה שמשחקת אותה רוקרית כמו אבריל
השירים שלהם בסדר נגיד אבל בגלל החרישות בהיטס הם מאוסים בטירוף

NiKi†a

New member
יש להם אחלה שירים והם חמודים לאללה

למרות שהם לא הסיגנון שלי, הם שרים יפה. אחלה להקה
וצ'ארלי כוסון..גם מאט..קצת
...

moranos

New member
אבריל משחקת אותה רוקרית????.

בע לאאאאאאאא... אבריל היא פופ.... לא רוק...

NiKi†a

New member
עאלק משחקת אותה.

היא לא משחקת שומדבר, זה שהיא עושה מה שבראש שלה ולובשת בגדים שנראים לה יפים ומיוחדים עם כל מיני ניטים ועניבות ומכנסים יפות, לא עושה אותה לרוקרית. לדעתי זה מטומטם שכולם חושבים ככה.

למעלה